Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Emca wrote:Dorka to sporo już zgubiłaś, super.
Kaczamila synek uroczy i charakterny z tym środkowym paluszkiem.
Co do pielęgnacji to faktycznie mega sprzeczne informacje się czyta czy słyszy. A co Ci w przychodni mówili?
MisiaMonisia oby bąble były niegroźne.
Co do mokrych gaci ze sluzem po śtodku, może po prostu to jest pot, te mokre oczywiście, bo ja też to zauważyłam, ale właśnie odczuwałam to jako pot w pachwinach.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 13:17
-
loszcz wrote:A takie mokre gatki też miewam.Raz myślałam że się posikalam czy co bo naprawdę sporo tego było i tak samo biała plamka na środku a naokoło przezroczysta wydzielina.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 13:19
-
loszcz wrote:Do tej pory starałam się nie myśleć o bólu aby się nie nakręcac za bardzo.Nie byłam jakoś wystraszona wręcz przeciwnie nie mogłam się doczekać spotkania z synkiem.Podniecenie i ekscytacja wspierały wszystkie zle myśli aż do teraz...
Teraz po tej akcji boję się jak diabli.Co to w ogóle miało być?Miałam już kiedyś ból w pachwinie ale to dzisiejsze doświadczenie było na zupełnie innym poziomie.Jak ja mam przeżyć poród naturalny dziecka który ma wszystkie parametry powyżej 95 centyla?Cesarki mi nie zrobią.Będę sie męczyć przez 2 dni
Loszcz będzie dobrze zobaczysz, dasz radę. A nie bralas pod uwagę porodu w Polsce choć teraz już za późno na lot i takie decyzje...podobno pozytywne nastawienie do porodu do połowa sukcesu. Głowa do góryloszcz, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
Kaczamila cudny jest Wasz synuś!
a te zdjęcie jest the Best!
Dorka super wynik! 10kg w tydzień!
Sarah ja też tak mam, że nieraz mam mega mokro i na srodku coś białego. Nie wiem też co to może być.
Macie jakiś fajny przepis na szybkie ciasto?kaczamila, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Sarah88 wrote:zdecydowanie nie pot, a co ja biegam? siedze, leże i nigdy czegoś takiego wcześniej nie zauważyłam nawet po ćwiczeniach...to leci ze środka mnie bo plama jest duża,a po środku tego białe
No ja tak na skraju gaci miałam. W takim razie kontroluj -
Emca nie mogę rodzić w Polsce bo nie jestem tam ubezpieczona.Chyba że prywatnie...
Największy problem polega i głupiej biurokracji.Nie mogę sama wyrobić dziecku paszportu ani nawet go sama odebrać.Byłabym "uwięziona" w Polsce bo moj P nie może sobie brać wolnego tylko po to by po urzędach biegać.Na domiar złego nie jesteśmy małżeństwem a on jest innej narodowości to możesz sobie wyobrazić załatwić cokolwiek.Oto cały problem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 13:37
-
Gratuluję wszystkim udanych wizyt.
Kaczamila zdjęcia urocze,aż miło patrzy się.
Dorka super córcia
Jestem po wizycie. Synek waży 3150 g. W piątek następna wizyta. Paciorkowce dodatnieplus jakiś inne bakterie mam,dlatego przyjmuję antybiotyk i globulki.
Pozdrawiam serdecznie.MamaAdasia, Rybeńka, noa8, Scarlett2014, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
loszcz wrote:Emca nie mogę rodzić w Polsce bo nie jestem tam ubezpieczona.Chyba że prywatnie...
Największy problem polega i głupiej biurokracji.Nie mogę sama wyrobić dziecku paszportu ani nawet go sama odebrać.Byłabym "uwięziona" w Polsce bo moj P nie może sobie brać wolnego tylko po to by po urzędach biegać.Na domiar złego nie jesteśmy małżeństwem a on jest innej narodowości to możesz sobie wyobrazić załatwić cokolwiek.Oto cały problem.
Loszcz tu sie z Toba zgadzam, zalatwianie czegokolwiek w polskich urzedach przy mezu/partnerze obcokrajowcu to istny dramat. to co my przeszlismy jak zjechalismy z mezem do Polski to ksiazke mozna by bylo napisac! -
Niestety u nas z tą biurokracją się nie wygra, masakra.
Szkoda, bo pewnie czułabyś się pewniej w kraju Loszcz. Ale i tak będzie dobrze
Jasmin gratuluję udanej wizyty.
My bez paciorków tu i tam, ale jak są to lek zrobi swoje.
Ale mam lenia dziś. Nawet pichcić mi się nie chce, leżę i czekam na kolejne wpisy he he.loszcz, bella82, jasmin, gosiaczek31 lubią tę wiadomość