Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kaczamila powodzenia w takim razie i trzymam kciuki, żeby mały pięknie zjadal mleko i łapał ciałka.
Dziękuję dziewczyny! Wiem,że najważniejsze jest to,że mała zdrowa i nic złego się nie dzieje ale każdy krok do tyłu mnie dobija. Tak strasznie chciałabym już być z nią w domku.
Miłej nocki dziewczynki. Oby Was żadne niespodzianki przy niedzieli nie spotkały. Jutro moja Lenka kończy tydzień. Mam ochotę na tortloszcz, gosiaczek31, Anastacia33, bella82, MisiaMonisia, Emca, Dorka1979, Ewelaa, ines31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzasami jak czytam o Waszych skurczach czy bólach i o tym że potraficie czekać spokojnie na rozwój sytuacji to nie mogę się temu nadziwić. Absolutnie nie chodzi mi o to że robicie źle tylko o sam fakt że ja zapewne w takiej sytuacji natychmiast wsiadłabym w samochód i pojechała do lekarza. Może dlatego że to moja pierwsza ciąża i nie wiem jakie skurcze to skurcze porodowe a jakie tylko pozorne. A może dlatego że ja tak rzadko odczuwam jakieś bóle że jak się pojawiają już to jest dla mnie dość szokujące uczucie. Mój mąż mówi że moje zachowanie jest bardzo skrajne. Naprawdę w tej ciąży się nie oszczędzam jakoś szczególnie i jak wiecie cały czas normalnie pracuje i funkcjonuje (swoją drogą mój mąż stwierdził dziś że mogłabym się w końcu zacząć zachowywać jak kobieta w końcówce ciąży
) mimo iż wiele osób jak o tym słyszy to puka się w głowę. A z drugiej strony jak tylko coś mi się nie podoba to natychmiast to sprawdzam nawet jeśli wychodzę z tego powodu na panikare i histeryczke. Nie wiem czy robie dobrze czy źle ale tak sobie myślę że każda z nas dba o swoje dziecko tak jak umie - ja mam taki sposób.
W każdym razie mam nadzieję że wszystko u Was dobrze i spokój Was uratował. Dwójka marcowych dzieciaków urodzona w styczniu to wystarczającą liczba. Choć niewątpliwie są słodkie. A jak czytam jak dzielnie sobie radzą to jestem zachwycona. Niuna jutro na pewno będzie lepiej! Kaczamila udanej pierwszej nocy!
Kuruj się gosiaczku!
Emily też nie pisała od kiedy trafiła do szpitala
Mmarina a jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 23:45
-
nick nieaktualnyAaaa nie napisałam Wam tego czym chciałam się podzielić
otóż wyobraźcie sobie że byłam z mężem na kolacji i po jej zjedzeniu dostałam ciastko gratis dla Juniora
ciastko malutkie ale strasznie miło mi się zrobiło. Może to szczęście a może karma ale co krok spotykam się w tej ciąży z miłym sytuacjami i fantastycznymi ludźmi
mój mąż daje radę, moi szefowie, moi znajomi a nawet obcy Pan kelner w knajpie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2015, 23:45
Emca, loszcz, Dorka1979, Ewelaa, gosiaczek31, bella82, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Zdecydowanie macie rację..nie należy niczego bagatelizować..
Mam nadzieję że u wszystkich się unormowalo..
Scarlett a ja wstawiałam zdjęcie gwizdka-biedronki który dostałam od kelnera jak jeszcze nie znałam płci więc na pewno przed polowkowymale milo mi było niezmiernie..
Ja jestem po imieninach u babci..i już 3 noc jak nie mogę zasnąć..oczy jak 5zł..do tego młody fika bryka i wszystko co możliwe..ciekawe czy już tak do rozwiązdania będzie od 00:00 się rozkręcał..mąż SŁODKO chrapie..jest pięknie..Scarlett2014, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Niunia to przykre patrzeć jak męczą taka kruszynke..
niech się jeszcze dogrzeje i nabierze sił..
Kaczamila Ty masz zaraz pobudke i mały będzie wcinalpowiedz mu ode mnie smacznego
Niunia86 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyJa tez spać nie mogę już z 2 tyg mam z tym problem teraz już się przyzwyczaiłam ale przez pierwsze 3 noce to byłam na siebie wściekła ze chce spać ale nie mogę. Nawet po 3 nocy byłzm tak załamana ta sytuacja i sfrystrowana ze pół dnia chodziłam i płakałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRubi wrote:Najgorsze że ja zasypiam ok 2 a budze się o 7 tak jak wstaje mój D i jestem wyspana..narazie nasza rekordzistka w niespaniu jest loszcz..
-
nick nieaktualny
-
Witam się i życzę wszystkim miłej niedzieli..my jedziemy dziś do ikei zobaczyć szafke do łazienki a potem na obiad do teściowej więc nic dziś nie muszę robić..
Pozdrawiam marcoweczkiloszcz lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:Ja tez heh jeszcze przeszłam walke ze zgaga zakończona tabletka.wszystko co zjem konczy się zgaga. normalnie aż nie chce mi się jeść jak pomyślę ze będę miała zgage.
ale pokonuje ja albo cieplutkim albo zimnym mlekiem