Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMąż kazał mi wczoraj zacząć zachowywać się jak kobieta w końcówce ciąży ale jak mam to zrobić na takim meczu? Mąż skacze, ja skacze, kot miauczy, dziecko kopie. Dom wariatów:)
MisiaMonisia, gosiaczek31, loszcz, Rubi, Tess, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
czekaja wrote:Justi nie martw sie nawet jak maluszek sie urodzi to bedzie dzieciatko malutkie ale zdrowe:) niunia tez ma kruszynke a jak ladnie sobie radzi:)
dawaj znac a my trzymamy kciuki:)
Dziewczyny a kto umiałby ogarnąć grupe na fb??
Rybenka chyba jest dobra w tym??rybenka gdzie jestes??
wlasnie weszłam na chwile, bo za chwile na kawę z mężem jedziemy. Spróbuję jutro stworzyć taką grupę zamknięta ale potem trzeba sobie to jakoś po przesyłać w privach żeby nikt oprócz nas nie miał dostępu
Justi trzymam za Was kciukiwszystko będzie dobrze!
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Justi trzymaj sie! dawaj znac na biezaco :-*
Scarlett Kobieto chcialabym miec Twoja energie
ja czuje sie troche lepiej, postanowilam dzis nie wychodzic z domu i leczyc sie domowymi sposobami!
Chcialabym na forum obiecac, ze nie pieke wiecej ciasteczekzrobilam 3 czy 4 podejscie do mega prostych ciasteczek z platkmi owsianymi i bakaliami i je spierniczylam
robie wszystko wg przepisu, wszystko pieknie a w piekarniku rozlewaja mi sie i zamiast pojedynczych ciastek mam jedno wielkie ciastko na cala blache
zostawiam miejsce miedzy cistkami a one zawsze mi sie "rozlewaja"
jesli chodzi o grupe na fb bardzo dobry pomyslScarlett2014 lubi tę wiadomość
-
Scarlet dokladnie o takiej grupie mysle. zebysmy tylko i wylacznie my widzialy taka grupe nasze wpisy i zdjecia. naleze do takiej grupy jeszcze z czasow staran sie o maluszka i nikt nic poza osobami przynaleznymi do grupy nic nie widzi:)
przepraszam ze to pisze ale milo czytac że jestes zmeczona bo to znaczy ze jestes normalnym smiertelnikiem jak my;) powodzenia jutro na wizycie:)
rybenka to czekamy na taka grupe:)Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak do końca normalna to nie jestem
O tym że mam tendencje do pracoholizmu już wiecie. Teraz muszę się Wam przyznać że jestem fanatykiem sportu gorszym pewnie niż niejeden facet
Kocham zwłaszcza siatkówkę i piłkę ręczną
ale lubię też lekkoatletyke, boks, pływanie etc.
strasznie się przy tym wczuwam i emocjonuje
Bella kuruj się kuruj. Ja właśnie ochrypłam ale to raczej od meczuchoć kto wie bo rano zaczęłam lekko kaszleć
Rybenka fajnie że to ogarniesz ja w takich tematach jestem zielona. W ogóle w pracy często się że mnie śmieją że jestem głównym klientem naszego działu ITwchodzę do nich i załatwia większość spraw "na blondynkę"
Juuusti masakra że lekarze nic nie mówią ale dobrze że jesteś w szpitalu a nie w domu.bella82 lubi tę wiadomość
-
Kasha wrote:Ja nic nie dostaje.
loszcz. Z twarzy zeszła troszkę, ale usta nadal sine. Najważniejsze że skurcze ustały. Ale wynudziłam się chyba za wszystkie czasyNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej tak kochane my w domku. Czekalismy strasznie dlugo na wypis. Pozniej ubralismy malego w kombinezon i plywal w nim byl wielki ale jakos dojechalismy do domku a w domu wielka niespodzianka- moi rodzice i siostra oraz rodzenstwo meza z rodzinami zrobili nam przyjecie nespodzianke, byly balony, wielki napis witamy mamusie i Oskarka w domu i tort z dzidziusiem na srodku, az sie poplakalam jak weszlam do domu
nie posiedzialam z nimi bo malego nakarmilam przebralam z ciuchow w ktorych byl w szpitalu i polozylam do spanka, przy okazji byly dwie kupki
wiec dzisiaj pierwsza nocka w domku oczywiscie z budzikiem.
bella82, noa8, loszcz, gabi30, gosiaczek31, Ewelaa, czekaja, kasss, Rybeńka, Tess, Niunia86, ines31, jasmin, MisiaMonisia, Justyska89, Sarah88, Emca, Pocahontas, slodka100, madziutek 23, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Po co wam dziewczyny te liscie malin?
loszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Scarlett jesteś całkowicie usprawiedliwiona...jak można było usiedzieć spokojnie na takim meczu!!! ze mnie się dzisiaj śmiali, że chyba urodzę przez ten mecz:P
Ale do ikei już nie dotarliśmy bo jak się najadłam a jeszcze teściowa zrobiła "na szybko" jak to ona racuszki z cukrem pudrem to już się nie mogłam ruszyć
jeśli chodzi o fb to ja też mogę dołączyć na tych samych warunkach zachowania prywatności, bo nie zamierzam pokazywać Franka całemu wirtualnemu światu...myślę, że 80% "znajomych" na fb nie wiem nawet że jestem w ciąży więc jak wrzucę jedno planowane zdjęcie malucha to będą lekko zaskoczeni
Justi dobrze, że pojechałaś..!!
ciekawe jak konwalianka...
wydaje mi się, że ktoś jeszcze pisał że jutro ma wizytę i że byłyśmy trzy...przyznawać się kto?!czekaja, Scarlett2014, Dorka1979, Ewelaa lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Dorka dobrze ze wytlumaczylas o co chodzi z tymi malinami
Mialam cos podobnego na mysli ale nie umialam tego ubrac w slowa.No i myslalam ze moze troche dzialac na termin(w sensie ze nie urodzisz przed terminem ale tez nie przenosisz ciazy bo przyspieszy akcje ) a nie wazne co sobie umyslilam bo i tak to ty masz racje
Moral jest taki :szybsza akcja porodowa dzieki malinom
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 19:47
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJusti trzymaj sie. Jednak dobrze ze pojechalas do szpitala tam przynajmniej maja cie na oku i bezpieczniej w razie co.
Kaczamila to nie pozostaje mi nic innego jak pogratulowac i zyczyc Wam szczescia na nowej drodze zycia we troje:-)
A niespodzianka bardzo mila:-) super sie rodzinka postarala:-) zazdrosze takiego cieplego przyjecia Was.
kaczamila lubi tę wiadomość