Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo Ignasia kącik jeszcze nie skączony ale zawsze juz cos
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4154de4d3a0.jpgRybeńka, noa8, Pocahontas, Emca, Ewelaa, bella82, gosiaczek31, Niunia86, Krokodylica, gabi30, MamaAdasia, kasss, ines31, limcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTu Ignaśia Bryka
x lander super wozek z calego serca polecam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/57af3b97e6a8.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/82e9890c3dd2.jpgnoa8, Rybeńka, Scarlett2014, Emca, Ewelaa, sylwia85, gosiaczek31, Niunia86, Krokodylica, kasss, ines31, limcia lubią tę wiadomość
-
Scarlet, dobrze że zachowujesz zdrowy rozsądek. U mnie w rodzinie najmłodsze dziecko (mojej siostry) ma 18 miesięcy, ale moja mama zawsze powtarza, że to straszny łobuz jest i daleko jej do ideału. Porównań więc nie będzie. Z resztą moja mama raczej nie pochwala metod wychowawczych mojej siostry, ale siedzi zawsze cicho i tylko patrzy, ewentualnie skomentuje już tylko przy mnie. Zawsze powtarza "jej dzieci, niech robi jak uważa". Mam nadzieję, że w moim przypadku obierze tą samą taktykę.
To trzymamy kciuki za SunSun.Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA cóż poza próbą zachowania rozsądku mi zostaje
aczkolwiek nie kumam tej mody niektórych mam na porównywanie...kiedy dziecko zaczęło siedzieć, kiedy mówić, kiedy chodzić etc.....
Jednym z naszych najbliższych przyjaciół urodziła się córka 3 tygodnie później niż na świat przyszedł siostrzeniec B. Ilekroć tesciiwa bądź siostra B. pytają jak rozwija się ta mała mam wrażenie że nie robią tego z sympatii a dla porównania. On stoi, ona nie - punkt etc. Kocham rywalizacje ale nie w tym temacie
Anegdotka na poprawę humoru. Dostałam zaproszenie na spotkanie z przyjaciółmi zaczynające się od słów "uwolnić orke"yyy. Gdybym ich nie uwielbiała musiałabym się obrazić
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Rubi wrote:Pocahontas, a Ty w końcu masz przełożoną cesarkę na 16 czy zostaje ten 13??
raczej zostanie ten 13, 12 idę na oddział i się okaże wtedy wszystko:)
kass- takie fajne zdjęcia dodawałaś, a teraz taka cisza:( zdrówka życzę!
Anastazja -100 lat i zdróweczka:)aaa i więcej czułości od męża:)
Justi -co tu pisać, mała śliczna, ale przeżyć i rozłąki nie zazdrościmy ci, niech mała robi szybko postępy i do ciebie dołączy.
Anet - przykro mi z powodu tych kroplówek i problemów z żyłami, odpoczywaj teraz w domku, niech cię teraz czekają same szczęśliwe chwile.
Konwalianka fajne kolorki tego wózka:)
madzik i mamaadasia i pozostałe mamy, fajnie że na wizytach wszystko dobrze, lekarze maja różne humory, ale najważniejsze, że wszystkie dzieciaki maja wage w normie, jedne większe inne mniejsze, ale ciągle w brzuszkach:)
ja dziś sobie pozwoliłam na odwiedzenie salonu i pedicure z hybrydąz kilka miesięcy nie miałam kolorku na stópkach
Madzik82, Scarlett2014, Emartea, konwalianka, MamaAdasia, Rubi lubią tę wiadomość
-
SunSun trzymam kciuki mocno.
Super, że wizyty udane dziewczyny, Emartea na pewno jest wszystko ok, lekarz by Cie do domu pewnie nie puścił gdyby było inaczej.
Juusti śliczna maleńka córeczkadzielne jesteście.
Gratuluję donoszonych ciąż!
Emartea lubi tę wiadomość
-
hej dziewczyny podczytuje was ale jakos czasu brak na pisanie
justi współczuje przeżyć ale gratuluje pięknej corci
dziewczyny fajne wózki ja swój wreszcie uprałam jeszcze koła napompować i gotowy
Anastazja zdrówka życzę i bezbolesnego porodu
i gratuluje udanych wizyt ja też dziś po wizycie i tak: mam jakieś zapalenie i przez dwa tyg mam brać tabletki dowcipne i 23 lutego zgłosić sie do szpitala wtedy porobią badania i zadecydują kiedy będzie cięcie zależy od tego zapalenia czy minie bo jak nie to muszą najpierw wyleczyć a nic nie czułam ani mnie nie swędzi ani nie piecze tylko ból na spojeniu łonowym ale czytałam że też tak macie to nie panikowałam -
Pocahontas wrote:
ja dziś sobie pozwoliłam na odwiedzenie salonu i pedicure z hybrydąz kilka miesięcy nie miałam kolorku na stópkach
pocahontas a wiesz że w szpitalu nie wolno mieć pomalowanych paznokci bo po płytce paznokcia poznają czy coś sie nie dzieje czy jakoś tak u nas nie wolno mieć wogule ani jednych ani drugich a tym bardziej co cesarki bo to jednak operacja
ja z igą miałam zrobiony tylko frencz i też musiałam zmywać a niby płytke było widać tylko końcówki miałam białe i na izbie przyjęć zawsze mają zmywacz i każą zmywać -
Hej Dziewczyny, właśnie skończyłam Was nadrabiać.
Justi Twoja córeczka jest prześliczna! Napatrzeć się nie mogę.
Gratuluję wszystkim udanych wizyt, za SunSun trzymam kciuki i czekam na wieści. Ni i co się dzieje z Dorką?
U mnie bóle podbrzusza się utrzymywały przez noc. Obudziłam się wykończona w dodatku pierwszy raz z bólem pleców. Mała wypycha się cały dzień niesamowicie i już sama nie wiem czy to czasami nie są twardnienia brzucha, ale konsekwencje utrzymujących się od wczoraj bóli są bo odszedł mi kawałeczek czopu.
Dokończyłam pranie, jutro prasowanie i dopakowuję torbę.
Męczy mnie też ból pleców od ramion aż do tyłka, ale kąpiel przynosi ulgę, więc teraz jeszcze z godzinkę, dwie popracuję przy laptopie i mykam do łóżka.
Co do kartonów, to jak sprawdzę że niczego nie brakuje/działa to kartony wyrzucam. Przecież do reklamacji nie są potrzebne. No może gdybym miała strych... ale w naszych trzech pokojach nie ma na to szans.
A! Po długich bataliach z camaieu, łącznie z opinią biegłego, w końcu oddali mi pieniądze za płaszcz. Chociaż do końca szli w zaparte, że zmechacenie materiału i wychodzące włókna po 3 tygodniach użytkowania to "naturalna właściwość materiału". -
No i od dziś ciąża donoszona, przynajmniej wg OM
Ewelaa, Madzik82, Krysti, Emartea, Sarah88, Niunia86, gosiaczek31, belladonna, Rybeńka, Emca, Krokodylica, gabi30, sylwia85, loszcz, MamaAdasia, Scarlett2014, kasss, limcia, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
MartaM mam tak samo z tym wypychaniem. Sama już nie wiem czy to nie jakieś twardnienia. Dzisiaj mi gin nastraszył, że na pewno urodzę wcześniej, bo łożysko wygląda na dojrzałe, że też dopakowałam torbę prawie do końca. Pozostał mi do spakowania tylko szlafrok i ręczniki, ale to dopiero jutro będę prała. Wyszła mi średniej wielkości torba. Mam nadzieję, że o niczym nie zapomniałam.
Mam pytanie do dziewczyn, które miały cesarkę. Czy po cc też są potrzebne te wielkie podpaski, majtki siateczkowe i podkłady na łóżko? -
u mnie też nie mozna mieć pomalowanych paznokci.
A co sie stało że SunSun jedzie do szpitala?Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r.