Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Ooo Mmarina dobrze że się odezwałas..a jak się czujesz i czy z dzidzia wszystko dobrze??
My też kupiliśmy organizer do szuflady 6-ciopak:P i Franek ma skarpetki w ladzie..w ogóle super rozwiązanie na segregacje..
Ja mam zgage ale po wybranych rzeczach np po soku z kartonu..ale zazwyczaj zjedzenie jogurtu pomaga..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyWitam się i ja. Nocka do niczego ale to się da jeszcze nadrobić bo do 15 jeszcze daleko. Zaczęłam łykać wiesiołka i pić napar z liści malin, zobaczymy czy to coś mi da. Gorzej jak przez to nie zdążę do szpitala dojechać, bo to w końcu trzecie dziecko i do tego te specyfiki
loszcz lubi tę wiadomość
-
Hej, wstałam rano i miałam taka niteczke krwi w śluzie, ale dosłownie na milimetr, teraz byłam w łazience i znowu taki śluz podbarwiony i z niteczkami krwi, boje sie jak cholera. biore globułki na infekcje - clotrimazolum, jak myslicie to moze byc od tego?wczesniej stosowałam i nic takiego sie nie stało. mam sie poobserwować jeszcze 2h i gdyby jednak nie ustąpiło albo sie nasiliło jadę na IP.
-
Hej
Ja wczoraj padlam szybko ze zmęczenia ale że M był kierowca wiec ok 4 zaczęły się telefony wiec się obudziłam i spać nie mogłam
Nie wiem czy te co tygodniowe wizyty tak na mnie działają ale ostatnio świetnie się czuje sto razy lepiej jak na początku ciąży mimo dodatkowych 25 kg i dzisiaj wybieramy się na zimowy spacerek;-)
Dziewczyny w szpitalu o te w domu dajcie znać co u was?
Gosiaczek Bella zdrówka wam życzę
Konwalianka Anet napiszcie jak skurcze?
Scarlet udanych zakupów masz jakieś wieści od sunsun?
Miłego dnia
Justi nie mam pojęcia co to moze być moze to ten czop?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 10:30
loszcz, Dorka1979 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Justi nie chce nic mowic ale w taki wlasnie sposob zaczal sie porod u mojej kolezanki. watpie ze to od lekow. jedz na IP w razie czego zanim sie skurcze zaczna moze jeszcze powstrzymaja porod. nie czekaj tylko jedz.
jak dobrze ze ja ostatnio tak dobrze spie az sie boje. padnieta zasypiam o 23 i spie do 9:) a dzis maz obudzil mnie sniadaniem.
kass u mnie dzis tak ladnie ze tez chyba wybiore sie na zimowy spacerek na plaze
milego dnia:) -
nick nieaktualnyHej dziewczyny ja właśnie się obudziłam po mało przespanej nocy bo zasnęłam o 4 dobrze ze chociaż teraz odespalam
Justi to może być czop bo na SR położna mówiła ze może on być przybrudzony.Ale lepiej jechać na IP lepiej jechać raz za dużo niż raz na mało.
Czekaja spacerek po plaży moje marzenie tak lubię polskie morzea w tym roku tam nie zawitam
-
Mam ostatnio takie wrażenie, że zaraz mi braknie skóry na brzuchu i pęknie mi brzuch ;/ . Ale bardziej się martwię o miejsce po kolczyku w pępku. Mam tam bardzo delikatną skórę i jak dotknę to boli, boję się że skóra się tam rozejdzie ( w miejscu zrostu)
. Jeżeli któraś też miała kolczyk w pępku, napiszcie proszę wasze odczucia.
-
Ja też miałam kolczyk w pepku ale też nic się nie dzieje , żadnych objawów.
Ja skóry na brzuchu nie mam delikatnej , mam troche suchą stosuje
peling i oliwke na maxa wcieram i jest poprawa.
Dziewczyny ile spakowałyście sztuk podkładów poporodowych? nie higienicznycH. 10szt (1opak) Wystarczy??
Justi trzymaj sie !Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2015, 12:32
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia