Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
2 lata temu po 20 h bezskutecznego porodu naturalnego mojej siostry podjęto decyzję o cc i cały czas przy niej byłam.Mimo że stawiają taki parawan na wysokości jej ramion to wszystko się odbijalo w lampie jak w lustrze(taka wielka lampa coś na podobe tej co mają dentyści).Starałam się nie patrzeć ale to nie takie proste.Na samym początku prawie zemdlalam jak widziałam jak jej znieczulenie podawali i ta igła w kregoslup bleee...
Kazali mi się siąść na krześle ale chyba źle wyglądam bo po chwili już kazali mi leżeć na podłodze.Także moja siostra na stole a ja obok na podłodze ale tylko chwilę i mi przeszło.Mam zdjęcie z sali operacyjnej w tych zielonych szpitalnych ubraniach z młodym na ręku.Pierwsze co zrobił to pokazał mi środkowy palec
Nie miał nawet 5 min wtedy mały terrorysta.
Krokodylica, Madzik82, Emartea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA i dzis ogladalam biustonsze do karmienia triumpha chyba kasss je polecala. I naprawde ladne, mi szczegolnie taki w szara koroneczke drobna sie pobal ale na mnie tam niestety rozmiarow nie ma:-) a i one na metce maja info ze rosna o 1 rozmiar z biustem:-) i byla promocja ze przy zakupie 2, 3-ci gratis (chyba nie pokrecilam)
gdyby nie moj mega ogromny biust to bym sie nie zastanawiala tylko brala tam:-)
loszcz, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBędę musiała zobaczyć. Mój mąż mówił ze widział w h&m ale ja byłam już zmęczona i niezbyt chciało mi się iść. Następnym razem pójdę.
Znów zaczyna mi się akcja z nogami najchętniej pozakladalabym je niewiem gdzie byle by nie bolały
ines nie wiem ale słyszałam ostatnio od dziewczyn na SR ze im ostatnio cały czas gorąco wiec może to taki objaw ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 19:31
-
Jezu... jak dajecie rade ze stopami? Wlasnie usiluje zrobic pedicure ale mimo malego brzucha to cholernie niewygodne!! juz niedlugo cc i musze sie jakos prezentowac hehe a przynajmniej zmyc stary lakier i obciac pazury zeby mi palce przez skarpetki nie wyszly hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 19:40
loszcz, kasss, gosiaczek31, Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualny
-
loszcz wrote:Ines z czystej ciekawości zmierzyłam sobie temperaturę i też mam 37.
Myślę że to obiaw ciąży.W końcu hormony buzuja.... Może rzeczywiście to kolejny objaw naszego błogosławionego stanu
.
Dzięki za odpowiedziWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 19:47
-
Justynka ja jade z goleniem na czuja. Wiem, ze mozna z lusterkiem ale jakos nie mam ochoty sie tam ogladac... moje stopy mi wystarcza
dosc emocji na dzis
loszcz, gosiaczek31, Dorka1979, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Mnie tak dzisiaj kluje w srodku w szyjce tak jakby. I sluzu mam wiecej w jakims takim kolorze momentami podejrzanym. Wiem ze szyjka mi sie skraca ale mam nadzieje ze to nie czop sluzowy i ze nie robi mi sie rozwarcie... NIE!!! Nie jeszcze przez minimum 5 dni!!Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
Loszcz, Ines moj maz ma identyczne objawy jak Ty. Zakladam, ze nie rodzi wiec moze Ciebie tez niestety cos rozklada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2015, 19:53
loszcz lubi tę wiadomość
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!