Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Dziewczyny tez macie gesty żółty śluz?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny ja właśnie sobie leżę. wczoraj stwierdziłam ze w zastraszającym tempie mi brzuch rośnie masakra długo miałam malutki a teraz masakra nawet moja 6 letnia kuzynka przyszła i mówi do mnie ze strasznie brzuch mam duży. jak będzie w takim tempie rósł to ja niewiem.
wczoraj mój mężu prostownice do włosów mi kupił i bukiet tulipanów
gratuluję donoszonych ciaz
ines ładne zdj
pocahontas z to niespodziankajeszcze do nosisz do tydz przed terminem. moja koleżanka tez była w ciąży z blizniakami i miała cc tydz przed terminem i dzieciaki miały po 3300 prawie
a ja wczoraj rano pranie robiłam pieluchy tetrowe i flanelowe wyprałam i jasne ubranka i na dwie tury dałam prania mamie ona u siebie wypierze ale prasowania to już się boje masakra aż nie mogę patrzeć na ta górę juz całe 2 tyg będę prasowala chybaines31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyczesć dziewczynki
konwalianka gratuluję szcześliwego porodu
dziewczynki gratuluje nowych tygodni
a mi brzuszek już nie rośnie tak mi sie wydaje przybieram też już miej na wadze ale z tym przybieraniem na wadze to dobrze że przystopowalam bo mam już plus 14 kg
ines super brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 15:25
ines31 lubi tę wiadomość
-
flores wrote:a to niespodzianka
Zamierzają Was trzymać aż do rozwiązania czy wychodzisz w najbliższych dniach?
nie mam pojęcia, ale chyba już nie wyjdę sama:)
wg wczorajszego usg jeden ma 2400 a drugi 2700, ale nie wydaje mi się, żeby takie bysiorki się zrobiły:P lekarz mi chyba troszkę zawyżył, te wagi.
jednak coraz bardziej jestem przekonana, że po te 2 kg mają na pewno, a to mnie bardzo cieszy
pozdrawiam was dziewczynki, nie wiem kiedy się odezwę następnym razem, gratuluję nowych dzidziusiów:) trzymam kciuki żebyście wszystkie miały donoszone ciąże:) u mnie już donoszona, mogłaby się akcja zaczynać, a tu przepływy dobre, ilość wod dobra, dzieci jak na bliźniaki duże, żadnych skurczy i żadnych objawów zbliżającego się porodu...Emca, gosiaczek31, bella82, Zosia_Tosia, loszcz, Tess, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:w ogole zauważ ze Ona sama sobie zapisuje pacjentów w kalendarzu, i żadna wizyta nie jest potwierdzana w rejestracji. No i ile osob zapisuje na jeden dzien. To jest chore po prostu. Do tego w czasie wizyty odbiera po 5-6 telefonów, jak nie stacjonarny to komorke....Tak nie powinno być.
Jest bardzo nieprzyjemna. Ostatnio poprosilam ja żeby przepisała mi insuline bo mi sie skończyła...a Ona do mnie że te 2 fiolki które przepisaał mi w grudniu powinny miwsytarczyc do końca ciąży ......HE? Jak o miało być możliwe skoro przez telefon zwiększała mi dawki i srednio jedna fiolka starcza mi na 9 dni!!!
W czwartek byłam u lekarza rodzinnego i przepisała miod razu 5 fiolek.....Nie mam zamiaru juz jechać do Szymańskiej...tylko po to żeby siedzieć w kolejce 5 godzin i po to żeby zerknęła mi tylko w dzienniczek sprawdzic jakie są cukry.
Mam ją w nosie.
We wtorek mam mieć u Niej wizyte ale zadzwonie i powiem że jestem chora....no bo jestem.
MisiaMonisia ja naszczeście teraz w środe mam ostatnia wizyte u niej tak powiedziała to prawda jest strasznie nie miła raz nawet mie ochrzaniła przy innych pacjentkach o wyniki badań które nie wiedziałam ze mam mieć zrobione a to że odbiera telefony w trakcie wizyt to jeszcze bardziej przedłuża kolejke nazapisuje sobie pacjetów a potem nie zdąży ich wszystkich przyjąć i połowy kart nie ma u siebie i trzeba czekać az zrecepcji przyniosaMisiaMonisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pocahontas myśle , że jesteś w dobrej sytuacji , ciąża już praktycznie donoszona a ty dalej w trójpaku , teraz aby kwestia nabrania masy przez dzieciaków. W każdym bądź razie powodzenia!
Emca właśnie , też zobaczyłam, że urodziła kwietniówka , pękł jej pęcherz płodowy.
Ines fajne zdjęcie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2015, 16:33
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
ines super zdjęcie a jakie pazuuuuuuuuuurki;)
ja juz nic nie robie bo u nas na porodówce nie wolno miec nawet wymalowanych bo w razie w sprawdzaja płytke paznokcia a w stresie nie bede szukac zmywacza
dobrze ze z malutka wszystko ok kwietniówki za raz za nami to też pewnie za jakis czas się zacznie
pocahontas ja lezalam na sali z blizniacza mama i od miesiaca lezy z kroplowka bo dzieci sie pchaja a oni odkladaja termin ccines31 lubi tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybędę
bo już spakowalam tam kosmetyki do szpitala. narazie tylko to mam spakowane w przyszłym tygodniu spakuje resztę bo wczoraj dokupiłam pampersy i chusteczki do pupy wzielam i jedno i drugie z pampersa później najwyżej zacznę wprowadzać dade. w tyg tez będę prasować i musze torbę od mamy przywieść w którą się spakuje
tylda87 lubi tę wiadomość
-
kasss wrote:ines super zdjęcie a jakie pazuuuuuuuuuurki;)
ja juz nic nie robie bo u nas na porodówce nie wolno miec nawet wymalowanych bo w razie w sprawdzaja płytke paznokcia a w stresie nie bede szukac zmywacza
dobrze ze z malutka wszystko ok kwietniówki za raz za nami to też pewnie za jakis czas się zacznie
pocahontas ja lezalam na sali z blizniacza mama i od miesiaca lezy z kroplowka bo dzieci sie pchaja a oni odkladaja termin cc, ale zrobię to na dniach bo wiem że nie można mieć pomalowanych.
-
nick nieaktualny