X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niewiem czy kasss wejdzie jeszcze na forum czy nie ale przed chwila napisała mi ze idzie na cc

noa8, Madzik82, Rybeńka, Emrica, madziutek 23, Ewelaa, anet525, belladonna, bella82, MisiaMonisia, MamaAdasia, loszcz, Emca, ines31, sylwia85 lubią tę wiadomość

• SunSun Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybenka dodasz mnie do znajomych żebym mogła być w grupie??

Rybeńka lubi tę wiadomość

ex2btv738sn49jef.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Na to jaki ma sie kontakt z dzieckiem nie ma reguly...fakt ze czesto synusie sa mamusi a coreczki tatusia ale nigdzie nie jest napisane ze tak musi byc
    dokladnie masz racje. Moja corka jest praktycznie ciagle ze mna, nie ukrywam ze jestem dosc wymagajaca, nie daje sobie wejsc na glowe w przeciwienstwie do tatusia ktory pozwala na wszystko. Corcia jak chce spac to do mamusi, przytulac sie, calowac, itp mamusia a do wyglupow tatus. Ale do obojga przychodzi i mowi kocham cie, albo moje kochanie:-) widac tez jak cieszy sie jak tatus wraca do domu po kilku dniach. Nie odstepuje go wtedy na krok. Ale jak lzy i zly nastroj to tylko do mamusi

Madzik82, MamaAdasia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    Niewiem czy kasss wejdzie jeszcze na forum czy nie ale przed chwila napisała mi ze idzie na cc
    Czyli dzis powitamy kolejnego dzidziusia:-) kasss trzymam mocno kciuki:-) ciesze sie ze wkoncu skoncza sie twoje problemy z cisnieniem i malenka bedzie juz z toba.

Sarah88, MamaAdasia lubią tę wiadomość

• MartaM Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko! Trzymamy kciuki za Kasss &&&&&& :)

MamaAdasia, loszcz lubią tę wiadomość

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kassss o matulu :D trzymam kciuki :*

SunSun już dodałam :)

SunSun lubi tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem jakim cudem, ale dałam się namówić znajomej na różową roletę do pokoju małej. Różową w romby! Ja, wielbicielka biało-szarych nudnych spokojnych wnętrz. Koniec świata! Ale już się nie mogę doczekać efektu, niestety muszę poczekać 3 tygodnie.

No i może jestem naiwna, ale dziś kurier przywiózł misia szumisia. Czytałam styczniówki i tam żadna mama nie żałuje zakupu, więc też się zdecydowałam.

gosiaczek31, MamaAdasia, ines31 lubią tę wiadomość

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • noa8 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass powodzenia!

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
  • Sarah88 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    martam gdzie kupiłaś misia i ile dałas?

qb3c2n0aibsaj33t.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosiaczek31 wrote:
    Moja tesciowa to wredna czarownica. Juz przy pierwszym dziecku mi powiedziala wprost licz sama na siebie bo ja ci nie pomoge:-) wiec nawet na zakupy nie licze:-) zreszta mieszkamy na wsi i co najwyzej chleb i mleko moze mi kupi bo taki obwozny podjezdza sklepik pod dom. A tam tylko art. Pierwszej potrzeby. A do "centrum wsi" i normalnego sklepu 3 km, juz widze jak tesciowka na rowerze smiga do wsi po zakupy dla mnie:-) hihih jeszcze tak nie bylo kochane.... Bedzie musial maz mi raz w tyg chociaz podjechac i zrobic wieksze zapasy:-)
    No to wspolczuje tesciowej...co za znieczulica

860isg18r6bpss11.png
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass powodzenia!!!:) ale super że zobaczysz dzis swoją kruszynke:) ciekawe jak waga usg bedzie miala sie do wagi urodzeniowej:)

Chyba juz wszystkie tesknimy za naszymi maluszkami w brzuszkach ale juz tak niewiele zostalo do konca:)

ja dzis umylam okna posprztalam kuchnie a teraz robie salatke ze sledzi i buraczkow:)

piekna pogoda dzis u mnie:)

uszylam poszewki na poduszki do pokoju malutkiej i dwa kominy minki zeby miala cieplutko w szyjke;)

a dzis sobie obejrzalam taki filmik. pare fajnych rzeczy facet mowi wiec jak ktos ma nadmiar czasu to polecam

https://www.youtube.com/watch?v=qTIqOPNhGjo

milego dnia:)

MamaAdasia, loszcz, gosiaczek31, Scarlett2014 lubią tę wiadomość

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• Emartea Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś trzymamy kciuki za Kass, a jutro dziewczynki proszę trzymać za mnie! Dziś pani doktor zapisała mi na jutro cięcie. I już bez odwołania. Boję się.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 14:14

Madzik82, Tess, Emrica, anet525, belladonna, Sarah88, madziutek 23, Ewelaa, czekaja, bella82, Rybeńka, MamaAdasia, konwalianka, SunSun, noa8, loszcz, kaczamila, gosiaczek31, Scarlett2014, Emca, ines31, sylwia85, Tygrysek, gabi30 lubią tę wiadomość

4e3f84b95f.png
  • Anastacia33 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosiaczek31 wrote:
    dokladnie masz racje. Moja corka jest praktycznie ciagle ze mna, nie ukrywam ze jestem dosc wymagajaca, nie daje sobie wejsc na glowe w przeciwienstwie do tatusia ktory pozwala na wszystko. Corcia jak chce spac to do mamusi, przytulac sie, calowac, itp mamusia a do wyglupow tatus. Ale do obojga przychodzi i mowi kocham cie, albo moje kochanie:-) widac tez jak cieszy sie jak tatus wraca do domu po kilku dniach. Nie odstepuje go wtedy na krok. Ale jak lzy i zly nastroj to tylko do mamusi
    Moja oliwka tez cieszy sie jak tata z pracy wraca...ale jak cos boli albo zle sie czuje to do mami wola ze chce do mami

MamaAdasia lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • Madzik82 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emartea nic sie nie boj!! :)
    Jutro poznasz swoje malenstwo! Odliczaj czas :)

MamaAdasia, Emartea lubią tę wiadomość

Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
    3080 gram szczescia i 53cm radosci!!
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaM wrote:
    A ja nie wiem jakim cudem, ale dałam się namówić znajomej na różową roletę do pokoju małej. Różową w romby! Ja, wielbicielka biało-szarych nudnych spokojnych wnętrz. Koniec świata! Ale już się nie mogę doczekać efektu, niestety muszę poczekać 3 tygodnie.

No i może jestem naiwna, ale dziś kurier przywiózł misia szumisia. Czytałam styczniówki i tam żadna mama nie żałuje zakupu, więc też się zdecydowałam.
    Ja mam konika z fusher price sprawdzil sie przy Oliwce takze tym razem teaz kupilam.dodam ze Oliwka do dzis spi ze swoim konikiem he he nawet mnie robia sie male oczy jak nacisne na brzuszek i slysze te delikatne dzwieki wydobywajace sie z konika

860isg18r6bpss11.png
  • Tess Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany, to już prawie codziennie jakieś porody! Trzymam kciuki &&

Rybeńka - mnie też możesz dodać na fb, z tym, że to właśnie fikcyjne konto :)

Rybeńka lubi tę wiadomość

ex2bp07wbjlnqxgq.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emartea wrote:
    Dziś trzymamy kciuki za Kass, a jutro dziewczynki proszę trzymać za mnie! Dziś pani doktor zapisała mi na jutro cięcie. I już bez odwołania. Boję się.
    Bedziemy trzymac mocno kciuki.

Emartea lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tess wrote:
    O rany, to już prawie codziennie jakieś porody! Trzymam kciuki &&

Rybeńka - mnie też możesz dodać na fb, z tym, że to właśnie fikcyjne konto :)
    To juz tak teraz bedzie ze kilka mauszkow tygodniowo bedzie przychodzic na swiat

MamaAdasia lubi tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass trzymam kciuki.daj znac w wolnej chwili jak juz maluszek bedzie na swiecie

860isg18r6bpss11.png
  • MisiaMonisia Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Cześć dziewczynki, jak samopoczucie?

My wyszliśmy do domu.. a w domu wiadomo..wariactwo..Mam nawał pokarmu ;/ walczę z tym..

ktoś rodzi? niestety nie jestem w stanie nadrobić..mam urwanie głowy, a na Tymka muszę szczególnie patrzeć..

buziaki

a tutaj Patryś

ae0c6644bda1fd3fmed.jpg
    Och Boziu ..sama słodycz :D

Ja chce juz urodzić !!!! :D

Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣

Nasze Aniołki:
    👼 - 21.02.2014r. (10tc),
    👼 - 7.06.2020r. (CB).

Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
    Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
    Moja Kochana Molly 🐕
    - 17.03.2021r. 🖤

💊 Euthyrox N100

Starania od : luty 2019 r.
‹‹ 1316 1317 1318 1319 1320 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ