Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:
moja wizyta za 5 dni i mam coraz większego stresa... wczoraj się naczytałam że brak nudności może (aczkolwiek nie musi) być złym objawem, ponieważ im silniejsze mdłości tym większy poziom hormonu który stanowi o mocnej ciąży...
)
wiesz co ja też mam dziwne objawy, a raczej ich brak, prócz tego że piersi rosną, bolą po bokach i wysypało mnie na całym ciele co nigdy sie nie zdarzało wczesniej to nic mi nie jest...mdłości raz miałam raz nie, ale większość czasu nie mam, natomiast ciągle mi słabo i nic mi się nie chce...Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
hejka mamuśki,
witam kolejne nowe mamcie i te "nasze" marcowe.
Od rana chodzi u mnie wiatrak w pokoju bo nie da się wytrzymać w domu.
Jutra jedziemy do Ostródy więc teraz czeka mnie pakowanie walizek.
Czasami w ciągu dnia mam male skurcze ale to akurat mnie nie przeraża. Tak musi być.
Co do przeczuć to skłaniam się w stronę chłopaka.
Straaasznie lecą mi włosy podczas mycia!!!! Dziś myślałam, że się załamię.
W poprzedniej ciąży moje włosy były wzmocnione i piękne. A teraz?!!
Życzę wam spokojnego dnia.
-
Witam laseczki
Endi no to mozliwe ze bedzie chlopak masz porownanie do poprzedniej ciazy choc niby kazda ciaza inna
czy kazdą z was bola piersi???? mnie wcale nie bola ale tlumacze sobie to tym ze przy @ tez mnie nie bolaly
wczoraj wieczorem sie troche przestraszylam bo dlugo bolal mnie brzuch jak na @ wiec wzielam nospe mam nadzieje ze wszystko jest ok bo na wczorajszej wizycie bylo super -
ja też się witam..ja znowusz dziś jak kichnęłam to tak mnie jajnik strasznie zabolał jakby mi pękł...co do bólu brzucha to mnie tak tli czasem cały wieczór, czasem troszkę w dzień..taki to trochę ból miesiączkowy trochę jajnika..ciężko określić...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
ększego stresa... wczoraj się naczytałam że brak nudności może (aczkolwiek nie musi) być złym objawem, ponieważ im silniejsze mdłości tym większy poziom hormonu który stanowi o mocnej ciąży...
Tatusiowie przeważnie chca dziewcxynki
no i czywiście panika spać już nie mogłam.... ah kiedy ten poniedziałek???
co do płci to mi się wydaje że to drugi syn
mężu liczy na córcie [/QUOTE]
-
Cześć dziewczyny Za namową Czekajki dołączam do Was U mnie 6t3d, po 7 miesięcznych staraniach. Trochę problemów u mnie było (mam nadzieję że nie wrócą). Miałam przez tydzień brązowe plamienia, leżałam od czwartku do wczoraj w szpitalu. Nie znają powodu plamień - nie był to żaden krwiak ani rozwarstwianie się kosmówki. Dali mi Duphaston i Cyclonamine. Oby to był koniec problemów. Nie zdążyłam nawet jeszcze wybrać lekarza prowadzącego! Ale muszę się pochwalić że wczoraj (6t2d) fasolka miała 6,2mm i serduszko ślicznie było widoczne
Emily83, mizzelka, czekaja lubią tę wiadomość
-
Przyłączę się do dziewczyn, które mają ból brzucha ja też od paru dni obserwuję u siebie jakiś ból, kłucie, sama nie wiem jak to opisać, nie jest to jakieś bardzo meczące bo nie biorę na to tabletek, ale ból od czasu do czasu sporadycznie powtarza się i też zastanawiam się czy to normalne, ale póki co da się z tym wytrzymać i nie sieję paniki, w czwartek idę do gina to się upewnię że wszystko jest w najlepszym porządku
-
nick nieaktualny
-
Emily83 wrote:Przyłączę się do dziewczyn, które mają ból brzucha ja też od paru dni obserwuję u siebie jakiś ból, kłucie, sama nie wiem jak to opisać, nie jest to jakieś bardzo meczące bo nie biorę na to tabletek, ale ból od czasu do czasu sporadycznie powtarza się i też zastanawiam się czy to normalne, ale póki co da się z tym wytrzymać i nie sieję paniki, w czwartek idę do gina to się upewnię że wszystko jest w najlepszym porządku
Emily83 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Dziewczyny ja tez mam pokłuwanie w podbrzuszu ale nie cały dzień czy coś. Ja u siebie zauważyłam przy gwałtownych zmianach pozycji np z leżącej jak wstaje za szybko to mam ok 10 sekund takiego bólu jakby miesiączkowego.Mdłości od 4 dni mam takie,że obłęd...Schudłam 2 kg w tydzień,bo ledwo mogę coś przełknąć...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2014, 23:02