Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A nos mam jak pies myśliwski wszystkie zapachy w nim mam jak z dżemki się budzę to jeszcze bardziej
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamaAdasia ja mam przeczucie, że to chłopak ale jakoś mocno się do niego nie przywiązuje. Choć ostatnio spotkałam się z teorią, że jeśli sex był blisko owulacji to większe szanse na chłopaka, a czym dalej od owulacji (ale z szansami na zapłodnienie) tym większa szansa na dziewczynkę (silniejsze geny).
Jak dobrze liczę to my mogliśmy się akurat w tym cyklu idealnie "wstrzelić" w owulacje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 15:28
-
kasss wrote:A ja mam więcej wymiotów niż samych mdłości po odtawieniu antybiotyku sie troche uspokoiło a dziś znowu masakra najgorzej jak łykam witaminy śmierdzą mi strasznie ziołami a mąż mówi że nie mają żednego zapachu chciałam od pon do pracy wrócić ale ciężko to widze
-
Ja też wlasnie mam ochotę na nie zdrowe jedzenie. A najbardziej to mnie odrzuca od pomidorów, które kochalam wcześniej. Nawet zasadzilam w tym roku a jak musze iść je teraz podlać i patrze na nie to tak mnie mdli ze masakra. I wszystko to co z grilla tez mi nie podchodzi
-
Czesc Kochane, przyszłam Wam trochę pojęczeć
U mnie 37dc, 13dpo, testy oczywiście negatywne, czekam na @ na szpilkach.
Strasznie za Wami tęsknię, brakuje mi Was tam, bylysmy razem tyle miesięcy
Nie potrafię nawiązać nici porozumienia z nowymi dziewczynami, jest nas kilka starych wyjadaczek, ale to palcach jednej dłoni mogę policzyć
Buuuu mam doła
Jeszcze mnie krew zalała, bo jedna dziewczyna na lipcówkach się stara 6 msc, a inna jej wciska, żeby sobie herbalife machnęła.
Pozdrawiam Was mocno!!! I zabieram trochę wirusków, może we wrześniu mi się przydadzą, bo sierpniowe testowanie mnie ominie -
mizzelka wrote:Scarlet czytasz w moich myślach, fast food.. ale robię i swoją pizzę w domu i jest pysznaStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Daisy wrote:Czesc Kochane, przyszłam Wam trochę pojęczeć
U mnie 37dc, 13dpo, testy oczywiście negatywne, czekam na @ na szpilkach.
Strasznie za Wami tęsknię, brakuje mi Was tam, bylysmy razem tyle miesięcy
Nie potrafię nawiązać nici porozumienia z nowymi dziewczynami, jest nas kilka starych wyjadaczek, ale to palcach jednej dłoni mogę policzyć
Buuuu mam doła
Jeszcze mnie krew zalała, bo jedna dziewczyna na lipcówkach się stara 6 msc, a inna jej wciska, żeby sobie herbalife machnęła.
Pozdrawiam Was mocno!!! I zabieram trochę wirusków, może we wrześniu mi się przydadzą, bo sierpniowe testowanie mnie ominieStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualny
-
Daisy nie martw sie, jezcze troche i wszystkie będziemy na jednym forum P.t. Szczęśliwe Mamusie 2015
Co do pizzy j na odwrót. Nigdy nie lubiłam mieszania mięsa z owocami. Wole pizze z pieczarkami,jakimś salami czy szynką i do tego cebulka i nawet kukurydza;)
I też nie mam piekarnika. Mieliśmy zwarcie przy kuchence i nie działaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 15:59
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Scarlett2014 wrote:Ja najbardziej lubię zwykłą pizze - z pieczarkami i szynką. Ale lubię też serową, lubię parmeńską (teraz chyba średnio mogę ją jeść). W sobotę byliśmy z mężusiem na super pizzy - robionej przez prawdziwego Włocha.