Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubi to tak jak u mnie:) nie jestem zwolennikiem wstawiania 3 razy w tygodniu zdjec dziecka ale co kto lubi.zaproponowalam zamknieta grupe na fb bo do niej nikt obcy nie ma wstepu a tutaj na forum kazdy z zewnatrz moze wchodzi ogladac i sie szarogesic;)
Bella tajemnica to cierpliwosc:) nie poddalam sie i w koncu zaczelo wychodzic:)Rubi, bella82 lubią tę wiadomość
-
Powoli Was nadrabiam.
Czekam na wiesci od Konwalianki i Justyny bo chyba tutaj sie teraz najwiecej dzieje... no i SunSun!! Dawajcie znaki dziewczyny!
Co do FB to jest tam funkcja podzielenia znajomych na grupy. Kiedy wrzucam zdjecie synka to udostepniam go tylko grupie najblizszych, wybranych znajomych. Cala reszta moich postow nawet nie widzi. I to jest super funkcjaloszcz, czekaja lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
Bella spróbuj mega prostego przepisu na ciastka bananowo - owsiane, albo tego brzoskwiniowca co Scarlett wrzucała - te ciasta nie mogą nie wyjść
Ja wczoraj ,,popełniłam" brzoskwiniowco-śliwkowca, ale starałam się pilnować i większość zjedli goście
Wydaje mi się, że Mały strasznie urósł za ostatnie 2 tygodnie - wcześniej ruchy były coś powyżej pępka, a teraz pod samym biustem.
Wiem, że trochę już późno, ale chyba zapiszę się jeszcze na dodatkowe ćwiczenia dla ciężarnych czuję, że zostało mało czasu i trochę formy do porodu muszę sobie wyrobić - w końcu to nie lada wysiłekbella82 lubi tę wiadomość
-
Kaczamila gratuluję i zazdroszczę jednocześnie. My niestety spędzimy w szpitalu jeszcze co najmniej kolejny tydzień. Ja jutro wychodzę ale mała zostaje więc będę do niej przyjeżdżać. Póki co jedyną przeszkodą co do wyjścia jest mały kryzys z jedzeniem. Będziemy nad tym pracować jutro.
Justi trzymaj sie-tak pewno będzie dobrze -
Scarlett2014 wrote:Kaczamila cudowne wiadomości!
Rubi o której idziesz? Ja o 8.20. Ale pójdę wcześniej to przy okazji oddam krew do badania.
ja mam o 8:45 ale zawsze też jestem wcześniej, bo jest kolejka do rejestracji a najpierw się płaci za tę przyjemność...poza tym muszę iść do pielęgniarek na wagę i pomiar ciśnienia...a będziesz miała teraz to badanie na paciorkowce?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Rubi wrote:wydaje mi się, że ktoś jeszcze pisał że jutro ma wizytę i że byłyśmy trzy...przyznawać się kto?!
Rano jadę na pobranie krwi, później mam wizyte u ginki...no i jeszcze u diabetologaScarlett2014, Rubi lubią tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Kaczamila super niespodzianke wam zrobili fajnie że już jesteście w domku jutro czekamy na zdjęcia;)
Niunia nie martw sie tydz szybko zleci i tez z malutką bedziecie w domu trzymam kciuki za laktacje podobno po cesarce trosze dłużej to trwa
Justi trzymaj się dobrze że pojechałaś do szpitala;)
Rubi Scarlet MisiaMonisia trzymam kciuki za wizyty;)
ja mam w środę ostatnio mam co tydzien;)
Konwalianka daj znac co u Ciebie
Bella ja polecam strone mojewypieki.com z niej wszystko wychodzi nie da sie nic zepsuć
Scarlet twoj mąz ma z tobą dobrze teraz z juniorem bedziecie wszyscy mecze oglądać
a kosmetyczke zamowiłam ta w mietowe groszki drogerii natura nie miałam w okolicy ale widziałam z tej serii tylko mniejsze na zywo i fajnie wygladaja
a i juz nigdy więcej nie napisze ze świetnie sie czuje od tygodnia tak było a dziś od obiadu niedobrze mi i wymiotuje Julka nie lubi niedzieli a tak chciałam iść na spacerWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:28
MisiaMonisia, Scarlett2014, loszcz, Niunia86, bella82 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Kaczamila super że już jesteście w domku
Czekamy na zdjęcie synusiaNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyNo to jesteśmy jak 3 muszkieterki
powodzenia dziewczyny
Rubi sama nie wiem. Wydaje mi się że jeszcze nie. Mam na liście badań między 34 a 37 tygodniem: morfologie, mocz, biocenoze pochwy, antygen HBs, HIV i właśnie paciorkowce. Ale ostatnio lekarz mówił mi że nie muszę mieć wyników na jutro tylko na kolejną wizytę (dopiero w marcu bo mój lekarz będzie na urlopie teraz). Jutro chcę oddać mocz do badania i próbkę krwii bo nie będzie mi się chciało jechać tam znowu za tydzień czy dwa bez śniadania. O pozostałe rzeczy dopytam na wizycie i ewentualnie umowie się na jakiś termin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 20:59
Rubi, loszcz lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja właśnie wracam z galerii bo mój mąż pierwszy raz w życiu chciał sobie coś kupić bez namawiania go na to to nie mogłam z nim nie jechać. I kochany tatuś kupił córeczce kilka rzeczy
heh zakupy to chyba nie dla mnie co chwila mnie coś kulo i bolało albo siku mi się chce chyba mała upatrzyla sobie mój pęcherz do zabawy a ja zamiast siku robic to trzy krople mi wyleca i to jest moje siku. Masakra. Z grupą na fb spoko pomysł tez nie jestem zwolenniczką dawania na fb co chwila zdj małej wiec dlaczego nie
Kaczamila super ze juz w domku. Świetna niespodzianka
Niunia tydz szybko zleci i tez będziecie w domku nie martw się
Justi mam nadzieje ze wszystko oki trzymam kciuki. Mmarina za ciebie tez
Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty ja mam w piątek i juz doczekać się nie mogę ciekawe ile mała wazy.
Kasss na mówiłam męża żeby na walentynki mi kupił ta kosmetyczkę i dostane :)heh
a właśnie w tyg jedziemy po łóżeczko i wózek juz doczekać się nie mogęloszcz, Niunia86, kasss, bella82 lubią tę wiadomość
-
Potrzebuję imię i nazwisko chociaż jednej z Was, żeby utworzyć grupę na FB
To ja bym prosiła kogoś o prywatną wiadomość.Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Kaczamila gratuluję! Ekstra, że macie już Maluszka w domku
To teraz życzę Ci samych przespanych nocy
Trzymam mocno kciuki za jutrzejsze wizyty i czekam na relację.
Dziewczyny szpitalowe, trzymajcie się tam w dwupaku jak najdłużej. Mocno Wam kibicuję, żeby wszystkie urodziły donoszone dzieciaczki :*Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Scarlett2014 wrote:No to jesteśmy jak 3 muszkieterki
powodzenia dziewczyny
Rubi sama nie wiem. Wydaje mi się że jeszcze nie. Mam na liście badań między 34 a 37 tygodniem: morfologie, mocz, biocenoze pochwy, antygen HBs, HIV i właśnie paciorkowce. Ale ostatnio lekarz mówił mi że nie muszę mieć wyników na jutro tylko na kolejną wizytę (dopiero w marcu bo mój lekarz będzie na urlopie teraz). Jutro chcę oddać mocz do badania i próbkę krwii bo nie będzie mi się chciało jechać tam znowu za tydzień czy dwa bez śniadania. O pozostałe rzeczy dopytam na wizycie i ewentualnie umowie się na jakiś termin. -
Justyśka chodzenie po galerii też nie dla mnie to fajny prezent bedziesz miała na walentynki;) mój tez mnie namawiał by ja kupić bo mi sie za droga wydawała ale nic nie kupiłam sobie od kąd jestem w ciąży wszystko dla Julki moj tez dziś zamówił literki na ściane;)
Fajnie ze robicie juz zakupy dla małej pochwal sie co tam maz Hani kupił
Mamuski fajny film leci na tvp1 3 metry nad niebem dla mnie był super już go kiedyś oglądałam;)
Ja na Hiv badania nie robiłam a słyszałam ze obowiazkowe jak zapytałam gina to powiedział ze nie wygladam jak bym była w grupie ryzyka i ze w szpitalu ktorym bede rodzic nie oczekuja więc nie robiłam
Ja na fb tez nie pisałam o ciązy za duzo tam różnych osób nie chce by ktos obcy widział zdjęcie naszej córeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 21:36
czekaja, Dorka1979 lubią tę wiadomość
[/url]