X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emartea wrote:
    Rybeńka wysłałam zaproszenie.
    Emertea jesteś już w grupie?

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie miałam badania na hiv jeszcze :/

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja Mała tak szaleje w brzuszku, że aż się martwię. Kurcze rzadko kiedy aż tak wyrabia. Na detektorze tętna słyszę, że jej serduszko bije szybciej jak się tak wierci, a za chwilkę znów spokojnie. Mam nadzieję, że po prostu tak ma.

Magdas, Dorka1979 lubią tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie martw się Rybenka porostu dzisiaj ma bardziej aktywny wieczór. Imprezkę sobie zrobiła :)

Rybeńka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• kasss Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    No ok.tyle ze np w niektorych szpitalach w polsce wrecz jest wymagany wynik na nosicielstwo
    i dla tego zapytałam go o skierowanie mowi ze w tym szpitalu nie wymagają ale jeśli mi bardzo zależy to mi wypisze.
    To teraz będziemy pisać tu czy na fb?

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak mialam ktg i maly ruszal sie szybko to tez wzrastalo tetno,to przeciez normalne,my tez tak mamy

Rybeńka, Dorka1979 lubią tę wiadomość

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam zamiar siedziec i pisac tylko tu

Dorka1979 lubi tę wiadomość

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki troszkę mnie uspokoiłyście :) położyłam się właśnie i troszkę się uspokoiła :)

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    To teraz będziemy pisać tu czy na fb?

Myślę, że tu. A na grupie to bardziej żeby zdjęcia dodawać . Bo forum jest ogólnodostępne i każdy może widzieć zdjęcia. A tam mamy gr. zamkniętą :)

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzik82 wrote:
    Rybenka mamy ciaze identyczna co do dnia. Byle wytrwac do przyszlego poniedzialku i jestesmy "w domu" :)
    Hahah dokładnie :D

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

Zaczynamy 9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie miałam badania na HIV. Ale uważam że skoro mój lekarz nie zlecił to nie naciskam przecież on wie co robi l. U mnie w szpitalu nie wymagają

• Emartea Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybeńka wrote:
    Emertea jesteś już w grupie?

Tak. Dzięki

4e3f84b95f.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 00:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co?Jakoś mnie na chwilę obecną fb przerasta.Nie wiem kto jest kim i nie ma opcji abym wszystkie zapamiętała :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 00:14

201503231678.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczamila gratuluje powrotu do domku.Bardzo się cieszę,że Oskarek jest silny i może spędzić pierwszą noc w swoim łóżeczku :-)

kaczamila lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    loszcz wrote:
    Dorka dobrze ze wytlumaczylas o co chodzi z tymi malinami :-)
    Mialam cos podobnego na mysli ale nie umialam tego ubrac w slowa.No i myslalam ze moze troche dzialac na termin(w sensie ze nie urodzisz przed terminem ale tez nie przenosisz ciazy bo przyspieszy akcje ) a nie wazne co sobie umyslilam bo i tak to ty masz racje :-)
    Moral jest taki :szybsza akcja porodowa dzieki malinom
    I wiesiołek też jest ważny, bo są dwie wersje, jedne kobiety mówią że napar z malin na nie nie działa a wiesiołek tak a inne że i wiesiołek i napar, więc moim zdaniem wiesiołek ma wiecej pochlebnych opini. A co za problem stosować jedno i drugie. A jeśli chodzi o wiesiołka dopochwowo, to można go stosować dopiero od 39 tc, że niby przyśpiesza termin porodu tzn wywołuje skurcze do tego masowanie sutków i poród gwarantowany

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 02:12

Gosiak lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 00:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaja wrote:
    Rubi to tak jak u mnie:) nie jestem zwolennikiem wstawiania 3 razy w tygodniu zdjec dziecka ale co kto lubi.zaproponowalam zamknieta grupe na fb bo do niej nikt obcy nie ma wstepu a tutaj na forum kazdy z zewnatrz moze wchodzi ogladac i sie szarogesic;)

Bella tajemnica to cierpliwosc:) nie poddalam sie i w koncu zaczelo wychodzic:)
    Ja też chcę do grupy fb zamkniętej

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Justyśka chodzenie po galerii też nie dla mnie to fajny prezent bedziesz miała na walentynki;) mój tez mnie namawiał by ja kupić bo mi sie za droga wydawała ale nic nie kupiłam sobie od kąd jestem w ciąży wszystko dla Julki moj tez dziś zamówił literki na ściane;)
    Fajnie ze robicie juz zakupy dla małej pochwal sie co tam maz Hani kupił;)
    Mamuski fajny film leci na tvp1 3 metry nad niebem dla mnie był super już go kiedyś oglądałam;)
    Ja na Hiv badania nie robiłam a słyszałam ze obowiazkowe jak zapytałam gina to powiedział ze nie wygladam jak bym była w grupie ryzyka i ze w szpitalu ktorym bede rodzic nie oczekuja więc nie robiłam
    Ja na fb tez nie pisałam o ciązy za duzo tam różnych osób nie chce by ktos obcy widział zdjęcie naszej córeczki
    Ten film 3 metry nad niebem ma jeszcze dwie części pod innym tytułem każdy ale nie pamiętam jakie to tytuły, też mi się podoba

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 lutego 2015, 00:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    Anastacia wiem ale mój mąz jest moim pierwszym partnerem a ja jego i skoro lekarz tez mówi że nie ma potrzeby to nie robiłam
    Nic nie szkodzi że jesteście dla siebie pierwszymi partnerami, przy głupim pobieraniu krwi mogą zarazić nawet o tym możesz nie wiedzieć i wiele innych sytuacji, to nie jest tak że tylko przez seks się zarazisz

• loszcz Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka "...masowanie skutków " hahaha :-)
    wiesiołek już dawno kupiłam kuzyn mi z Polski pojutrze przywiezie.

201503231678.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2015, 01:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakieś wieści od Limci albo konwalianki???

201503231678.png
‹‹ 1170 1171 1172 1173 1174 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ