Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysek wrote:Mi nie pozwolił myć. Wstawilam tylko firany i dyrygowalam gdzie widzę smugi.
Mój m. ma taką teorię, że jak się przemecze to on nie ma potem zamiaru po szpitalach ze mną jeździć.
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyno w końcu nadrobilam masakra godzinę czytałam ale czy zapamiętałam komu ci odp to się okaże
Dorka i konwalianka gratuluję szybko poszło
zdjęcia kacikow super mi dzisiaj kobieta ze sklepu zadzw ze juz łóżeczko i wózek jest tylko materac będzie w środę także pod koniec tygodnia mogę jechać po wszystko:)
Co do pościeli tez nie będę używała tyło ze chce kupić żeby wszystko juz mieć do łóżeczka najwyżej poduszkę i kołderkę schowam. nawet mama by mi nie pozwoliła będzie tylko becik i kocyk
może niech cześć zaczeka do marca bo sama chyba marcowa zostane jak wy tak szybko chcecie rodzic
dzisiaj jak byłam w kinie to w ubikacji w lusterku się zobaczyłam to wydaje mi się ze mój brzuch w tydz zrobił się 2 razy większy. a jak oglądałam film to sobie myślałam kiedy ha będę miała taki płaski brzuch jak ta aktorka heh
zgaga mnie męczy ze płakać mi się aż chce nic nie pomaga a pali jakby ktoś ogniem mi przykladal masakra
loszcz i Scarlett dobrze ze wszystko dobrze się skończyło ze szpitalami wasze chłopaki to chyba leniuszki
loszcz ty tak go nie poganiaj on wyjdzie jak jemu się zachce heh
dobrze ze z sunsun juz lepiej też ja mała nastraszyla a jeszcze dotrwa do terminuloszcz lubi tę wiadomość
-
moonia81 wrote:Loszcz nie mam konfliktu to moja piąta ciąża i nigdy nie miałam żadnych problemów
-
dziewczyny czy któraś z was ma uczulenie na żel do ktg od kąd wyszłam ze szpitala bruch w tym miejscu jest bardzo czerwony i swędzi jak diabli najbardziej nocą smaruje ale to nic nie daje ktg miałam przez tydz robione dwa razy dziennie nie wiem czym to jeszce moge smarować
Justyśka a jak film?
widzisz mówiłam ci że łóżeczko z wózkiem razem będzie i wcześniej;)Scarlett2014 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualnyKasss film spoko mi się podobał ale mi się zawsze filmy w kinie podobają. moja siostra była w piątek i mówiła ze " dupy nie urywa" ale ona zawsze ma wielkie oczekiwania. najbardziej bałam się ze 2 h w kinie nie dam rady usiedzieć ale nie było tak źle.
pytanie mam do was ile razy wasze dzieci mają czkawke bo moja to chyba 5 albo 6 raz już dziś czy to nie jest źle ??? -
nick nieaktualnyWitam Was dziewczyny i dzięki za kciuki. Urodziłam 13 lutego Natalkę 2920 gram i 50cm długości. Miałam mieć cesarkę ale jeszcze przed moja lekarka stwierdziła że spróbujemy z oksytocyną no i wyszło. Po 5 godzinach urodziłam. Jak na razie nie dam rady Was nadrobić i nie wiem jak szybko wrócę do zaglądania tu. Więc pozdrawiam Was i życzę szybkich i małobolesnych porodów oraz zdrowych pociech
Tygrysek, loszcz, Scarlett2014, Emartea, Endi84, noa8, Madzik82, Sarah88, gosiaczek31, czekaja, MamaAdasia, MartaM, slodka100, bella82, jasmin, madziutek 23, Zosia_Tosia, Tess, Kasha, kasss, kaczamila, Emca, ines31, Juusti69, gabi30, Rybeńka, Rybeńka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Belly mi właśnie oznajmilo, że zostało mi:
14 dni, czyli 2 tygodnie do porodu!!! Tzn. do terminu porodu.
Zaczynamy 39 tydzień<jupi>
Kasss czy to nie jest ten sam żel co do usg? To nie powinno uczula, bo stosuje się go czasem do usg dopochwowego... Hmm.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 02:59
loszcz, Scarlett2014, gosiaczek31, bella82, Zosia_Tosia, Emca, ines31 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Kurde ja znów wyspana..ręce spuchniete i od godziny zdretwiale..niestety moj tel jest głupi i się zacina i widzę tylko ostatnią stronę ale i tak wynika z niej że dwa kolejne dzieciątka witamy na tym świecie...
gratulacje Wam dziewczyny..
teraz dochodzcie do siebie..Scarlett też miałas jakiś kryzys ale czytam że na szczęście zażegnany..kurde no nie chce mi się isc o tej porze do kompa żeby nadrobić wcześniejsze strony...
My na urodzinach byliśmy do 22:30 i było bardzo sympatycznie..
Justyska nie martw się nie zostaniesz sama w marcu..ja też nie planuje wcześniej się rozpakowac...
Aha..do dziewczyn które myly okna!!!!!! czy Was pogrzalo?Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Ha mój tel. Się zlitowal i zaladowal mi poprzednie strony..okazało się że miałam tylko trzy do nadrobienia..ejjj no wstawać mi tu...już prawie 7..
Scarlett dobrze że zapobiegawczo pojechalas...nie ma co bagatelizować..
No właśnie madziutek Ty miałas pierwsza rodzic a tu proszę..
Mój mąż tak głośno oddycha że zaraz go walne..
A za dwie godziny trzeba wstać bo jedziemy na wieś do rodziny męża..na kolejne urodziny..mówię Wam w tym styczniu i lutym to mamy dom wariatów...madziutek 23, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyDzień dobry
ja w ramach dodatkowych atrakcji zaliczyłam przerwę w spaniu między 2 a 5. Kij wie dlaczego bo czułam się przyzwoicie.... za to dzieckio nadrabiało chyba stracony czas wtedy bo ćwiczyło sobie gimnastykę w moim brzuchu.
Miłego dnia! Idę nakarmić siebie, dziecko i kota.gosiaczek31, czekaja, Emartea, ines31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasss ten zel raczej nie powinien uczulac bo to na bazie wody ten sam co do usg. Chyba ze uzyli czegos innego albo co bardziej prawdopodobne nie zdezynfekowali moze tych glowic co sie przyklada a wiadomo ile razy dziennie i komu przykladaja? Wypij wapno i nie smaruj moze narazie niczym. Albo starym sposobem maka ziemniaczana:-)
-
nick nieaktualnyCzekaja gratuluje donoszonej. U mnie ten wielki dzien jutro. Ale narazie nie popedzam mlodej. Noe jesten gotowa. Lozeczko stoi nie podniesione jeszcze dno ma, przewijak nie skrecony, narazie nawet nie wiem gdzie wstawie. Za malo pokoi pewnie mam:-) ale w sypialni nie ma gdzie. Glupi rozklad mamy tych pokoi. Malo ustawny. Poza tym narazie starszak czeka na opiekunke czyli moja mame. Ktora ma przyjechac za tydzien po nia. Musze jeszcze fryzjera zaliczyc i badania zrobic ostatnie:-)
Nawet imie nie wybrane. Niech narazie siedzi jeszcze w brzusiu.czekaja, Madzik82, ewka1990 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa co prawda okien wczoraj nie mylam, choc myslalam o tym:-) Ale pralam firany a maz nawet sam z wlasnej woli powiesil. Druga sprawa jak to wyglada ale juz nie krytykowalam zeby go nie zniechecic:-)
jasmin, Tygrysek, Anastacia33 lubią tę wiadomość