Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Krokodylica wrote:Emrica rowniez gratuluje !!!
Jeszcze sie marzec nie zaczal a my juz mamy 14 mamusiek
Jakie te wyliczone terminy porodu sa teoretyczne.
co do chlopow to u mnie to samo, ja tematu dziecka nawet zbytnio nie poruszam, a tez siedze w domu bo mam nakaz lezenia i nie dzieje sie nic ciekawego o czym mogla bym opowiadac, ale jakos to ogarniamy.
Tess maz poprasowal?! No szok.
Ja mojemu dziecku puszczam rocka i metal wiec to dopiero bedzie, jesli to zalezy od muzyki.
bella ja sie wlasnie obawiam tych odwiedzin bardzo, chcialabym po porodzie miec PRZYNAJMNIEJ tydzien spokoju, a cos czuje ze sie tak nie stanie... i w pewnym momencie moge stac sie niemila...
Blanka wspolczuje przezyc -
Sarah88 wrote:krokodylica a mi sie wydaje ze to ze juz mamy tyle maluchow to przez rozne problemy jakie nasze mamuski mialy(mowie o tych co duzo wczesniej urodzily)jakies infekcje,cisnienie
No tak, to tez, powody sa rozne, ale to nie zmienia faktu ze termin jest czysto teoretyczny i nikt nam nie powie kiedy naprawde urodzimy. -
nick nieaktualnywiadomość od kasss właśnie wracają do domu z mala Julka
Ewelaa, Sarah88, Rybeńka, SunSun, gosiaczek31, Scarlett2014, czekaja, MartaM, Tygrysek, loszcz, noa8, kaczamila, Tess, Niunia86, gabi30, ines31, Emartea, bella82, kasss, Emca lubią tę wiadomość
-
Jestem jestem dzięki że pytacie..mąż mi skubnal kompa na targi a sam ma stacjonarny to nie mam jak przy kanapie go zamontować
a tel. Mnie wkurza..
Mnie dziś czasemn cos zakluje i wtedy trochę się spinam żeby nic się nie zaczęło ale ogólnie Leze i jest dobrze..chyba Franek nas oszczędzi i zaczeka jeszcze chwilę
Blanka strasznie stresujace to wyczekiwanie i takie zwroty akcji..trzymam kciuki za Was..a co do ubranek to mi jedna mama mówiła że jakie duże by się nie urodziło to 56 powinno być dobre bo tak jak pisze Anet dzieci są przykurczone na początkuaaaale żeby nie było mam jednego pajaca 62..
gosiaczek31, loszcz, Krokodylica, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Hm to ja chyba jedyną zabieram do szpitala rozmiar 50;-) dostałam kilka takich ciuszkow i sobie pomyślalam ze jak nie wtedy,to kiedy je zaloze?wzięłam na wszelki 56.Jak będą zle to mąż mi dowiezie coś..
Blanka bardzo mi przykro ze sie tak meczysz..trzymam kciuki za was.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 16:34
Ewelaa, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Sarah88 wrote:myslalam ze czop juz w niedizele koloru brazowego mi odszedl a tu tetaz na wkladce pelno czerwonego sluzu z nitkami krwi
Scarlett2014 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJustyska89 wrote:wiadomość od kasss właśnie wracają do domu z mala Julka
Nareszcie:-) biedna Kasss tyle czasu tam byla. Psychicznie to wymecza. Teraz w zaciszu domowym beda sie siebie uczyc. Pewnie mala szybcej sie zaadaptuje u siebie w domku niz w szpitalu:-) trzymam kciuki za ich pierwsze dni tylko we 3:-)loszcz, kasss lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelaa wrote:Sarah mi polozna zawsze powtarza jesli odejdzie czysty sluz to spoko, ale jak podbarwiony krwia to lepiej do szpitala sie zglosic. Tak samo jak wody zielone odejda to natuchmiast szpital
Ja we wtorek miałam krwisty śluz i krwi żywej też trochę, no i zadzwoniłam po męża i jechaliśmy na ip. Oczywiście tam na nikim to nie zrobiło wrażenia i tylko powtarzali, że to tylko plamienie, że czop, że szyjka. No ale wszystko zbadali i kazali czekać na skurcze/wody.
Ale Sarah i tak bym na Twoim miejscu pojechała, u mnie brunatne gluty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 17:12
-
U mnie to samo co pisze MartaM, ciągle brązowe gluty.
Ale lepiej pojechac i się dowiedzieć, niż potem się martwić.
U mnie zaczęły się telefony, non stop ktoś dzwoni i pyta czy urodziłam! Już mnie coś trafia. A jak teraz brat mi powiedział, że chce mi na porodówkę przyjechać to mnie aż stoplo! Powiedziałam mu, że na porodówce chce być sama z mężem i wiecie co chyba się obraził! Haha normalnie nie mogę!Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs