Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
prosze bardzo moja kruszynka w 3d tylko troche nie wyraźne bo robilam tel. zdjecie zdjecia a na zywo widzialam moje malenstwo w kolorze ciala
http://i61.tinypic.com/1z72bds.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 14:41
MamaAdasia, Anulka26, anka418, mala czarna, Emily83, Scarlett2014, mizzelka, Madziq, Anastazjaaa, Rybeńka, bella82, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykaczamila wrote:slodka100 wrote:Witam sie z wami po powrocie z nad morza
Hej slodka100, powiedz mi a jak droga nad morze i powrót?? daleko miałaś? Jak minęła droga czy miałaś jakieś problemy?? bo z mężem wyjeżdżamy w czwartek nad morze a mamy 600 km i troszkę się boję drogi... pozdrawiam -
slodka100 super ze uslyszalas serduszko moja dzidzia jest o 3 dni mlodsza od twojej i mam nadzieje ze jutro ujrze serduszko
dziewczyny ja nie mam na nic sily nic mi sie nie chce, mam nadzieje ze to sie zmieni, bo tak funkcjonowac sie nie da, tym bardziej ze zawsze bylam aktywna. echhslodka100 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
noa8 na pewno usłyszysz a mi tez sie nic nie chce niestety przez te goraczke, bol glowy i te niby mdlosci bo csly czas cos mi siedzi na zoladku ;/ ale nic na to nie poradzimy trzeba to przetrwac a potem bedzie juz z gorki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 15:13
-
slodka100 wrote:prosze bardzo moja kruszynka w 3d tylko troche nie wyraźne bo robilam tel. zdjecie zdjecia a na zywo widzialam moje malenstwo w kolorze ciala
http://i61.tinypic.com/1z72bds.jpg" border="0" alt="Image and video hosting by TinyPic"></a>
Zobaczymy czy nasze przeczucie sie sprawdzi;)slodka100, Krokodylica lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
A ja myślałam, że tylko mi sił brak lenia mam jak nie wiem do tego zbiłam ciśnienie tabletkami i spać się chce
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej Ja ledwo żyje jestem dzisiaj tak potwornie zmęczona nic mi sie nie chce. Spałam od 15 do 18 i nadal leniuchuję w łóżku. Pobolewa mnie podbrzusze ale jak leżę jest o wiele lepiej. Póki mam urlop staram się jak najwięcej odpoczywać, a jak wrócę do pracy początkiem sierpnia będę się zastanawiać jak wytrwać Mój lekarz chce nas widzieć co 2 tygodnie i mnie to pasuje bo jednak krótsza przerwa między wizytami daje mi poczucie bezpieczeństwa