Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
kaczamila wrote:A z dobrych wieści to z małym wszystko ok wczoraj skończył miesiąc
waży 3025 g:) od wczoraj jedziemy tylko na cycu i UWAGA!!! złapał się drugiej piersi
pierwsza noc na cycah minęła w porządku
w niedzielę zaliczyliśmy pierwszy spacer i pierwsza przejażdżkę w wózku. pokazaliśmy mu budowę i jego pokoik
kaczamila lubi tę wiadomość
-
Kaczamila śliczny ten Twój synuś
Ostatnie zdjęcie super!!
Ja jestem po ktg....wszystko dobrze tylko......Pamietacie jak pisałam o tych moich krostach na brzuchu?
Położna widząc mój brzuch zapytała czy to czasem mnie nie swędzi. Powiedziałam ze swędzi i to strasznie. Dzis w nocy polozylam rękę na brzuchu i nagle poczulam coś mokrego. Poszłam do łazienki , patrze a tam popękały mi te wodne pęcherzyki
Dostałam skierowanie na badania (próby wątrobowe) zeby wykluczyć cholestazę. .Jutro rano musze jechać do laboratorium.
Dzis jeszcze o 14:00 mam wizytę u ginekologa (moja Pani Dr jest na urlopie i mam jechać do innej przychodni)....Przede wszystkim mam pokazać Jej brzuch. Moze się okazać ze dostanę skierowanie do szpitala.kaczamila, jasmin lubią tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Cześć brzuchatki.
Właśnie poinformowalam mojego ukochanego ze "pierdole nie rodze".(wybaczcie język)
Przekrecalam się z boku na bok i nagle łup w pachwinie !ból który nie pozwolił mi oddychać,nie mogłam się ruszyć nawet krzyczeć nie mogłam.Wpadlam w panikę.Nie wiem jak długo to trwało jedyną myśl jaką miałam to że poród będzie gorszy niż cokolwiek "to" było i dziękuję bardzo ale zmieniłam zdanie i odwołuje poród.Nie wiem jak ale wypisuję się i koniec.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 12:56
Tygrysek, Krokodylica, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
loszcz hehe.....niestety nie da się odwołać
Damy rade....bo jak nie my to kto?loszcz, madziutek 23 lubią tę wiadomość
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
gosiaczek31 wrote:Dorka ale masz slicznotke w avatarku:-) spiaca krolewna:-) powiedz jak sie sprawuje malutka? Daje pospac? I jak ty sie czujesz w roli mamy po raz 3?
MamaAdasia, loszcz, bella82, MisiaMonisia, ines31, Emily83, Ewelaa, jasmin, anet525, gosiaczek31, Scarlett2014, Krokodylica lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
No to pięknie Dorka....minął tydzień a Ty już pozbyłaś się tylu kg
Można Pogratulować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 13:05
Dorka.1979 lubi tę wiadomość
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Dorka.1979 wrote:Natalka cały czas śpi. Przesypia nocki, tylko ją budzę na karmienie. W dzień czasami się obudzi i rozgląda. Ja się czuję bardzo dobrze, zeszło mi jak na razie 10 kg.
-
Jestem po wizycie Fabianek wazy ok 3300g napiera ostro na szyjke ale szyjka daje rade zamknieta choc miekka i bardzo skrocona.pobrala wymaz na paciorkowca wynik w poniedzialek.porod na tym etapie moze zaczac sie lada dzien takze pytala mnie czy gotowa jestem...i czy domownicy sa gotowi
Rybeńka, bella82, jasmin, MamaAdasia, gosiaczek31, Scarlett2014, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Dorka to sporo już zgubiłaś, super.
Kaczamila synek uroczy i charakterny z tym środkowym paluszkiem.
Co do pielęgnacji to faktycznie mega sprzeczne informacje się czyta czy słyszy. A co Ci w przychodni mówili?
MisiaMonisia oby bąble były niegroźne.
Co do mokrych gaci ze sluzem po śtodku, może po prostu to jest pot, te mokre oczywiście, bo ja też to zauważyłam, ale właśnie odczuwałam to jako pot w pachwinach.
kaczamila, MisiaMonisia, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
Do tej pory starałam się nie myśleć o bólu aby się nie nakręcac za bardzo.Nie byłam jakoś wystraszona wręcz przeciwnie nie mogłam się doczekać spotkania z synkiem.Podniecenie i ekscytacja wspierały wszystkie zle myśli aż do teraz...
Teraz po tej akcji boję się jak diabli.Co to w ogóle miało być?Miałam już kiedyś ból w pachwinie ale to dzisiejsze doświadczenie było na zupełnie innym poziomie.Jak ja mam przeżyć poród naturalny dziecka który ma wszystkie parametry powyżej 95 centyla?Cesarki mi nie zrobią.Będę sie męczyć przez 2 dni
-
Anastacia33 wrote:Jestem po wizycie Fabianek wazy ok 3300g napiera ostro na szyjke ale szyjka daje rade zamknieta choc miekka i bardzo skrocona.pobrala wymaz na paciorkowca wynik w poniedzialek.porod na tym etapie moze zaczac sie lada dzien takze pytala mnie czy gotowa jestem...i czy domownicy sa gotowi
To fajna waga. Teraz tylko być gotową i czekać