Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Rubi jachodze prywatnie ale ktg mam za darmo w szpitalu
Ten koktajl poloznych to olej rycynowy z czyms jeszcze. Przyspiesza ruchy jelit, jedbym slowem wywoluje sraczke a to powoduje skurcze macicyRubi lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
MAdzik tylko, że ja będę rodzić w tej klinice w której chodzę do gina...to chyba nie będą mi dawać do innej placówki skierowania? nie wiem kurde muszę po prostu zapytać lekarza..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Madzik ale on nie ma swojego szpitala...tylko dwie kliniki w których można rodzić i jedną przychodnię...więc sądzę, że ktg będę miała tam gdzie chodzę czyli tam gdzie chcę rodzić...to jest niby prywatne, ale podpisali z nfz ostatnio...Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Endi trzymam mocno kciuki, ale cudownie. Jutro przytulisz swoje maleństwo
U nas łóżeczko to tylko materacyk i prześcieradło więc po powrocie nasunę. Poduche klin mam w razie ulewania, pod materacyk jak coś wlożę,bo nie mam poszewki na nią.
Ja jak zwykle wizyta na 20 więc ostatnia pewnie wieści przyniosę. Oby dobre
Aż z okazji wizyty spakowałam torbę dla malucha i wyprałam torbę dla siebie.
Cieszą kolejne dobre wieści.
Rubi wymiatasz z tymi pysznościami, ale mi się zachciało racuchów...z jabłkiem, albo z dżemem.Rubi, Endi84 lubią tę wiadomość
-
Witam laski... ale dziś nadajecie...
)
wczoraj namówiłam siostrę żeby mi zrobiła mini sesje i tu efekty...
to chyba moje ostatnie zdjęcia w dwupaku...)
nowy tydzień 39... termin tuż za plecami, już czuję ten oddech
HIHI A TO MY:
Emca, noa8, Rubi, gosiaczek31, SunSun, Madzik82, MisiaMonisia, Emartea, anet525, Rybeńka, Anastacia33, Niunia86, Zosia_Tosia, Ewelaa, loszcz, ines31, jasmin, kasss, MamaAdasia, kaczamila, gabi30 lubią tę wiadomość
-
Madziutku super pamiątka , dziekujemy! mówiłaś , że masz mały brzuszek - wcale nie taki mały
większość z Was cierpi na bezsenność a co powiecie na to , jak ja cały czas chodze senna? noc przesypiam i w dzień też mnie łapie mocna senność. Chyba żadna z Was tak nie ma. Dodam , że nie miałam robionego badania na cukier, lekarz nie kazała. Może mam podwyższony ? I dlatego tak mam?
madziutek 23 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Noa ja tak mam
śpię po 10-12 godzin w nocy i drzemeczka w ciągu dnia.Ale cukier mam baardzo niski..miałam jeszcze taki objaw ze budziłam sie w nocy cala trzęsąc ,oblana potem i było mi strasznie zimno.Gino powiedziała ze spada mi cukier wtedy i żebym ostani posiłek jadła ok 21.I jak mam ochotę na cos slodkiego to żebym przekąsila(wtedy starałam sie nie jeść słodyczy).I przestalam mieć nocne przygody .Ale spać dalej tyle sypiam.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
Ja po wizycie ktg w porządku szyjka zamknieta mala narazie sie nie spieszy na świat
madziutek super brzuszek
gratuluje donoszonych ciaz i nowych tygodni
MisiaMonisia super ze wizyta udanaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 16:56
madziutek 23, MisiaMonisia, SunSun, gosiaczek31, Emca, noa8, Niunia86, ines31, kasss, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEndi84 wrote:A wiec jutro zjezdzam na porodowke!!!!!
Dzis mialam usg - ilosc wod na poziomie granicznym:(
Przeplywy ok.
Jutro podadza mi oksy i do dziela. Juz nie moge sie doczekac jak bede tulic swojego synka.
Prosze trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny.
Odezwe sie jak dojde do siebie.
Endi trzymam kciuki za ciebie i za synka jutro już bedziesz go tulićEndi84 lubi tę wiadomość
-
Rubi wrote:MAdzik tylko, że ja będę rodzić w tej klinice w której chodzę do gina...to chyba nie będą mi dawać do innej placówki skierowania? nie wiem kurde muszę po prostu zapytać lekarza..