Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyloszcz wrote:Dorka "...masowanie skutków " hahaha
wiesiołek już dawno kupiłam kuzyn mi z Polski pojutrze przywiezie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 01:26
loszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Przejmuje wartę
Od godziny nie mogę spać, o 22 zjadłam bułkę, bo tak mnie ssalo. A teraz znów jestem głodna - masakra.
Ja będę mieć donoszoną za tydzień w niedzielę. A dopiero co czekałam na pierwszą wizytę, serduszko, połówkowe
Zlecialo, nie?
W piątek mam wizytę i ciekawa jestem ile ta moja "kruszynka" waży.
loszcz, Emca, Rybeńka, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Ja wlasnie sie klade spac
Ciebie Tygrysek ssie z glodu a ja mam cos nie tego z pragnieniem dzisiejszej nocy,pije pije i dalej pic mi sie chce.Fajnie,ze juz za tydz twoja ciaza bedzie donoszona
Ja tez zaczynam nowy tydzien.JupiiiDorka1979 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja spać nie mogę już mój mezus obok chrapie a ja leżę i sie kręcę z boku na bok masakra. Mała tancuje w brzuszku. Spałam id 00.30 do 4 i wysłana się czuje najwyżej w południe jeszcze się położę a teraz czekam do 7 i wstaje bo już mnie boki bola id przekrecania się
Dorka1979 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry. Ja właśnie walczę z laktatorem
Loszcz ja kupiłam pampersy 1 dla Małej. O dziwo strasznie ogromne nie są tylko z przodu trochę wywijam. Wole, żeby miała luźnej i więcej powietrza dochodziło, żeby mnie miała problemów z dupka czy pachwinkamiloszcz, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja przebiłam się przez poranne krakowskie korki (ustawiłam się jednak mocno jak Pan na równoległym pasie puścił do mnie oczko, ciekawe jaką miałyby minę gdyby zobaczył brzuch), dałam się pokuć i czekam na wizytę. I jak zawsze proszę o kciuki
Miłego dnia dla Was wszystkich
p.s. u mnie HIV jest w standardowym pakiecie badań. Robiłam na początku ciąży a teraz powtarzam. Mam nadzieję że udało mi się dziś załatwić wszystkie badania z krwii bo po pierwsze noe chce m się raz jeszcze walczyć z korkami o poranku a po drugie nie lubię wychodzić bez śniadania. Moje dziecko wybitnie chce jeść więc zaraz po wizycie zabiorę je na kawę i rogalikagosiaczek31, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny witam się z rana po pierwszej nocce z synkiem w domu. Nocka minęła fajnie co trzy godziny pobudki były na jedzonko, mały głodomór wypija 40- 60 ml mleka więc się cieszę. i oczywiście za każdym razem zmiana pieluchy, niekiedy ma małą kupkę ale wole mu zmienić żeby pupka sie nie odparzyła. co do pampersów to ja też używam 1, są troszkę duże ale nie żeby nie dało się ich wygodnie ubrać. Pępuszek już wysuszony więc za kilka dni odpadnie. Dzisiaj wieczorem czeka nas pierwsza kąpiel.
Maluszek dostał wysypki od ubranek szpitalnych i lekarki coś mówiły by go kąpać naparze z kory dębu. słyszałyście coś o tym?
Niunia trzymam kciuki za malutką.
Leżące dziewczyny i szpitalne jeszcze trochę i będziecie mały ciąże donoszone.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
A to obiecane zdjęcia mojego synka. Z pozdrowieniami dla cioć z forum :*
Scarlett2014, Justyska89, MartaM, Ewelaa, bella82, Emartea, czekaja, gosiaczek31, Emca, slodka100, Kasha, Pocahontas, Sarah88, ines31, Tygrysek, Niunia86, Anastacia33, Madzik82, Rubi, Juusti69, kasss, Tess, gabi30, anet525, Rybeńka, MamaAdasia, MoniaP, noa8, konwalianka, madziutek 23, loszcz, Krokodylica, ewka1990, jasmin, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Jesteś w 37 tygodniu ciąży
(36 tyg. i 3 dni)
Miesiąc: 9
Trymestr: 3
Wiek płodu: 34 tydzień
Data porodu:
27 lutego 2015
(pozostało 25 dni) !!!!!!!!!! Dziś zamawiam wszystko czego jeszcze mi brakuje i biorę się za gruntowne przygotowaniabella82, kaczamila, Ewelaa, Emca, gosiaczek31, Tygrysek, Scarlett2014, Niunia86, Rybeńka, noa8, loszcz, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzyman kciuki za dzisiejsze wizyty.
Ja test na hiv tez mialam robiony 2 razy w standardzie. Mysle ze takie czasy ze zdy jest w grupie ryzyka teoretycznie:-) dla wlasnego spokoju warto zrobic nawet jak lekarz nie zlecil. Ale na skierowanie jednak lepiej bo prywatnie drogo. Tak samo zolaczka. Nigdy nie ma sie pewnosci ze sie nie zarazimy u fryzjera, kosmetyczki, w szpitalu itp. Nie zawsze jest super sterylnie. Ja np mam grupe ryzyka ze wzgdu na zawod wykonywany i w pakiecie mam badanie na wsstkie typy zoltaczki i pracy szczepiebie za darmo na B.
Kaczamila to super ze noc spokojna a karmienie co 3 godziny to standardzik, ja tez tak karmilam:-) karmisz piersia?
Zdjecia przystojniaka zobacze pozniej z kompa bo na tel mi sie nie otwieraja.
Macie pierwsze koty za ploty teraz bedzie latwiej:-) powodzenia w pierwszej kapieli:-) i bez stresu nie jest to takie straszne:-)
Trzymam kciuki za dzieczyny w szpitalach.
Bella zdrowka. Ja tez walcze. Jest ciut lepiej po mleku z czosnkiem i miodem ale kaszel okropny. Pije tez lipe. Jutro mam wizyte na nfz wiec rano skoro swit musze pakowac mala do auta i jechac do warszawy. Bo i ona ma badania bilans 2 latka, jesli nie zlapala infekcji ode mnie to tez szczepienie na pneumokoki.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 09:42
kaczamila lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGosiaczek odciagam mleko laktatorem i stram sie go przystawiac do piersi. U mnie problem jest z brodawkami wiec mam nakladke, maly chwile pociagnie a pozniej sie denerwuje. Wiec na razie ok 5 min jest na piersi a pozniej na butelce. Moze powinnam go dluzej przystawiac ale maly sie denerwuje a mial problemy z saturacja a poza tym narazie chcemy by przybieral na wadze wiec wazne zeby po prostu jadl
gosiaczek31 lubi tę wiadomość