Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
loszcz wrote:Anet są chyba take paseczki do tego ale nie wiem czy można je kupić na własną rękę ...
Lekarze mająloszcz lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
MamaAdasia wrote:Ja już po tym usg, maly waży prawie 3800g, głowka jest bardzo nisko, że trudno było zmierzyć, rozwarcie na 2 palce, 4 cm. No i szyjka się rozwiera. brzuch spięty, podobno kilka skurczy i moze się zacząć..
-
maz mi mowi ze jwszcze Alex sie nie urodzil a ja juz go wykorzystuje np jako stoliczek jak jem
albo jak sie maluje to lustrko daje na brzuch,bedzie mi tego brakowalo ale jednak juz za dlugo to trwa
gosiaczek31, loszcz, SunSun, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje dla Madzika
szybkiego powrotu do synka życze
MamaAdasia ojj chyba nie przenosisz tak jak się spodziewałaś
Ja po szkole rodzenia wracam podbudowana i nastawiona pozytywnie w temacie laktacji
Kasha to troche dziwne że masz czekać na skurcze do 42 tc tym bardziej , że cesarka bankowa...;/ ja bym sie wkurzyła bo to niebezpieczne takie przenoszenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 21:07
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyodpuściłam z tego co wiem malo ciekawy temat był polezalam dzisiaj i jutro poleze i będzie lepiej w czwartek juz nie odpuszcze bo mam najpierw kosmetyczkę a później SR na temat szczepień. ja z tym spojeniem tak mam jak więcej pochodze a wczoraj jechałam z mężem po łóżeczko i wózek i jakoś się chyba przechodziłam
noa8 lubi tę wiadomość
-
anet525 wrote:Ewelaa to jutro zapytam w aptece. Mama Adasia jestes w szpitalu czy w domu? Twoje dziecko jest spore jak zamierzasz rodzic?
w niektórych to się patrzyli jak na idiotke b w niektórych powiedzieli ze tylko w sklepie chemicznym może je dostanę. Także powodzenia w poszukiwaniach
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs