Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiunia super ze już powoli wizja domku się pojawia
a ja mam takie pytanie... Skąd będę wiedziała ze mam skurcze? Mam bóle miesiączkowe od jakiegoś czasu w podbrzuszu, one się pojawiają, spinają brzuch i odchodzą, czy to są właśnie skurcze ? I jeśli bedą często i regularnie to właśnie one? Mam je sporadycznie, lekarz o nich wie. Bo nie wiem na ile te przed porodem bedą bolesne... Żebym wiedziała kiedy reagować
Niunia86, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Hej ja zaczynam dzis 36tc zdjecia brzuszka niestety nie będzie mam nadzieję ze przed porodem jeszcze jakieś zrobię
pocahontas super ze juz chłopaki w piątek będą z toba ja leze na sali z bliźniacza mama biedna juz 4 tydz juz tu leży i też cc będzie miała w przyszłym tyg. Sunsun trzymamy kciuki daj znać co u ciebie;-) krysti super fura i łóżeczko. Trzymam kciuki za wizyty;-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 10:58
Dorka1979 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Witam.
Ja dziś mam wizytę u gin więc tradycyjnie noc nie przespana. Mam nadzieje że mały będzie miał przynajmniej 2374kg (minimum na siatce centylowej).
Trzymajcie proszę kciuki za wizytę bo stresuję się dziś jak nastolatka przed pierwszą wizytą u ginekologa
SunSun trzymam kciuki za pozytywne wyjaśnienie.
Niunia to extra że już niedługo wyjdziecie :*
Co do malowania paznokci w moim szpitalu już na ip sprawdzają i każą zmywać.
A co tam u Kaczamili, albo ominełam wpis albo dawno się nie odzywała ?
Miłego dnia życzę.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.Madzik82, Ewelaa, Scarlett2014, MamaAdasia, gosiaczek31, Niunia86, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieję, że z SunSun wszystko dobrze...
życzę wszystkim udanych wizyt
o matko ja mam wizytę dopiero 23.02..
Kass a jak Twoje ciśnienie?
Niunia super, że niedługo wychodzicie..
miłego dnia:)Niunia86, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
KAczamile chyba pochłonęło macierzyństwo
pewnie się w domku oswajają z nową sytuacją...i cieszą się sobą..
loszcz, noa8, kaczamila, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Madzik82 wrote:Kurcze cos sie dziewczyny nie odzywaja... a dawno juz nikt w tym watku nie urodzil
Rubi ciśnienie nie jest zle ale mówią ze kwas moczowy trochę podwyższony i jutro mam mieć badania a ktg mówią ze średnie wyszło nie wiem czemu bo oni do siebie mówią a ja o wszystko muszę się pytać
Anet jak tam leżysz w domku?[/url]
-
nick nieaktualny
-
Emartea wrote:Dorka zaczyna mnie martwić! Mam nadzieję, że wszystko u niej ok. I u SunSun też.
Mam kolejne pytanie z serii "pranie". Kołdrę i poduszkę prać? Czy tylko wystarczy pościel?
Dorka jest "aktywna" na swoim wykresie, wiec pewnie nie ma czasu do nas pisacEmartea, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyInes i dla Ciebie powodzenia na wizycie.
SunSun póki co się nie odzywa. Jak będę coś wiedział dam Wam znać.
Emartea ja prałam samą pościel. Ale w ogóle myślę że nim zacznę jej używać minie sporo czasu. Poduszki na razie nie będę potrzebować, kołdry pewnie też nie bo na początek wystarczy mi kocyk.Emartea, ines31 lubią tę wiadomość
-
bella82 wrote:Dorka jest "aktywna" na swoim wykresie, wiec pewnie nie ma czasu do nas pisac
Emartea, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Madzik82 wrote:Bella wscieklas sie, ze Ci przelozyli?
ja bym sie chyba poryczala
)Mi na szczęście się to nie przytrafiło. Jeszcze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 11:43
Ewelaa, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
Madzik82 wrote:Bella wscieklas sie, ze Ci przelozyli?
ja bym sie chyba poryczala
wscieklam sie, pewnie, ze tak! zwlaszcza, ze ide do jakiegos kolesia ktory nie jest podobno najmilszy :-/i niekoniecznie chce "rozkladac nogi" przed nowym lekarzem w 9mies ciazy! plus moja lekarka miala mi zrobic badanie w kier paciorkowcow, a z tym kolesiem nie wiem jak bedzieMadzik82 lubi tę wiadomość
-
bella82 wrote:wscieklam sie, pewnie, ze tak! zwlaszcza, ze ide do jakiegos kolesia ktory nie jest podobno najmilszy :-/i niekoniecznie chce "rozkladac nogi" przed nowym lekarzem w 9mies ciazy! plus moja lekarka miala mi zrobic badanie w kier paciorkowcow, a z tym kolesiem nie wiem jak bedzie