Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Joanna0071 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A nos mam jak pies myśliwski wszystkie zapachy w nim mam jak z dżemki się budzę to jeszcze bardziej :-)

uwo93e3kr6c9qk3o.png

Liber feat. Natalia Szroeder - Nie Patrze W Dol.
    Najlepszy przekaz W Mieście- Zawsze do celu.
    Bednarek "Cisza"
    Enej - Symetryczno-Liryczna
    Polecam te utworki :-) .
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz to by zjadła białą bułkę z masłem i jakąś naprawdę dobrą prawdziwą szynką...ale nie mam nic oprócz masła więc poczekam na chęć na zalewajkę:)

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to mam ochotę głównie na słodycze i niezdrowe rzeczy typu KFC, pizza etc :) przed ciążą jadłam tego bardzo mało, a teraz mogłabym na okrągło - ale oczywiście staram się hamować.

Rubi, MamaAdasia lubią tę wiadomość

• MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet, ja miałam tak w 1szej ciązy właśnie, frytki, kebab itp. i mam chłopca :D

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
    Szymuś 28.02.2015 3970g,56cm
    Adaś 09.06.2012 3800g,56cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MamaAdasia ja mam przeczucie, że to chłopak ale jakoś mocno się do niego nie przywiązuje. Choć ostatnio spotkałam się z teorią, że jeśli sex był blisko owulacji to większe szanse na chłopaka, a czym dalej od owulacji (ale z szansami na zapłodnienie) tym większa szansa na dziewczynkę (silniejsze geny).

Jak dobrze liczę to my mogliśmy się akurat w tym cyklu idealnie "wstrzelić" w owulacje.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 15:28

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    A ja mam więcej wymiotów niż samych mdłości po odtawieniu antybiotyku sie troche uspokoiło a dziś znowu masakra najgorzej jak łykam witaminy śmierdzą mi strasznie ziołami a mąż mówi że nie mają żednego zapachu chciałam od pon do pracy wrócić ale ciężko to widze
    ja to czytalam w ulotce ze podczas obiadu wziąć tą witaminę, aby nie na pusty żołądek.. masz wyczulony węch.. ehh może wietrzenie pokoju coś da?

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet , też o tym słyszalam i by sie zgadzało :)

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlet czytasz w moich myślach, fast food.. ale robię i swoją pizzę w domu i jest pyszna :D

MamaAdasia lubi tę wiadomość

• Mmarina Ekspertka

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wlasnie mam ochotę na nie zdrowe jedzenie. A najbardziej to mnie odrzuca od pomidorów, które kochalam wcześniej. Nawet zasadzilam w tym roku a jak musze iść je teraz podlać i patrze na nie to tak mnie mdli ze masakra. I wszystko to co z grilla tez mi nie podchodzi

p19ucsqv2vqh5m3z.png
    km5s8u69hvi2n2yz.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Kochane, przyszłam Wam trochę pojęczeć :(

U mnie 37dc, 13dpo, testy oczywiście negatywne, czekam na @ na szpilkach.
    Strasznie za Wami tęsknię, brakuje mi Was tam, bylysmy razem tyle miesięcy :(
    Nie potrafię nawiązać nici porozumienia z nowymi dziewczynami, jest nas kilka starych wyjadaczek, ale to palcach jednej dłoni mogę policzyć :(
    Buuuu mam doła :( :( :(

Jeszcze mnie krew zalała, bo jedna dziewczyna na lipcówkach się stara 6 msc, a inna jej wciska, żeby sobie herbalife machnęła. pray.gif

Pozdrawiam Was mocno!!! I zabieram trochę wirusków, może we wrześniu mi się przydadzą, bo sierpniowe testowanie mnie ominie :(

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy włąśnie pisałyśmy o tobie na czerwowych i lipcowych testerkach :)
    Trzymaj sie skarbie.. i chcialbym cie zarazić pozytywną energią ~`~~~~ :)
    ehhh herbatki nic nie pomogą.. jak jest porblem to nawet wyluz tyłka nic nie da..

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jaką pizzę lubicie? :D ja od zawsze wierna jestem hawajskiej :D choć ostatnio lubię ostrzejsze z zieloną papryczką :D

• Rubi Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    Scarlet czytasz w moich myślach, fast food.. ale robię i swoją pizzę w domu i jest pyszna :D
    nie mam piekarnika...:( straszny ból...oooo a taką domową pizze to bym zjadła....mizzelka jesteś okropna :P

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • MamaAdasia Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja lubię pepperoni :)

ijpbqtkf943tum5s.png
    2r8ranli9ms4cdi1.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem hahah :D jak to nie masz piekarnika? :D to na patelni też można ponoć :D
    widzialam i takie przepisy :D

• Rubi Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy wrote:
    Czesc Kochane, przyszłam Wam trochę pojęczeć :(

U mnie 37dc, 13dpo, testy oczywiście negatywne, czekam na @ na szpilkach.
    Strasznie za Wami tęsknię, brakuje mi Was tam, bylysmy razem tyle miesięcy :(
    Nie potrafię nawiązać nici porozumienia z nowymi dziewczynami, jest nas kilka starych wyjadaczek, ale to palcach jednej dłoni mogę policzyć :(
    Buuuu mam doła :( :( :(

Jeszcze mnie krew zalała, bo jedna dziewczyna na lipcówkach się stara 6 msc, a inna jej wciska, żeby sobie herbalife machnęła. pray.gif

Pozdrawiam Was mocno!!! I zabieram trochę wirusków, może we wrześniu mi się przydadzą, bo sierpniowe testowanie mnie ominie :(
    cześć kochana...ja się w czerwcu odcięłam od forum staraczek, bo zbytnio mnie tamta atmosfera nakręcała...plus niektóre laski naprawdę są nie do wytrzymania...życzę Ci abyś szybko przyszła do nas :*

Styczeń 2014 [*] 9t
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja najbardziej lubię zwykłą pizze - z pieczarkami i szynką. Ale lubię też serową, lubię parmeńską (teraz chyba średnio mogę ją jeść). W sobotę byliśmy z mężusiem na super pizzy - robionej przez prawdziwego Włocha.

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://wkuchennymoknie.blox.pl/2010/05/PIZZA-CHLOPSKA.html

moj ulubiony blog, zawsze ta Pani ma super przepisy na ciasta ale tego na patelni nie probowalam ale wnioskuje po sprawdzonych przepisach ze mozę byc dobre :D

• Niunia86 Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy nie martw sie, jezcze troche i wszystkie będziemy na jednym forum P.t. Szczęśliwe Mamusie 2015 ;)

Co do pizzy j na odwrót. Nigdy nie lubiłam mieszania mięsa z owocami. Wole pizze z pieczarkami,jakimś salami czy szynką i do tego cebulka i nawet kukurydza;)
    I też nie mam piekarnika. Mieliśmy zwarcie przy kuchence i nie działa :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 lipca 2014, 15:59

Krokodylica lubi tę wiadomość

iv09cbxm68yuj78z.png
  • mizzelka Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    Ja najbardziej lubię zwykłą pizze - z pieczarkami i szynką. Ale lubię też serową, lubię parmeńską (teraz chyba średnio mogę ją jeść). W sobotę byliśmy z mężusiem na super pizzy - robionej przez prawdziwego Włocha.
    uhhh zazdroszczę, pewnie była pyszna...

‹‹ 129 130 131 132 133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ