Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Sarah jedz na IP lepiej sprawdzić co i jak.
Rybenka masz udanego brata aż dziwne ze chce być w takim momencie przy siostrze.
Dziewczyny jak macie termin to jedziecie do szpitala czy czekacie aż zacznie się cos dziać? -
Krokodylica wrote:Tess maz poprasowal?! No szok.
Ano dokończył co zaczęłamGeneralnie to ja jemu prasuję zawsze koszule, bo się namęczy, nasapie biedak, a potem i tak cała jest w pogniecenia i zaprasowania, ale akurat przy ciuszkach dziecięcych to nie ma znaczenia, więc niech się wyżywa artystycznie
Krokodylica, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
hehe anet jemu chodziło o to, że on by czekał za drzwiami aż urodze żeby zobaczyć Mała. A ja mu mówię, że taki poród to może trwać nawet dwa dni Haha i ze dostanie znać jak się urodzi. On może też chcę, bo ja byłam jak jego żona rodziła. Tylko u niej było całkiem inaczej, bo ona miała wysokie ciśnienie, cukrzycę i musiała mieć cc a ja tam byłam tylko dlatego, że mama chciała być pod drzwiami i musiałam ja zawieźć. No i on teraz mi mówi, że ja przecież byłam jak się Julka rodziła. Ale nie wytłumaczysz mu.
gosiaczek31, anet525 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Tess wrote:Dziewczyny, czy jak robiłyście gbs to było badanie płatne czy na nfz? Bo u mnie się okazało, że ta przyjemność 50 zł kosztuje w przychodni...
Ja płaciłam chyba 20 albo 30 złotych. Już nie pamiętamTess lubi tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyJak dziś nie urodze tzn. że Juniorowi wcale się nie spieszy... załatwialiśmy milion spraw i padam z nóg. Ale za to zabrałam męża na obiad i najadłam się pyszności. Mój mąż stwierdził że zachowuje się jakbym żegnała się z normalnym jedzeniem i może faktycznie tak było
Czop u mnie nadal odchodzi ale bez domieszki krwi. Gdyby był z krwią pojechałabym to sprawdzić ale ja z tych co woli jechać dwa razy niepotrzebnie niż raz za małoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 18:26
gosiaczek31, Ewelaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie brzuch boli kąpiel nic nie zmienila chyba dziewczynki dzis w nocy lub jutro rano pojadę na porodowke...bede pisac czy sytuacja sie rozwija.
SunSun, Scarlett2014, anet525, Tess, Rybeńka, Ewelaa, ines31, Sarah88, Tygrysek, Zosia_Tosia, Emca, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTesss ja nie placilam. Ale prowadze ciaze na nfz. W poprzedniej ciazy tez nic nie placilam.
Wtedy mialam ujemny, teraz dodatni... Nie mam pojecia kiedy i jak mnie to zaatakowalo. Ale gin mowil ze 1/3 ciazowek ma +
Rybenka ale masz troskliwego brata:-) hihi pewnie chce sie zrewanzowac ze ty wspieralas jego na porodowce:-)Rybeńka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gosiaczek31 wrote:Anastacia wez nospe i magnez jeszcze moze przejdzie. poloz sie na lewym boku. Masz te bole ciagle czy skurczowe? Regularne?
Jakby co dawaj znac jak sytuacja u ciebie.gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To ja już zgłupiałam. Wiem, że jak się chodzi prywatnie to za wszystkie badania się płaci, ale ja chodzę jeszcze dodatkowo na nfz do przychodni i tam mam badania za free, nawet grupę krwi, a dziś mi powiedzieli, że 50 zeta... a jeszcze takie intymne pytanie - skąd pobierają ten wymaz?
-
Anastacia mi na sr polozna tez mówiła, żeby wziąć nospe i położyć się na lewym boku, albo iść pod prysznic i jak przejdzie to znaczy, że to jeszcze nie to. A jak nid przejdzie to do szpitala. U Ciebie jeszcze 3 tygodnie do terminu, wiec móże to macica się przygotowuje. Trzymam kciuki w każdym bądź razieOna -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyScarlett ja tez kulinarnie korzystam bo nie dlugo sie to prawdopodobnie skonczy. Dzis np mam zurek:-) jakis schabowy tez za mna chodzi, kapusta kiszona:-) i kebab:-) chinszczyzna... Moze zdarze jeszcze spelnic zachcianki. A do tego jakies pyszne ciacho krem i czekolada:-) hihi
SunSun, Scarlett2014 lubią tę wiadomość
-
Rybeńka wrote:Anastacia mi na sr polozna tez mówiła, żeby wziąć nospe i położyć się na lewym boku, albo iść pod prysznic i jak przejdzie to znaczy, że to jeszcze nie to. A jak nid przejdzie to do szpitala. U Ciebie jeszcze 3 tygodnie do terminu, wiec móże to macica się przygotowuje. Trzymam kciuki w każdym bądź razie
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś w przeciągu 40 minut spełniam wszystkie swoje zachcianki
zjadłam zupkę chińską, zagryzlam lay'sami(2 małe paczki) i zaraz po tym wcisnelam kinder Bueno
czuje się spełniona
mogę rodzić Haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2015, 18:49
Ewelaa, gosiaczek31, Tess, SunSun, Scarlett2014, czekaja, anet525, bella82, Tygrysek, MisiaMonisia, Zosia_Tosia, loszcz, kaczamila, ines31 lubią tę wiadomość
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs