Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ja juz po wizycie maluszek ma 15 mm i serduszko bije nowy gin dużo fajniejszy wogole to sttraszne kolejki do niego następna wizyta za 2 tyg mam infekcje grzybicza i tak się zastanawiam czy wcześniejszy gin mnie nią nie zaraził bo nie widziałam żeby zakładał prezerwatywę na sonde ale myślałam ze jakoś ja dezynfekuja ale juz sama nie wiem dostałam antybiotyk dopochwowy i z moim tsh mam iść do endokrynologa mam nadzieję ze juz będzie lepiej bo to drugi antybiotyk a to dopiero 8 rydz ciąży. Witam nowe mausie;-)
Madziq, mizzelka lubią tę wiadomość
[/url]
-
kasss wrote:Hej dziewczyny ja juz po wizycie maluszek ma 15 mm i serduszko bije nowy gin dużo fajniejszy wogole to sttraszne kolejki do niego następna wizyta za 2 tyg mam infekcje grzybicza i tak się zastanawiam czy wcześniejszy gin mnie nią nie zaraził bo nie widziałam żeby zakładał prezerwatywę na sonde ale myślałam ze jakoś ja dezynfekuja ale juz sama nie wiem dostałam antybiotyk dopochwowy i z moim tsh mam iść do endokrynologa mam nadzieję ze juz będzie lepiej bo to drugi antybiotyk a to dopiero 8 rydz ciąży. Witam nowe mausie;-)
Szok. Niektórzy lekarze mnie załamują.
Ja też ostatnio byłam u innego gina, bo mój jest na urlopie i nie miałam się gdzie rozebrać, rozbierałam się przy drzwiach. A na leżance co robi usg był papier który był poplamiony, jak lekarz zobaczył jak stoję i się na to patrzę to wziął malutki kawałek papieru i położył w miejscu tej plamy. A czy zakładał prezerwatywę na sondę to nawet nie pamiętam.
U mojego gina to mam miejsce za parawanikiem żeby się rozebrać i zawsze daje czysty papier na całą leżankę po każdej pacjentce. -
Anastazjaaa wrote:brrrry no serio nie zmieniają papieru na leżance.... rety
No masakra, taki brudas.
On mi kazał przyjść za tydzień (czyli w ten pon co był) na kolejne usg żeby potwierdzić ciążę ale uznałam, że nie idę do niego. Poczekam aż mój gin wróci. Bo u tamtego to nie czułam się zbyt komfortowo.
Poza tym stwierdzam że lekarze kompletnie nie potrafią słuchać. Byłam teraz u rodzinnej, laryngologa i tego ginekologa i żaden nie potrafi słuchać! Pytają o to, co im już powiedziałam, nieraz po dwa, trzy razy. Masakra. -
Kochane teraz się tak zastanawiam, gdzie się podział Tygrysek? Chyba dawno jej tu nie było??Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Krokodylica wrote:Jeszcze od wczoraj mam jakieś swędzenie w kaśce. Zaaplikowałam sobie wczoraj na noc Floragyn, i dzisiaj chyba że zaaplikuję.
I malżowi powiem żeby gumek używał, bo może od seksienia mnie swędzi? -
hejka
a ja dziś naprodukowałam 22 soczki z czarnej porzeczki i 20 dżemów z papierówek będą witaminki dla dzidziusia na zimę jak znalazł
i od dwóch dni zaczynam dzień od zjedzenia śliwek i jakoś tak mniej mnie muli moge normalnie funkcjonować
dziś cały dzień żyje owocami i tym dżemem i sokiem i trzasnęłam sobie sałatkę teraz z ananasem pychotka
ja ja byłam na usg prywatnie to gumkę na pewno zakładał a o papierze to nawet nie pomyślałam a wogule to pierwszy raz miałam usg dopochwowe w pierwszej ciąży od początku tylko przez brzuch -
nick nieaktualny