Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Emartea wrote:Rybeńka wysłałam zaproszenie.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
A moja Mała tak szaleje w brzuszku, że aż się martwię. Kurcze rzadko kiedy aż tak wyrabia. Na detektorze tętna słyszę, że jej serduszko bije szybciej jak się tak wierci, a za chwilkę znów spokojnie. Mam nadzieję, że po prostu tak ma.
Magdas, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Anastacia33 wrote:No ok.tyle ze np w niektorych szpitalach w polsce wrecz jest wymagany wynik na nosicielstwo
To teraz będziemy pisać tu czy na fb?[/url]
-
Dzięki troszkę mnie uspokoiłyście
położyłam się właśnie i troszkę się uspokoiła
Dorka1979 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
kasss wrote:To teraz będziemy pisać tu czy na fb?
Myślę, że tu. A na grupie to bardziej żeby zdjęcia dodawać . Bo forum jest ogólnodostępne i każdy może widzieć zdjęcia. A tam mamy gr. zamkniętąDorka1979 lubi tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Madzik82 wrote:Rybenka mamy ciaze identyczna co do dnia. Byle wytrwac do przyszlego poniedzialku i jestesmy "w domu"Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyloszcz wrote:Dorka dobrze ze wytlumaczylas o co chodzi z tymi malinami
Mialam cos podobnego na mysli ale nie umialam tego ubrac w slowa.No i myslalam ze moze troche dzialac na termin(w sensie ze nie urodzisz przed terminem ale tez nie przenosisz ciazy bo przyspieszy akcje ) a nie wazne co sobie umyslilam bo i tak to ty masz racje
Moral jest taki :szybsza akcja porodowa dzieki malinomWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 02:12
Gosiak lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczekaja wrote:Rubi to tak jak u mnie:) nie jestem zwolennikiem wstawiania 3 razy w tygodniu zdjec dziecka ale co kto lubi.zaproponowalam zamknieta grupe na fb bo do niej nikt obcy nie ma wstepu a tutaj na forum kazdy z zewnatrz moze wchodzi ogladac i sie szarogesic;)
Bella tajemnica to cierpliwosc:) nie poddalam sie i w koncu zaczelo wychodzic:) -
nick nieaktualnykasss wrote:Justyśka chodzenie po galerii też nie dla mnie to fajny prezent bedziesz miała na walentynki;) mój tez mnie namawiał by ja kupić bo mi sie za droga wydawała ale nic nie kupiłam sobie od kąd jestem w ciąży wszystko dla Julki moj tez dziś zamówił literki na ściane;)
Fajnie ze robicie juz zakupy dla małej pochwal sie co tam maz Hani kupił
Mamuski fajny film leci na tvp1 3 metry nad niebem dla mnie był super już go kiedyś oglądałam;)
Ja na Hiv badania nie robiłam a słyszałam ze obowiazkowe jak zapytałam gina to powiedział ze nie wygladam jak bym była w grupie ryzyka i ze w szpitalu ktorym bede rodzic nie oczekuja więc nie robiłam
Ja na fb tez nie pisałam o ciązy za duzo tam różnych osób nie chce by ktos obcy widział zdjęcie naszej córeczki -
nick nieaktualnykasss wrote:Anastacia wiem ale mój mąz jest moim pierwszym partnerem a ja jego i skoro lekarz tez mówi że nie ma potrzeby to nie robiłam