Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhej
ja mam dzień lenia użyłam tyło pomogę d łazience bo patrzeć juz na nią nie mogłam i przetarlam łozeczko bo maz złożył i tez śmierdzi lakierem ze szok w jednym pokoju smród gumy z kół wózka w drugim lakieru z lozeczka a moja teściowa będzie mi opowiadać ze to po porodzie powinno się robić i co i truc dziecko
kaczamila synek super od małego pokazuje co będziecie z nim mieli heh
Dorka jednak dajesz nadzieje na szybka utratę wagi
ja teraz leżę i nie wstaje niech mi przejdzie ten bol spojenia bo niewiem co ze sobą już zrobićDorka.1979 lubi tę wiadomość
-
Emca wrote:Nie wiem czy już pytałam czy nie, ale planujecie nosić dzieciaczki w chustach? Macie jakieś doświadczenia w temacie?
ja dostalam chuste od bratowej, chce nosic ale dopiero jak Maly bedzie umial sam utrzymac glowke.loszcz, Emca lubią tę wiadomość
-
Dorka slodka kruszyna no i 10 kg mniej wiec jest nadzieja dla nas ze tez sporo zrzucimy:)
Kaczamila synek super rośnie fajnie ze juz mozesz chodzić z nim na spacery.
Ja brzuch mam napięty jak balon mnie moge się ruszać
Gratuluje udanych wizyt.
-
Emca wrote:
Ale mam lenia dziś. Nawet pichcić mi się nie chce, leżę i czekam na kolejne wpisy he he.
witaj w klubie, ja tylko ugotowalam zupke na szybko
spotykamy sie na porodowce, tak? Kiedy teraz idziez do swojego gina? ja mam ostatnia wizyte w poniedzialek -
bella82 wrote:witaj w klubie, ja tylko ugotowalam zupke na szybko
spotykamy sie na porodowce, tak? Kiedy teraz idziez do swojego gina? ja mam ostatnia wizyte w poniedzialek
Jutro ktg na Borowskiej, a wizyta za tydzień. No myślę, że jednak wcześniej się zobaczymybella82 lubi tę wiadomość
-
Ja chciałam mieć chustę już od dawna, tylko za dobre firmy niestety trzeba było zapłacić, a nie zawsze dzieciaczki lubią... na szczęście dostałam w użytkowanie od znajomej z czego się cieszę
Z tego co wiem o chustach na dzień dzisiejszy - najbardziej polecane są chusty tkane skośno-krzyżowe. Takich też używały moje znajome prawie od samego początku życia dzieciaczków i były bardzo zadowolone. No i faktycznie fajnie kupić już używaną, bo będzie ,,złamana" w sensie miękkie, po praniu, bo łatwiej dociągnąć węzeł w takiej.
No i są różne długości tych chust - jak ktoś jest wysoki/duży (też mężczyźni) to ma chyba 5,2 m do wyboru, a najmniejsze to chyba powyżej 3 metrów, no i są pośrednie długości.Emca lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, szczególnie te ok 39-40 tygodnia.
Od wczoraj czuje małą inaczej niż zawsze. Bardzo leniwie się rusza jeśli w ogóle. Po jedzeniu gdzieś tam ją czułam, rano miała czkawkę. Teraz znów jest cisza.
Jutro na 12:20 mam KTG (prywatnie). Nie wiem czy powinnam się martwić. A jak u Was z ruchami?Natalka 03.2015