Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
A wiec jutro zjezdzam na porodowke!!!!!
Dzis mialam usg - ilosc wod na poziomie granicznym:(
Przeplywy ok.
Jutro podadza mi oksy i do dziela. Juz nie moge sie doczekac jak bede tulic swojego synka.
Prosze trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny.
Odezwe sie jak dojde do siebie.Rybeńka, MamaAdasia, anet525, loszcz, Madzik82, noa8, gosiaczek31, MisiaMonisia, Rubi, Niunia86, Sarah88, SunSun, Emartea, madziutek 23, kasss, Emca, Juusti69, ines31, kaczamila, gabi30 lubią tę wiadomość
-
Endi to bardzo mocno trzymam kciuki za Was!!!
Endi84 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
gosiaczek31 no wlasnie nic mi nie wiadomo o dyspensie dla ciezarnych ksiadz tylko mowil ze dzieci do 18roku zycia i dorosli po 60 maja dyspense i koniec
Madzik jak chodzi o wage dzieciatka to mysle ze masz szanse na wieksze dziecko patrz moj przyklad: moj M urodzil sie z 3200g a ja z 3550g a moj synek na ost usg ma juz ok 3500g wiec przy porodzie na pewno przekroczy wagi rodzicow
Endi powodzenia jutro zyczeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 14:32
Madzik82, Endi84 lubią tę wiadomość
-
Endi ale super!!! Trzymam kciuki!
Co myslicie o "koktajlu poloznych" zamiast oksytocyny. Czytalamb
, ze dziewczyny to pija jak sa juz w terminie i grozi im wywolywanie porodu balonikiem i oksy. Porod po kilku godzinach sie zaczynaEndi84 lubi tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Endi i ja też mocniutko trzymam kciuki!
Anet każdy ma inna wytrzymałość ja jak się z pracuje to boli mnie kręgosłup i mały mocniej napiera na pęcherz. Ale ja robie powoli i z przerwami czasami odpoczne pare minut i dokańczam. Nie warto się forsować.Endi84, anet525 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
anet525 wrote:Dziewczyny wy tez tak macie ze źle sie czujecie jak jakiś wysiłek was dotknie? Kurcze posprzątałam wc i łazienkę odkurzylam mieszkanie i padam. Czuję bol w dole brzucha bole kręgosłupa marzę by się położyć a tu jeszcze obiad przede mną. Jestem wykonczna.
anet525 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Endi mocno zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&
Trzymaj sie Kochana i czekamy na wieści jak będziesz już po
Ja idę do łóżka....jestem coraz bardziej chora....z nosa leci ciurkiem, nie nadążam go wycieraćMigdały mam powiększone....do tego okropny ból głowy.....
Chyba się doprawiłam przez ten dzisiejszy wyjazd do ginekologaEndi84 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Endi84 wrote:A wiec jutro zjezdzam na porodowke!!!!!
Przeplywy ok.
Jutro podadza mi oksy i do dziela. Juz nie moge sie doczekac jak bede tulic swojego synka.
Odezwe sie jak dojde do siebie.
Endi to widzę że w końcu ci zrobili usg, w końcu ktoś pomyślał, z wodami niestety tak jest im bliżej końca tym mniej, a jak jest już granicznie to słuszna decyzja, trzymam kciuki, dużo sił, i do jutra, powodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 14:46
Endi84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEndi trzymam kciuki wkoncu wiesz na czym stoisz:-) czekamy na info jak synus juz bedzie z toba.
Madzik a co to za koktajl? Bo nie slyszalam
Anet ja tez tak mam jak sprzatam. Brzuch mi twardnieje i zaczyna ciagnac, albo w szyjce cos kluje. Siadam albo klade sie na chwile odpoczywam i dalej wracam do roboty. Wyjscia nie mam:-)Endi84, anet525 lubią tę wiadomość
-
Endi trzymam kciuki!!
mnie coś dzisiaj siekło....obiad zrobiony, pranie wstawione, mieszkanie wysprzątane i jeszcze rośnie mi ciasto na racuchy...chyba ta pogoda mnie tak ożywiła..
ciekawe czy mały będzie tak dzisiaj wariował po kapuśniaku jak wczoraj...właśnie zjadłam i czekam na efekty
a powiedzcie te z Was które chodzą do gina prywatnie...czy ktg jest dodatkowo płatne??Emrica, Endi84 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Endi84 wrote:A wiec jutro zjezdzam na porodowke!!!!!
Przeplywy ok.
Odezwe sie jak dojde do siebie.Endi84 lubi tę wiadomość
-
No właśnie Rubi mnie też lekarz nie mówił nic o ktg, chodzę prywatnie, mam wizyty co dwa tygodnie wtedy sprawdza wszystko ale źeby chodzić dodatkowo do szpitala na ktg to nic nie mówiłą.
A racuch, to mniam, robiłam w tamtym tygodniuRubi, anet525 lubią tę wiadomość
-
Emrica wrote:No właśnie Rubi mnie też lekarz nie mówił nic o ktg, chodzę prywatnie, mam wizyty co dwa tygodnie wtedy sprawdza wszystko ale źeby chodzić dodatkowo do szpitala na ktg to nic nie mówiłą.
A racuch, to mniam, robiłam w tamtym tygodniu -
pytam bo któraś pisała chyba, że ma w gabinecie...mój nie ma w gabinecie,ale w tej klinice co przyjmuje chodzę naciśnienie i ważenie i one tam maja ktg tylko ciekawe czy dodatkowo płatne..muszę go zapytać przy okazji kolejnej wizytyStyczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️