X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • jasmin Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss moje gratulacje :)

relg2n0abn31771x.png
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    kurcze ale się tu akcje rozwijają na tym naszym forum...nasza lista nierozpakowanych się coraz bardziej kurczy :)

ja to sobie jeszcze chyba nieźle pochodzę z tym wielkim brzuchem :P

Scarlett ja też będę miała jeszcze jedno usg w tym samym celu co Ty...

kobiety rodzące powodzenia!!!!

my z mężem na szczęście nie palimy..kiedyś dym mi nie przeszkadzał, ale odkąd mieszkamy sami wyczuje najmniejszy smród i bardzo mnie drażni...

pocahontas fajnie, że masz szanse na naturalny poród...:)

Anett, a mogę zapytać czemu zmieniłaś zdanie co do kliniki?? może będziemy się razem wydzierać na porodówce:P

Rubi w medeorze przyjmują tylko w terminie a w gazecie od 36 tyg jesli ciaza przebiega bez problemu. Do gamety mam poza tym bliżej i jakby cos bylo nie tak współpracuje z matka polka bo lekarze niektórzy pracują tu i tu. Narazie jestem umowiona na spotkanie kwalifikacyjne.

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass nie zdążyłam ci pogratulować coreczki. Domyślam sie ze jest ci przykro ze jej nie masz przy sobie ale juz jutro ją zobaczysz:)

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
  • oli Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass, gratulacje !
    Trzymaj się ciepło,jutro już niedługo:)

km5svcqgfaw599l1.png
  • Endi84 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasa moje gratulacje! Niech mała zdrowo rośnie.
    Ją jutro jak bilirubina małego będzie ok wychodzę do domku.
    Nareszcie!!!!! Jak zobaczyłam swoją córkę to prawie mi serce pękło...
    Przyjechała zobaczyc braciszka i wzięła mnie za rękę. Myślała że mama może z nia wroci do domku:( odliczam godziny do wyjscia

ines31, gosiaczek31, Emartea, anet525, bella82, belladonna, Madzik82, sylwia85, slodka100, Rybeńka, madziutek 23, Emca, kaczamila lubią tę wiadomość

atdc2n0ae5za2r0h.png

• Endi84 Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass oczywiście:)

atdc2n0ae5za2r0h.png

• kasss Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam ze bardzo szybko to wszystko poszło pi ktg czułam ze tak się to skończy ale nie sądziłam ze aż tak szybko drugie miałam już na pirodowce i w trakcie juz stwierdzili ze będzie cc juz natychmiast bo tentno malej rosnie zadzwoniłam tylko do męża i poszłam a tam to juz w ogóle nieźle zamieszanie wszyscy skacza panikuja jedna mnie rozbiera druga zakłada cewnik trzecia wenflon jeszcze inna szuka badan następna coś podpisywać każe i to wszystko na raz ja przerażona nie wiem co się dzieje ale zaraz mnie uspali jak się obudziłam bylo po wszystkim przez chwile z mężem się widziałam na korytazu mówił ze Julcia jest prześliczna i poplakal się jak ja zobaczył w ogóle jak dojechał do szpitala mala juz była wiec trwalo to chwilkę. Z Julcia wszystko dobrze była u mnie teraz lekarka była trochę Mariana bo tak nagle ja wyjeli a przecierz jej się nie spieszyło i dla tego musi się dogrzewać. Ja na początku czułam straszny bol brzucha na ranie po cięciu dostałam morfine i teraz jest lepiej czuje się dobrze i wszystkim chwale mam zdjęcie na teł od męża i patrzę sobie na mój skarb jest do męża podobna taka pyzata i bardzo dluga jest jak na 37tc mam nadzieję ze jutro będę mogła ja nakarmić o niczym innym nie marze i w niedziele wrócimy do domku;-) dziękuję za kciuki i wsparcie z waszej strony jednak przeczucie nie myliło mnie ze będzie córeczka ze urodzę w lutym ciekawe jakie ma oczka bo też miałam przeczucie ze po mężu niebieskie na zdjęciu ma zamknięte to nie widać i podobno ma długie czarne włoski jestem taka szczęśliwa ze ja mamy;-)

ines31, Ewelaa, gosiaczek31, Tess, noa8, MartaM, SunSun, Emartea, anet525, bella82, belladonna, Madzik82, sylwia85, gabi30, slodka100, Sarah88, madziutek 23, Niunia86, jasmin, Juusti69, czekaja, Pocahontas, Emca, kaczamila lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass gratuluje córeczki piekna waga no i 57 cm super

860isg18r6bpss11.png
  • Blanka85 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss ogromne gratulacje!!! ta noc szybko minie zobaczysz :) a Twoja nagroda rano zostanie do Ciebie przywieziona :) postaraj się teraz wypocząć bo masz ostatnią szanse :)

uwo9rjjga7fvv3l0.png
    17u93e5egkb8cm4p.png
    Aniołek [*] 6 tc 2018,
    Julia [*] 14 tc 2018
    MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
    Endometrioza
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass ogromne gratulację. Najważniejsze, że mała jest zdrowa! Gorąco wierzę, że jutro będziesz mogła ją przytulić i nakarmić. Trzymam mocno kciuki!

• noa8 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass dziekujemy za wieści ;-) ciesze sie , ze nie masz traumatycznych przeżyć porodowych i czujesz się dobrze.. wyśpij się kochana choć pewnie nie będzie to łatwe ale jutro już będziecie razem... Już masz za sobą tą mękę z ciśnieniem, buziakii :*

A Justyśka chyba zaspałaaa ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2015, 21:46

20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia :)
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss gratuluję !:-)

ex2btv738sn49jef.png
  • Emartea Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kass i ja gratuluję. Wiem, że teraz pewnie będzie to trudne, ale spij sobie spokojnie, a rano zobaczysz swoją królewnę. Na pewno jest prześliczna.

4e3f84b95f.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasss super wiesci! gratulacje :-) teraz odpoczywaj a jutro Kruszynka bedzie w Twoich ramionach :-)

• Emartea Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wracając do facetów, to mój M podobnie jak u Konwalianki. Nie pali, najchętniej jadłby same sałatki i ćwiczy 6 razy w tyg (3 razy basen, 3 razy siłownia). Ogólnie jest typem sportowca amatora i w sezonie wiosenno letnim jeszcze biega i dużo jeździ na rowerze. Nieraz zje jakiś fast food ale piwo lubi i przeważnie w piątki i soboty zdarza mu się kilka wypić. Za to do lekarza go wołem nie zaciągnę! Dobrze, że chociaż badania okresowe w pracy musi zrobić czasami. Chociaż jak zaszłam w ciążę to zrobił kilka badań krwi, do których go zmusiłam. Tylko dentystę odwiedza regularnie z własnej woli. A na l4 to nie był chyba nigdy, bo "nigdy nie był aż tak chory żeby musiał siedzieć w domu" - to jego słowa. Ach ci faceci!

4e3f84b95f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 lutego 2015, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie zaspala nie zaspala tylko nie miała możliwości napisać sorki :(:( wybaczcie.

ja juz kasss gratulowalam ale jeszcze raz gratuluję

dzisiaj miałam fest dzień masakra :(:( zła jestem na NFZ ze szok wybilabym ich wszystkich. nie można się nawet do swojego neurologa zarejestrować.bo moja lekarka kazała mi przyjść przed rozwiązaniem zawsze wystarczało jak mies wcześniej się rejestrowalam i dzisiaj poszłam a co się okazuje ze jakbym była nowa pacjentka to by mnie zarejestrowali bez problemu a ze jestem stara to mają dla mnie termin na maj. masakra ja wściekła baba w rejestracji rozkłada ręce wkoncu po 15 min proszenia baba z rejestracji kazała mi się zapytać lekarki czy mnie przyjmie dzisiaj no nic trudno miał być marzec miałam mieć ze sobą wyniki tsh a nie mam ale idę pytać i przyjęła mnie bo 2 pacjentów nie przyszło masakra pół godziny szarpania się z rejestratorka i lekarka. i to był jeszcze moment smsa od kasss

• Rubi Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nie wiem co robić..Franek od 18 przez 2, 5h bardzo szalał..jeszcze nigdy tak długo i intensywnie nie wierzgal..napisałam do mojego lekarza a on mi odp teraz żebym jechała do szpitala..tylko że od godziny maly się wcale nie rusza..i teraz zgłupiałam nie wiem co m robić..

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • SunSun Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym pojechała.Ale ja z panikujacych

ex2btv738sn49jef.png
  • ines31 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rubi wrote:
    Dziewczyny nie wiem co robić..Franek od 18 przez 2, 5h bardzo szalał..jeszcze nigdy tak długo i intensywnie nie wierzgal..napisałam do mojego lekarza a on mi odp teraz żebym jechała do szpitala..tylko że od godziny maly się wcale nie rusza..i teraz zgłupiałam nie wiem co m robić..
    No to to samo co u mnie niedawno :/

1kk0i09kiu82fc6o.png
  • sylwia85 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kass gratulacje i czekamy na fotke ;)

rubi ja bym pojechała raczej tym bardziej że ci lekarz kazał

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=25692612

w4sqlhb88iua1y7r.png
‹‹ 1321 1322 1323 1324 1325 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ