Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa w sumie zawsze marzyłam o dwójce najlepiej chłopaków ponieważ ja sama wychowałam się wśród chłopaków w sąsiedztwie w domu więc taka ze mnie chłopczyca lubiłam zawsze kopać piłkę i lalki nigdy mnie nie kręciły hahaha Ale teraz jest mi płeć obojętna byle dzieciątko się urodziło i było zdrowe
-
nick nieaktualnyA ja o drugim i może trzecim pomyśle (może) jak pierwsze będzie na świecie idę spać, trzymajcie jutro proszę za mnie kciuki - mam wizytę u lekarza wieczorem. Nie ciążową ale w ciąży stresuje mnie podwójnie... mam guzki w piersiach niby niegroźne ale wizyty kontrolne i tak mnie stresują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 21:05
-
ja mam przeczucie ze dziewczynka ale moge sie mylic tak naprawde strasznie zalezymi na tym dziecku i nie śmiem nawet mówić co bym wolała jest mi to obojetne aby zdrowe bylo , jednak nie wiem czemu przeczucia mam skierowane ku córeczce...
chciala bym miec trójczke lecz nie wiadomo ile mi jest dane mieć dzieci ..
Scarlett2014 trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2014, 21:42
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Anastacia33 wrote:Czesc dziewczyny. Wreszcie umowilam sie do gina.masakra na kase chorych najszybciej 1 wrzesnia prywatnie ide 7 sierpnia
a mówiłas że jesteś w ciąży? u nas też sie tak czeka ale jak jesteś w ciąży to cie w najbliższy dzień piszą bez problemu a tak to trzeba nieraz 3 miesiące czekać
-
ja też mam przeczucie że będzie dziewczynka zresztą u nas same baby sie rodzą nas było 3 w domu starsza siostra ma 3 dziewczyny ja na razie jedną dziewczynkę zobaczymy w sumie to mi wszystko jedno byle zdrowe o dziewczynce zawsze marzyłam i mam a jest chłopaczara taka że kiecki za nic w świecie nie założy w pokoju ma tapeta z bajki AUTA 2 lalki średio ją interesują z babskich zabawek to kucyki pony i pet schopy
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
ja czuje ze bd chlopiec, mam samych chlopcow w rodzinie od strony taty 1 kuzynka ja i 7 chlopakow od strony mamy 2 kuzynki ja i 7 chlopakow sama mam 2 braci;/ u meza 3 chlopakow, 2 kuzynow i roczna kuzynkaJajeczko 06,09,2014r 11 t.c. Maleństwo 01,11,2015r 10 t.c
Śpijcie Aniołki [*][*]
-
nick nieaktualnydiamonds wrote:A PAPPA robisz o tak dla spokoju czy ze wskazań wiekowych bezpłatnie na nfz?
Mi lekarz nie mówił nic więc jeśli z usg będzie wszystko dobrze, a innej wersji nie zakładam nie będę się dodatkowo stresować tymi testami. Tym bardziej że nie ma w nich konkretnej odpowiedzi tylko prawdopodobieństwo jakiś chorób podane w stosunku 1 do iluś tam. Dla ,nie to stres ale jak bedzie potrzeba to zrobię.
My w dalszym ciągu czekamy na zapisanie się na to usg genetyczne. Mam nadzieję że jutro jak w końcu pójdę zrobić wszystkie badania krwi i moczu będzie już możliwość zapisania się
diamonds lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej hej Ja właśnie zbieram się na badania tarczycy, muszę w końcu skontrolować. Czekałam tylko na kartę ciąży, żeby poprosić o wcześniejszą wizytę, ponieważ już teraz chodzę na NFZ i miałam termin na wrzesień, a tak Panie jeszcze na ten tydzień mnie wcisną Miłego dnia życzę wszystkim mamusiom
-
Witam witam ja po fioletowej stronie jestem od niedawna i termin mam na koniec marca :)albo początek kwietnia
Hmmm mnie jest wszystko jedno czy będzie chłopczyk czy dziewczyna, ważne żeby zdrowe było
A w ogóle to chciałabym mieć dwójkę dzieci
Miłego, spokojnego dzionka życzę Wszystkim mamuśkądiamonds, mizzelka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry chciałam sie przywitać bo zadko ostatnio zaglądam na forum.
Senność juz mnie nie męczy wiec nie przesypiam całych dni, czuje sie dobrze nawet bardzo dobrze, w pracy szef poinformowany o ciąży wiec od piątku ide na L4
Moze skorzystam troche z wakacji -
nick nieaktualnyDzień dobry ja po raz kolejny usnęłam o 21, a obudziłam się chwilę po 5. Mój organizm chyba tak lubi:) Ale nic jakoś dam radę.
Kurcze dziewczyny męczy mnie myśl skąd mam wiedzieć które bóle są normalne w ciąży, a którymi powinnam się przejmować. Nie chcę wychodzić na paranoiczkę, ale i nie chcę czegoś zlekceważyć. I zawsze jak mnie coś boli to nie wiem jak do tego podchodzić -
hej laseczki
witam nową mamę
scarlett trzymam kciuki
moja wizyta za 5 dni i mam coraz większego stresa... wczoraj się naczytałam że brak nudności może (aczkolwiek nie musi) być złym objawem, ponieważ im silniejsze mdłości tym większy poziom hormonu który stanowi o mocnej ciąży...
no i czywiście panika spać już nie mogłam.... ah kiedy ten poniedziałek???
co do płci to mi się wydaje że to drugi syn
mężu liczy na córcie