Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
MamaAdasia wrote:Noa, juz niedługo przytulisz swojego słodziaka
A synkowie to są z reguły mamusi
No jak czytam jakie macie kochane te starszaki to mam ochote wyjąć mojego już z brzucha albo chociaż przespać 4 tyg i obudzić się na porodówce
No widzisz Mamusiu Adasia pocieszyłaś mnie , bo wczoraj fryzjerka , próbowała mi wmówić , że z synem nie bede miala takiego kontaktu jak z córka.. ;/czekaja, Ewelaa lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
noa8 wrote:No jak czytam jakie macie kochane te starszaki to mam ochote wyjąć mojego już z brzucha albo chociaż przespać 4 tyg i obudzić się na porodówce
No widzisz Mamusiu Adasia pocieszyłaś mnie , bo wczoraj fryzjerka , próbowała mi wmówić , że z synem nie bede miala takiego kontaktu jak z córka.. ;/MamaAdasia, noa8, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
noa8 wrote:No jak czytam jakie macie kochane te starszaki to mam ochote wyjąć mojego już z brzucha albo chociaż przespać 4 tyg i obudzić się na porodówce
No widzisz Mamusiu Adasia pocieszyłaś mnie , bo wczoraj fryzjerka , próbowała mi wmówić , że z synem nie bede miala takiego kontaktu jak z córka.. ;/
No coś Ty, mój od początku jest za mamusią, synuś mamusi. Pewnie się to zmieni jak będzie starszy, będzie miał swoich kumpli i może wtedy będzie bardziej za tatą,ale póki co to codziennie mi powtarza: ,, mamusiu, ja tak Cię kocham''
Moja sąsiada ma 2 synow 15 i 11 lat i nadal idą do niej jak coś chcą.noa8, ines31, madziutek 23, Madzik82, bella82 lubią tę wiadomość
-
odnośnie zdrówka to najbardziej sie boje że beda mnie trzymac w szpitalu zanim mi nie przejdzie kaszel i dopiero wtedy zrobą cc i z tygodnia zrobi się 2 a Iga już jak pyta czy bede w szpitalu to ma swieczki w oczach i tłumaczy że bedzie tęsknić i mało nie płacze
-
MamaAdasia wrote:No coś Ty, mój od początku jest za mamusią, synuś mamusi. Pewnie się to zmieni jak będzie starszy, będzie miał swoich kumpli i może wtedy będzie bardziej za tatą,ale póki co to codziennie mi powtarza: ,, mamusiu, ja tak Cię kocham''
Moja sąsiada ma 2 synow 15 i 11 lat i nadal idą do niej jak coś chcą.Ach, jakach sentymentalna i wrażliwa się w ciąży zrobiłam
Już nie umiem się doczekać, ta końcówka ciąży mi się naprawdę ciągnie
Ja zaraz uciekam do fryzjera, żeby dziecko jak się urodzi mamusi się nie wystraszyło
MamaAdasia, noa8, gosiaczek31, Madzik82, Ewelaa lubią tę wiadomość
-
Anastacia33 wrote:Na to jaki ma sie kontakt z dzieckiem nie ma reguly...fakt ze czesto synusie sa mamusi a coreczki tatusia ale nigdzie nie jest napisane ze tak musi byc
Dokładnie co tu uogólniać , to wszystko zależy od różnych rzeczy. Jak matka mało poświęca czas dziecku to i z córką będzie miała gorszy kontakt.Wszystko się okaże.
MamaAdasia, Sarah88, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Staram się dużo zajmowac Tymkiem, organizuje mu zajęcia, ogląda bajki, no i angażuje do pomocy.. Wieczór jest trudny, bo Tymek chce widzieć kąpiel małego, wiec wymyśliłam ze najpierw Tymek, ubrany w pizamy, patrzy na kąpiel, później jak ubieram małego to mąż kładzie tymka spać.. Zobaczymy czy ten schemat się przyjmie.. Tymek będzie w domu cały marzec, nie chce aby coś przyniósł z przedszkola
Dziękujemy za komplementyMamaAdasia, noa8, Madzik82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
heyo..
KONWALIANKA jaki słodziak z Patryczka śliczny ;*
KASS biedna jesteś, na końcówce się najeździsz do tego szpitala... ;*
MAMAADASIA kochany ten Twój synek ;* mój chrześniak w grudniu miał 2 latka i też jest taki kochany że szok ;*
konwalianka lubi tę wiadomość
-
przypomniało mi się coś fajnego co pasuje idealnie do nas
"będę Cię strasznie kochać i tulić, tulić i Cię tuczyć i Cię ubierać i Cię kąpać i Cię tarmosić i otaczać swoją miłością i tak już na wieki, wieki, wieki, wieki i na wieki wieków.."
hihihimadziutek 23, noa8, ines31, gosiaczek31, Ewelaa, bella82 lubią tę wiadomość
-
Potwierdzam - u nas tez synus jest mamusi. tata jest najlepszy na wyglupy, gilgotki, rzucanie na lozko... ale do przytulania, wyplakania sie, do buziakow i drapania po pleckach jest mamusia
Anet Ty juz masz taka duza corke ze na pewno bardzo Ci pomoze!! Moj sam jest jeszcze "dzidziusiem" i pieluchy jeszcze nosi wiec bedzie jazda hehe
Najgorzej chyba z ubieraniem dwojki na dwor. Zanim sie ubierzemy to sie ugotujemy w tych kurtkach!! A Mati czasem 10 minut sie ubiera bo sie wyglupia, ucieka. Dzisiaj chyba 5 minut chcial zebym wachala mu stópki i mowila ze strasznie smierdza haha i tak sie z tego smial ze sie posikal. Zwariowane dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 13:04
noa8, madziutek 23, ines31, gosiaczek31, SunSun, Ewelaa, anet525, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Konwalianka ja tez odpuszczam teraz wszystkie place zabaw, kulki, centra handlowe itp. Jest tyle dzieci chorych ze w przychodni odwolali wszystkie szczepienia i bilanse dzieci zdrowych. Lekarzy brakuje tyle dzieci z infekcjami. A szkoda takiej kruszynki zarazic
MamaAdasia lubi tę wiadomość
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
no i pięknie 5 DNI do terminu
Już się nie mogę doczekać aż zobaczę i przytulę naszego synka.. i nie mogę się doczekać miny mojego męża jak pierwszy raz go zobaczy i weźmie na ręcę... ;*
i jak wrócimy z nim do domu i....co dalej??HIHI
to wszystko stanie się za parę dni lub godzin a jednak jest takie odległe...
Sarah88, gosiaczek31, czekaja, Ewelaa, bella82, MamaAdasia, loszcz, kaczamila, Emca, ines31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynoa8 wrote:Gosiaczku , teściową się wyręcz! Łaski nie zrobi jak Ci zrobi zakupy
-
Jest takie powiedzonko:
Jeśli mężczyzna nie widzi świata poza kobietą - to znaczy, że się zakochał.
Jeśli kobieta nie widzi świata poza mężczyzną - to znaczy, że go urodziła...Madzik82, gosiaczek31, SunSun, Sarah88, noa8, Ewelaa, anet525, bella82, MisiaMonisia, MamaAdasia, loszcz, ines31, gabi30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Nie zazdroszcze moj w tygodniu o 17 jest w domu takze ja dam rade ale ty bedziesz kochana maiala ciezko.a kiedy wracasz do pracy?
-
Zgadza sie Tess - w dniu porodu poznalam mezczyzne mojego zycia i milosc tak ogromna, ze nie da sie jej sobie nawet wyobrazic
Za chwile tez to uczucie poznacie szczesciary!!Tess, noa8, gosiaczek31, Ewelaa, anet525, bella82, MamaAdasia, ines31 lubią tę wiadomość
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!