Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEmartea to już zupełnie nie kumam tego Twojego szpitala ale obyś szybko się czegoś dowiedziała.
Różowe wino też lubię i parę Carlo Rosi w tym kolorze wypiłam w swoim życiuw sumie tylko za czerwonym, wytrawnym nie przepadam.
Emartea, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
Emartea wrote:Kasss mi na KTG żadnych skurczy nie zapisuje, a mała wypina się strasznie.
Jesli jakims cudem zrobia ci dzis usg to daj znac. U mnie tez kolacja byla przed17.
Za mna tez chodzi jakiś vermud czy dobry slodki drink ale musze obejść sie smakiem. Ale wy juz jesteście w ślicznych tygodniach do konca ehh zazdroszczeEmartea lubi tę wiadomość
-
Emartea zeby cos sie wyjasnilo bo siedzisz nabombie i nie wiesz czy w prawo czy w lewo.
Trzymajcie prosze jutro kciuki za poniary mojego okruszka.
DobranocScarlett2014, anet525, Emartea, noa8, MamaAdasia, Rybeńka, loszcz, ines31, gosiaczek31, jasmin, kaczamila lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
anet525 wrote:są dwa rodzaje ktg. Jedno które wykrywa ruchy a drugie które zapisuje skurcze. Wiem bo jak leżałam w szpitalu i miałam robione dwa razy dziennie ktg to tylko to z ruchami a gdy złapaly mnie skurcze podlaczyli mi ktg wykazujące ilość skurczy.
Jesli jakims cudem zrobia ci dzis usg to daj znac. U mnie tez kolacja byla przed17.
Za mna tez chodzi jakiś vermud czy dobry slodki drink ale musze obejść sie smakiem. Ale wy juz jesteście w ślicznych tygodniach do konca ehh zazdroszcze
Emartea u mnie w szpitalu było to samo ale chodzilysmy późno spać choć dziewczyny w pokoju cały dzień z łóżka nie wychodziły i nie dały okna otwozyc a można było się tam ugotować
Endi trzymam kciuki daj znać jaka jest decyzja
Mądzik trzymamy;-)Madzik82 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Kass mnie tez do konca dnia skora piekla i swedzialo. Chyba mi sie odparzyla w miejscu gdzie byl ten zel.
A co do ktg to nie czaje... jak mi sie nagle brzuch stawial i robil twardy to ktg nic nie czulo - poziom skurczy 2-3. A jak nic nie czulam to skurcze skakaly czasem na 25. Ale to chyba zadne skurcze bo lekarz powiedzial ze ktg super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 23:15
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Mi też robią KTG 2 razy dziennie, ale jeszcze mnie nic nie swędzi. I jest takie co rejestruje tętno dziecka i moje, ruchy dziecka i skurcze. Takie wszystko w jednym. Nieee, na USG to raczej już dzisiaj nie liczę. Pielęgniara na szybko posłuchała tylko serducha i to chyba koniec na dzisiaj.
-
Madzik mnie też powiedział ze jest super a na zapisie jest podsumowanie i tam pisze ze 15 też nie bardzo się znam bo nic nie czuje oprócz ruchów ale jak mówią ze dobre to pewnie tak jest Boże jak mnie swędzi ten brzuch mowie do męża ze za raz dziurę wydrapie i przez nią mala wyjdzie
Emartea pewnie jutro ci zrobią choć w szpitalu o wszystko trzeba się prosic mnie dopiero zaczęło swedziec po tygMadzik82 lubi tę wiadomość
[/url]
-
Ja mam wizytę w szpitalu na 9:30 (zrobią mi w końcu krzywą cukrową 75g glukozy)trzymajcie kciuki bo nie wiem jak przeżyje bez śniadania...
Dostałam polecenie,że niemoge niczego jeść ani pić od północy.Co jak co ale z picia wody to nie zrezygnuje czy im sie to podoba czy nie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 01:04
noa8, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
Ale tu impreza alkoholowabyła.. W sobotę, kiedy to nasz Sun postanowił przyjść na świat.. Miała być u nas pizza, Lech 0% i fajny film, a skończyło się porodem.. Tyle z planów.. Ja jestem piwosz i winiarz, bardzo lubię i jak mogę, pije.. Oczywiście w ciąży i karmiąc nie tykam tych procentów..
U nas dobrze, póki co wszystkie badania wychodzą prawidłowo, mały spokojny, pięknie ssie, a mnie zaczął się nawał pokarmu, wiec cyce bolą.. Buziaki dla forumowych ciocEmartea, MamaAdasia, Scarlett2014, Sarah88, Emily83, SunSun, Ewelaa, Madzik82, Rybeńka, anet525, madziutek 23, loszcz, czekaja, gabi30, ines31, kasss, gosiaczek31, jasmin, Niunia86, Emca, Anastacia33, kaczamila, Tess lubią tę wiadomość
-
cala noc bolal mnie brzuch jakbym miala dostać okres,tylko ze od gory, teraz dopiero troche przeszło, az boje sie wstac, oczywiscie do tego kosc lonowa boli,maly wczorak szalal tak jak kiedys i wypychal sie z kazdej mozliwej strony tak nerwowo jakby juz chcial wyjsc,ciekawe do kiedy wytrzymamy w dwupaku...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 08:21
-
Hej
witam się z domu.Ten tydzien ciągnąl mi się jak całe poprzednie 3! chciałabym wam napisać czemu się tam znalazłam ale nie wiem.Najpierw niby zapalenie pęcherza crp 16 .Ale wykluczyli.Na drugi dzien crp 36 i podali mi antybiotyk dozylnie i mi pomógł.Z wypisy dowiedzialam sie ze internista nie stwierdził żadnych zmian-wiec to nie grypa jak mi też sugerowali.Tylko cos z wątroba/jelitami.Dowiedziałam sie również ze nie mam hiv,kily i żółtaczki.Za to mam kolczyka w języku haha;-) - kazali mi wyciągnąć
Miałam być do rozwiązania ale to dla mnie bezsens.Nie wysypiam się,zmęczona byłam bardzo i rozdrazniona.A do tego szpitala mam 5 min wiec mnie wypisali.
Z nowości to mam termin cesarki na 11 marca
pozdrawiam wszystkie brzuszki i dzieciaczkiEwelaa, Madzik82, Rybeńka, Emartea, anet525, madziutek 23, loszcz, ines31, kasss, gosiaczek31, MamaAdasia, Niunia86, Emca, Tess lubią tę wiadomość
-
Sarah u mnie to samo. Wczoraj nie moglam spac przez bole brzucha, dzis w nocy z brzuchem lepiej, za to kokosc lonowa, a moze wszystkie kosci w okolicy krocza... o matko co za ból!
Sunsun to teraz w koncu wypoczywaj w domuNajwazniejsze, ze crp spadlo.
SunSun lubi tę wiadomość
-
Madzik trzymam za Was kciuki bardzo mocno
Konwalianka super, że wyniki wszystkie dobrze wychodzą! Pewnie niedługo wyjdziecie do domku
Kasss super, że ktg wychodzi prawidłowo. A ja też na ktg mam wszystkie parametry sprawdzane i mala się strasznie wyginala a skurcze się nie pisały.
Co do tego swędzenia to może następnym razem zapytaj czy to z tego może Cię uczulac.
SunSun dobrze, że jesteście w domku. Teraz niech Maleństwo posiedzi sobie spokojnie do 11 marca
Miłego dnia Kobietki
Trzymam kciuki za wizyty i za mamy szpitalne! Trzymajcie się cieplutkoSunSun lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
kasss wrote:anet a miałaś uczulenie po ktg bo mnie strasznie skora swędzi juz wytrzymać nie mogę kazali alantanem smarować ale nie pomaga a też miałam 2x dziennie plus słuchanie serduszka gdzie też duza ilość żelu dawali
Nie nie mialam żadnego uczulenia. Nic mi nie bylo.
Ja generalnie przez 4 dni ktg mialam robione co 3 godz przy cala dobę dopiero gdy mala odpuscila robili 2razy dziennie. A wciąż cie swędzi?