Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zaraz nie wytrzymam z ta przeklęta zgaga codziennie przez cały dzień to jest masakra pali mnie caly przełyk szok tabletki mi tylko pomagają przed snem ze mam możliwość zasnąć. wczoraj to stwierdziłam ze nawet już nie pamiętam uczucia jak się nie ma zgagi. musiałam się wygadac tutaj bo tylko wy mnie zrozumiecie
-
Justyśka nie bądź zła.....ale jak mozesz pisać SunSun że "teraz twojej córci jakoś nie spieszy się już chyba stwierdziła że skoro jej wtedy nie chcieliście wypuścić to teraz wy na nią sobie poczekajcie".....
to nie jest tak że SunSun "nie chciała" wypuścic córci, czy ja nie chciałam wypuscic swojego synka......to nie było zależne od Nas....Lekarze zrobili wszystko żeby zatrzymać Maluszki jak najdłużej w Naszych brzuszkach....ale uwazam ze takie podawanie leków na zatrzymanie skurczy to nic dobrego....Dużo sie nasłuchałam o Fenoterolu czy Nifedypinie (ja dostałam to drugie)....
SunSun lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualny
-
Madzik gratulacje, Nadia zdrowa to najważniejsze
MamaAdasia czyli Ty następna? Trzymam kciuki.
Super, że wizyty pomyślne mimo braku usg u naszej Loszcz, ale zawsze choć serduszka posłuchają
Ja skurcze też mam codziennie ale te bezbolesne. Ciągłe monity szyjki, leki i oszczędny tryb życia i też wygląda na to, że jednak będę marcową mamą. Choć kto wie...byle do czwartku.loszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zyje ale czuje sie ciagle fatalnie!!
Rano mialam rozowy sluz. Wstalam, poszlam na soacer, na zakupy, posprzatalam, ugotowalam obiad i polozylam synka spac.
Znowu zobaczylam krwistego gluta wiec sie pozylam. Byla 14ta i poczulam mega mocny, bolesny ucisk brzucha i nagle "pyk"! Cos peklo a ja zalalam wszystko wodami.
Od tej chwili skurcze mialam co 4 munuty. Szybko do szpitala gdzie bylam przed 15ta. Okazalo sie, ze mam 7cm rozwarcia!!! Juz!! Na dodatek Nadia miala nozki w pochwie. Szybko dzwonili na sale operacyjna, wszyscy biegali, krzyczeli ze juz za pozno na cc. Dawali mi cos do podpisania, przebierali. 15:15 igla w kregoslup, 15:25 Nadia juz na swiecie!
Waga 3080, 53cm, 10 punktow.
Wycieli mi skore po starej bliznie, czesc macicy i czesc miesni ze zrostami, przez to boki mnie takbardzo ze blagalam o cos przeciwbilowego. Po pierwszej cc juz dawno bylamna nogach. Ja, co 7cm rozwarcia nie czulam zbyt bolesnie teraz cierpie po morfinie ktora nic nie pomogla.
Malej nie dostalambo jest zasluzowana i wymiotuje. Ale i tak bym nie miala sily.
Wyglada jak braciszek, jest podobna bardzo i glosna z niej maluda! Rano ja dostane mam nadziejegosiaczek31, Tess, gabi30, Rybeńka, Dorka.1979, noa8, anet525, SunSun, Sarah88, Ewelaa, madziutek 23, Emrica, ines31, MamaAdasia, kaczamila, bella82, jasmin lubią tę wiadomość
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
nick nieaktualnyMadzik opis jak z filmu sensacyjnego. Porod ekspres... Nie wiem jak ty to zrobilas i ze tak szybko sie wszystko potoczylo.
Bolu oczywiscie wspolczuje nawet nie jestem w stanie go sobie wyobrazic ale Najwazniejsze ze corczka juz bezpiecznie jest na swiecie:-) zycze ci szybkiego powrotu do sil:-) czekamy na fotke ksiezniczki jak juz bedziesz w stanie cyknac:-)loszcz, Anastacia33 lubią tę wiadomość
-
loszcz, Krokodylica, Emca, Rybeńka, Dorka.1979, Scarlett2014, gosiaczek31, anet525, SunSun, Kasha, Sarah88, Ewelaa, Emrica, Rubi, ines31, Anastacia33, MamaAdasia, kaczamila, bella82, MisiaMonisia lubią tę wiadomość
Juz jutro ja zobaczysz i będziesz się przytulać i sciskac i cmokac w nieskończoność
Odpoczni sobie bo miałaś bardzo ciężki dzień a jutro czeka Cię wielkie spotkanie. Dobranoc
p.s. Nadia ma fryzurę jak mnich hihi
MisiaMonisia lubi tę wiadomość
-
Loszcz to jest "mokra-wloszka". Powrot do mody z lat 80tych
Trzymajcie kciuki zeby wszystko bylo ok. Czekam na poranny obchod i pediatre.
A jeszcze wczoraj marudzilam ze nic sie na porod nie zapowiada i smialysny sie z kupy.
Babcia miala racje - porod i sraczka przychodza z nienackaTess, Emca, loszcz, Dorka.1979, noa8, Sarah88, Ewelaa, SunSun, Krokodylica, ines31, kaczamila, MamaAdasia, Juusti69, bella82, MisiaMonisia lubią tę wiadomość
Dali mi ja
wyglada jak brat i non stop wisi na cycku. Od razu zlapala i nie chce puscic
Emca, loszcz, Blanka85, Rybeńka, Dorka.1979, noa8, gosiaczek31, Sarah88, Tygrysek, Ewelaa, SunSun, Krokodylica, Tess, Emrica, ines31, MamaAdasia, kaczamila, bella82, gabi30, MisiaMonisia lubią tę wiadomość
3080 gram szczescia i 53cm radosci!!