Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
SunSun wrote:Endi życzę ci spokojnego dnia,mało telefonów i żebyś sie wyspala! Jutro wielki dzien !
trzymam kciuki za ciebie
Poki co ide sie odswiezyc a potem skonsumuje pyszna szpitalna kolacje;)SunSun, Niunia86, ines31, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Madziutek śliczny brzuszek i zgrabny jak na 39 tydz
Mąż wlasnie przywiózł tą poduchę z klinem i chyba to byl dobry pomysł.
Robi ja racuchy pieklam w tłusty czwartek ale za mną tez ochodzą zachcianki. Na wieczór mam zrobic własną gorącą czekoladę i kupiłam truskawki więc będę zajadać truskawki w czekoladzie:)madziutek 23, Rubi lubią tę wiadomość
-
anet525 wrote:Robi jak sięgam pamecią będziesz rodzic w gamecie? Bo ja tez sie tam zapisalam:)
lekarz powiedział, że ewentualnie medeor jeśli uprę się, że chcę rodzić duże dziecko sn...nie chciał uzsadnić..ale odczytałam to jakby coś w gamecie poszło nie tak przy takim porodzie i on nie chce żeby w razie czego tam rodzić sn duże dziecko...
łaaaał truskawki z czekoladąno nieźle...za mną chodzą pierogi z jagodami...a mam jeszcze paczkę zamrożonych jagód więc niewykluczone, że w następny tygodniu będę robić
anet525 lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
nick nieaktualnyej dziewczyny ładnie to tak ??? cały czas robicie smaka mi na coś normalnie szok anet cicho z ta czekolada i truskawkami. chyba przestanę was czytać. jedna pije cole druga je kapusniak a trzecie truskawki udusze heh.
ja właśnie czegam na męża bo ma mnie zawieść na SR ja gotowa a on jak zwykle nie.
dzisiaj zrobiłam postęp poprasowalam ciuszki przez 1.5 h marnie mi to szło masakra i spakowalam wstępnie torbę do szpitala przecież te podkłady to już pół torby heh. pytanie do was ile wkładek laktacyjnych bierzecie do szpitala według mnie to zbędne pudło i włożyłam do torby 10 ale nie wiem czy to nie za mało. Stwierdziłam ze mąż mi dowiezie. pokazałam mu gdzie są jak co
endi to jutro wielki dzień trzymam kciukinoa8, anet525 lubią tę wiadomość
-
Rubi ale smaki robisz!!! Mmm
Co do ktg to ja chodzę tam gdzie do lekarza i płace za to 20zł, ale zawsze dostaje jakieś gifty
Madziutek piękna sesja, a ta pizamka w centki wymiatawyglądasz genialnie!
madziutek 23, Rubi lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
Rybeńka wrote:Rubi ale smaki robisz!!! Mmm
Co do ktg to ja chodzę tam gdzie do lekarza i płace za to 20zł, ale zawsze dostaje jakieś gifty
Madziutek piękna sesja, a ta pizamka w centki wymiatawyglądasz genialnie!
RYBEŃKA ta piżamka to mojego szwagraHEH on ma 2m prawie i dlatego się w nią zapięłam ;P HIHI
A powiedz mi jak wysłałam zaproszenie na FB i mi zaakceptowałaś to jak wejść na tą tajną grupe??? bo ja FB wchodzę co pół roku i taka nieogarnięta w temacie jestem...;/
Rybeńka, kaczamila lubią tę wiadomość
-
anet525 wrote:Dziewczyny wy tez tak macie ze źle sie czujecie jak jakiś wysiłek was dotknie? Kurcze posprzątałam wc i łazienkę odkurzylam mieszkanie i padam. Czuję bol w dole brzucha bole kręgosłupa marzę by się położyć a tu jeszcze obiad przede mną. Jestem wykonczna.
a do tego sapię jak stara lokomotywa przy najmniejszym wysiłku ;-)musimy jeszcze troszkę wytrzymac
anet525 lubi tę wiadomość
-
Endi84 wrote:A wiec jutro zjezdzam na porodowke!!!!!
Dzis mialam usg - ilosc wod na poziomie granicznym:(
Przeplywy ok.
Jutro podadza mi oksy i do dziela. Juz nie moge sie doczekac jak bede tulic swojego synka.
Prosze trzymajcie za mnie kciuki dziewczyny.
Odezwe sie jak dojde do siebie.
Endi84, Madzik82 lubią tę wiadomość
-
madziutek 23 wrote:RYBEŃKA ta piżamka to mojego szwagra
HEH on ma 2m prawie i dlatego się w nią zapięłam ;P HIHI
A powiedz mi jak wysłałam zaproszenie na FB i mi zaakceptowałaś to jak wejść na tą tajną grupe??? bo ja FB wchodzę co pół roku i taka nieogarnięta w temacie jestem...;/
I dziewczyny pamiętajcie, żeby zdjęcia wrzucać do albumów, Anet właśnie prośba do Ciebie bo wrzuciłaś zdjęcie dziś Kącika a ogólny. Jak możesz to przeżuć je do albumu kąciki naszych maluchów.anet525 lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Zosia_Tosia to za Ciebie również jutro trzymam kciukiOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:Ja jak przyjęłam zaproszenie, to automatycznie dodałam Cię do grupy. Powinno przyjść Ci powiaomienie na FB że zostałaś do niej dodana
I dziewczyny pamiętajcie, żeby zdjęcia wrzucać do albumów, Anet właśnie prośba do Ciebie bo wrzuciłaś zdjęcie dziś Kącika a ogólny. Jak możesz to przeżuć je do albumu kąciki naszych maluchów.Rybeńka, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
Jak coś to usuń to co wstawiłaś i wejdź w albumy i tam dodaj je jeszcze razOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Obudzilam się w końcu.
Od razu po glukozie zasnelam na kanapie i zeszło mi do teraz...
KAss zgadzam się z tobą ze to idiotyczne robić badania na cukier tak późno.W razie czego nie mam czasu na leczenie.Jeśli będzie źle to chyba zrobią cc bo nie wiem co jeszcze mogą zrobić w takim przypadku.
Czyli jutro powitamy kolejne 2 dzidziusieTrzymam kciuki aby porody były szybkie i łatwe.Powodzenia dziewczyny &&&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 20:27
-
Jak wchodzisz na grupę to widać zdjęcie 3 bobasków, pod spodem masz taki pasek:
Marcowe Mamusie 2015 Członkowie Wydarzenia Zdjęcia Pliki
Wchodzisz na zdjęcia i tam masz nasze albumy
Wchodzisz na wybrany album i tam masz opcję : dodaj zdjęcia
No i dodajeszOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Rybeńka wrote:Zosia_Tosia to za Ciebie również jutro trzymam kciuki
-
No tak ten sam
No to Kochana życzę Ci, żeby ilość wód się podniosła a Maleństwo poczekało te dwa tygodnie.
Choć szczerze to ja bym strasznie chciała żeby coś się już zaczęło hehe
Właśnie wypiłam herbatkę z liści malin i wiesiołka
Lekarz straszył mnie cały czas, że urodzę wcześniej a tu się chyba jednak nie zapowiada ;pOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
Juz dalam rade. Przez Tel sie nie dało. Musiałam zrobic z laptopa.
Zosia Tosia trzymam kciuki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 19:09
Rybeńka lubi tę wiadomość