Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MamaAdasia i ja trzymam kciuki może to już lada chwila się zacznie
życzę Ci lekkiego porodu
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Justyska89 wrote:Heh loszcz a przecież mówiłaś ze "pier.... nie radzisz " heh a teraz się cieszysz heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 lutego 2015, 21:29
Dorka.1979, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Papierki do badania ph (te lakmusowe) można też znaleźć w sklepach zoologicznych/akwarystycznych, bo się je wykorzystuje do mierzenia odczynu wody w akwarium
Madzik - gratulejszyn! Ale szybka akcja
Justyśka - na jodze ciążowej u nas babka robiła takie ćwiczenie na ból spojenia i na mnie rewelacyjnie pomogło. U mnie ból się pogarsza jak właśnie za dużo chodzę, albo jak leżę na boku i zapomnę nogi wywalić na poduszki.
U mnie też szybciej niż 20 marca się rozkręcenie akcji nie zapowiada, także poczytam pewnie trochę wcześniej o kupkach i laktacji zanim dotrwam -
Justyska89 wrote:a co do mamyAdasia tez trzymam kciuki ale nie jedna juz tak miała i dalej w ciąży chodzi no SunSun (sorki ze znów podaje ciebie w przykładzie ) a innej się nie zapowiadało i urodziła z zaskoczenia np madzik
-
Rybeńka wrote:Odwiedziłam dziś 4 apteki i w żadnej nie mieli tych papierkow lakmusowych
w niektórych to się patrzyli jak na idiotke b w niektórych powiedzieli ze tylko w sklepie chemicznym może je dostanę. Także powodzenia w poszukiwaniach
Rybeńka lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Gosiaczek,jestem w domu, byłam prywatnie u mojej gin na usg i badaniu.
Chcę rodzić naturalnie, chyba zdecyduję się na szpital w którym rodziłam za 1szym razem. Mam jakieś skurcze od czasu po badaniu, ale nieregularne.
Dzidziuś waży wg usg prawie 3800g. Główka wg usg ma 34cm, więc nie jest źle.
No właśnie z tym rozwarciem to mozna chodzić i chodzić...loszcz, gosiaczek31, Krokodylica, ines31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySunsun nie chciałam cie zirytowac tylko właśnie ty mi do głowy zawsze przychodzisz bo jesteś najlepszym przykładem tego ze wszystko jest możliwe ze da rade ciążę donosic i teraz twojej córci jakoś nie spieszy się już chyba stwierdziła że skoro jej wtedy nie chcieliście wypuścić to teraz wy na nią sobie poczekajcie.