Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNiewiem czy kasss wejdzie jeszcze na forum czy nie ale przed chwila napisała mi ze idzie na cc
noa8, Madzik82, Rybeńka, Emrica, madziutek 23, Ewelaa, anet525, belladonna, bella82, MisiaMonisia, MamaAdasia, loszcz, Emca, ines31, sylwia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Na to jaki ma sie kontakt z dzieckiem nie ma reguly...fakt ze czesto synusie sa mamusi a coreczki tatusia ale nigdzie nie jest napisane ze tak musi byc
Madzik82, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:Niewiem czy kasss wejdzie jeszcze na forum czy nie ale przed chwila napisała mi ze idzie na cc
Sarah88, MamaAdasia lubią tę wiadomość
-
Kassss o matulu
trzymam kciuki :*
SunSun już dodałamSunSun lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
A ja nie wiem jakim cudem, ale dałam się namówić znajomej na różową roletę do pokoju małej. Różową w romby! Ja, wielbicielka biało-szarych nudnych spokojnych wnętrz. Koniec świata! Ale już się nie mogę doczekać efektu, niestety muszę poczekać 3 tygodnie.
No i może jestem naiwna, ale dziś kurier przywiózł misia szumisia. Czytałam styczniówki i tam żadna mama nie żałuje zakupu, więc też się zdecydowałam.gosiaczek31, MamaAdasia, ines31 lubią tę wiadomość
-
gosiaczek31 wrote:Moja tesciowa to wredna czarownica. Juz przy pierwszym dziecku mi powiedziala wprost licz sama na siebie bo ja ci nie pomoge:-) wiec nawet na zakupy nie licze:-) zreszta mieszkamy na wsi i co najwyzej chleb i mleko moze mi kupi bo taki obwozny podjezdza sklepik pod dom. A tam tylko art. Pierwszej potrzeby. A do "centrum wsi" i normalnego sklepu 3 km, juz widze jak tesciowka na rowerze smiga do wsi po zakupy dla mnie:-) hihih jeszcze tak nie bylo kochane.... Bedzie musial maz mi raz w tyg chociaz podjechac i zrobic wieksze zapasy:-)
-
Kass powodzenia!!!
ale super że zobaczysz dzis swoją kruszynke:) ciekawe jak waga usg bedzie miala sie do wagi urodzeniowej:)
Chyba juz wszystkie tesknimy za naszymi maluszkami w brzuszkach ale juz tak niewiele zostalo do konca:)
ja dzis umylam okna posprztalam kuchnie a teraz robie salatke ze sledzi i buraczkow:)
piekna pogoda dzis u mnie:)
uszylam poszewki na poduszki do pokoju malutkiej i dwa kominy minki zeby miala cieplutko w szyjke;)
a dzis sobie obejrzalam taki filmik. pare fajnych rzeczy facet mowi wiec jak ktos ma nadmiar czasu to polecam
https://www.youtube.com/watch?v=qTIqOPNhGjo
milego dnia:)
MamaAdasia, loszcz, gosiaczek31, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
Dziś trzymamy kciuki za Kass, a jutro dziewczynki proszę trzymać za mnie! Dziś pani doktor zapisała mi na jutro cięcie. I już bez odwołania. Boję się.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 14:14
Madzik82, Tess, Emrica, anet525, belladonna, Sarah88, madziutek 23, Ewelaa, czekaja, bella82, Rybeńka, MamaAdasia, konwalianka, SunSun, noa8, loszcz, kaczamila, gosiaczek31, Scarlett2014, Emca, ines31, sylwia85, Tygrysek, gabi30 lubią tę wiadomość
-
gosiaczek31 wrote:dokladnie masz racje. Moja corka jest praktycznie ciagle ze mna, nie ukrywam ze jestem dosc wymagajaca, nie daje sobie wejsc na glowe w przeciwienstwie do tatusia ktory pozwala na wszystko. Corcia jak chce spac to do mamusi, przytulac sie, calowac, itp mamusia a do wyglupow tatus. Ale do obojga przychodzi i mowi kocham cie, albo moje kochanie:-) widac tez jak cieszy sie jak tatus wraca do domu po kilku dniach. Nie odstepuje go wtedy na krok. Ale jak lzy i zly nastroj to tylko do mamusi
MamaAdasia lubi tę wiadomość
-
MartaM wrote:A ja nie wiem jakim cudem, ale dałam się namówić znajomej na różową roletę do pokoju małej. Różową w romby! Ja, wielbicielka biało-szarych nudnych spokojnych wnętrz. Koniec świata! Ale już się nie mogę doczekać efektu, niestety muszę poczekać 3 tygodnie.
No i może jestem naiwna, ale dziś kurier przywiózł misia szumisia. Czytałam styczniówki i tam żadna mama nie żałuje zakupu, więc też się zdecydowałam. -
Tess wrote:O rany, to już prawie codziennie jakieś porody! Trzymam kciuki &&
Rybeńka - mnie też możesz dodać na fb, z tym, że to właśnie fikcyjne kontoMamaAdasia lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:
Ja chce juz urodzić !!!!Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r.