Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzień dobry:) u mnie też cały czas odzywa się brzuch, ale nie jest to ból intensywny więc jakoś się trzymam bez większej paniki.
Ja z badań mam już zrobiony komplet i chyba wszystko ok (lekarz jeszcze tego nie widział). Zdziwiłam się tylko, że nie miałam zleconych badań na cytomegalie, ale może dlatego, że robiłam je przed ciążą? -
Hej dziewczyny!
Musze Wam powiedziec, ze mdlosci mnie opuscily kilka dni temu. Wraca mi tez,apetyt na niektore rzeczy. Balam sie nawet, ze cos jest nie tak ale wczoraj mialam usg i fasolka ma juz 2,5cm i wszystko gra. Moze juz powoli mdlosci Was tez opuszczaMamaAdasia, konwalianka, kasss, Krokodylica, Madziq lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Bella do lekarza zapraszam do W-wy na Al. Jerozolimskie, ale on się specjalizuje tylko w usg a szkoda, bo zapewne chodziłabym do niego także prowadzić ciążę..
Anastacia - mam to samo, normalnie niemal śpię na fotelu, rozważam opcję zwolnienia się wcześniej do domu, tyle, ze jak już tam dojeżdżam to nie mam ochoty na spanie..
Scarlet - bardzo możliwe
Emili - super! dorodny dzidziuś
a mnie od kilku dni przeszedł ból brzucha, jak na @..za to pojawił się w pachwinie, czyli macica się rozciąga..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:29
-
Ja póki co nie mam bólu brzucha.
Madzik- super, że nie masz mdłości , fajnie że wiecie ile ma Wasz dzidziuś, u mnie tak jak mówiłam są 3 usg na NFZ, teraz będę miała w 12/13tygodniu.
Ostatnio mój miał ponad 4mm, ale jest już na pewno większy. Okaże się za niecały miesiąc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 12:31
-
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, Madziq piękne USG piękna kruszyna
Madzik ja tez wlasnie zauwazylam u mnie ze mdlosci są jakby mniejsze.. wczesniej to nie wiedzialam co z sobą zrobić... a teraz jem częściej a mniej i jest ok, gorzej jak nic nie zjem ;/ albo powącham np w schowku tesciowa zostawia obierki i nie są czasami pierwszej świeżości, stamtąd wychodze taka chora że szok ;/
co do spania... ja śpię od 23-6 potem od 8/9-11/12 i tak już mam od 5 tyg ciąży do tej pory, te niskie cisnienie daje mi znaki i jak nie pospie sobie to jest tragediaMadziq lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:Szok. Niektórzy lekarze mnie załamują.
Ja też ostatnio byłam u innego gina, bo mój jest na urlopie i nie miałam się gdzie rozebrać, rozbierałam się przy drzwiach. A na leżance co robi usg był papier który był poplamiony, jak lekarz zobaczył jak stoję i się na to patrzę to wziął malutki kawałek papieru i położył w miejscu tej plamy. A czy zakładał prezerwatywę na sondę to nawet nie pamiętam.
U mojego gina to mam miejsce za parawanikiem żeby się rozebrać i zawsze daje czysty papier na całą leżankę po każdej pacjentce. -
Madzik82 wrote:Hej dziewczyny!
Musze Wam powiedziec, ze mdlosci mnie opuscily kilka dni temu. Wraca mi tez,apetyt na niektore rzeczy. Balam sie nawet, ze cos jest nie tak ale wczoraj mialam usg i fasolka ma juz 2,5cm i wszystko gra. Moze juz powoli mdlosci Was tez opuszcza[/url]
-
U mojego gina te czyściutko jest osobne pomieszczonko -przebieralnia i tam jest kibelek bidet i umywalka....obok leżą jednorazowe kapciochy i nawet podpaski nie wiem po co...o papierze i gumce nie wspomnę bo to standard...!
mnie odeszły wszystkie dolegliwości...może troszkę jestem senna ale czuję, jakby to była wina mojego 2 tygodniowego spania non stop...w końcu organizm się przyzwyczaja...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️