Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze ale narobilo rodzi jedna za drugą. Jak ja wam zazdroszczę. Ja marze by mi ja juz wyjęli. Bardzo się mecze nie moge lezec w ogóle bo brzuch mi się spina bola wszystkie kości i kręgosłup. Zastanawiam sie czy to nie są skutki ho wstrzymali mi skurcze w szpitalu. Teraz mecze sie strasznie. Mój corka mnie zaskoczyła bo obserwuje jak znoszę ciężko ta ciaze przezyla tez mój pobyt w szpitalu i zapytala mnie czy Ines mi krzywdy nie robi bo z nia nawet w szpitalu nie bylam. Musiałam jej wytłumaczyć ze to nie z powodu dzidzi tylko wczesniej bylam dużo mlodsza niz teraz i organizm lepiej znosiłam ciaze i by się nie martwiła. Dzieci mają pomysły.
Kass , Emartea trzymam mocno kciuki.MamaAdasia, Emartea, noa8, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
anet525 wrote:Kurcze ale narobilo rodzi jedna za drugą. Jak ja wam zazdroszczę. Ja marze by mi ja juz wyjęli. Bardzo się mecze nie moge lezec w ogóle bo brzuch mi się spina bola wszystkie kości i kręgosłup. Zastanawiam sie czy to nie są skutki ho wstrzymali mi skurcze w szpitalu. Teraz mecze sie strasznie. Mój corka mnie zaskoczyła bo obserwuje jak znoszę ciężko ta ciaze przezyla tez mój pobyt w szpitalu i zapytala mnie czy Ines mi krzywdy nie robi bo z nia nawet w szpitalu nie bylam. Musiałam jej wytłumaczyć ze to nie z powodu dzidzi tylko wczesniej bylam dużo mlodsza niz teraz i organizm lepiej znosiłam ciaze i by się nie martwiła. Dzieci mają pomysły.
Kass , Emartea trzymam mocno kciuki.anet525 lubi tę wiadomość
-
Emerta powodzenia i tez trzymam kciuki:) duzo cc mamy na watku.
Anet na tym etapie co teraz jestes tez bylo mi bardzo ciezko i juz mialam dosyc. od jakiegos ponad tygodnia czuje sie lepiej bardziej sprawna a nawet super sprawna i gdyby nie to ze juz chce zobaczyc moje malenstwo nie bylabym taka niecierpliwa:) trzymam kciuki zebys i Ty poczula sie lepiej i wierze ze tak bedzie:)
Patrys jest przeslodki normalnie do zjedzenia:)anet525, MamaAdasia, Emartea, gosiaczek31, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Nooo ma charakterek ale potrafi tez byc kochana. Musze się nia nacieszyć i wykorzystać każdy wolny czas bo niedługo juz nie będzie chciala z nami spędzać czas. Zacznie sie dorastanie ehh przeraża mnie to
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
Emertea i ja moooocno jutro będę trzymać kciuki
MamaAdasia, Emartea lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
anet525 wrote:Nooo ma charakterek ale potrafi tez byc kochana. Musze się nia nacieszyć i wykorzystać każdy wolny czas bo niedługo juz nie będzie chciala z nami spędzać czas. Zacznie sie dorastanie ehh przeraża mnie to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anet525 wrote:Czekaja dzieki za słowa otuchy pocieszylas mnie mam nadzieję ze nie będzie tak do porodu.
ja tez sie balam ze tak juz bedzie do porodu i doslownie myslalam ze niewyrobie a naprawde jest lepiej:) takze zobaczysz jeszcze przyjdzie dzien ze powiesz ze nie czujesz ze jestes w ciazy;)anet525 lubi tę wiadomość
-
Sarah nie nakrecaj sie tak bo adrenalina ktora teraz wytwarzasz skutecznie hamuje wydzielanie oksytocyny ktora potrzebna jest do akcji porodowej wiec najlepszym rozwiazaniem bedzie wyluziowanie sie:)
spokojnie jestes z maluchem bezpieczna na tym etapie wiec mozesz wrzucic na luz i spokojnie czekac na rozwoj wydarzen:)