Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysek wiec jestes kolejna do porodu. Kazdej której wypadal czop wkrótce rodzila:)
Dziewczyny czy przed porodem czulyscie ruchy dziecka? Ja nóżki malej raczej kopniaki czuje pod pępkiem lub po bokach a mój gin powiedział że jest nisko ulozona wiec czemu ja czuje na takiej wysokości? -
nick nieaktualnyAle przynajmniej cos sie dzieje Tygrysku:-)
U mnie skurczy brak, czopu brak, zwiastunow brak. Jedynie zgaga doskwiera wieczorem:-) jejku ja to naprawde bede do kwietnia chodzic sobie jakby nigdy nic:-) mam ambitny plan dzis za sprzatanie sie brac:-) wczoraj rozkrecilam lozeczko i przelozylam poziom na najwyzszy, wymylam, skrecilam przewijak. Tylko zalamalam sie bo nie mam w sypialni miejsca zeby to ustawic. Obmierzylam wszystko dokladnie i nijak zadne miejsce nie jest odpowiednie. Trzeb by calkowicie meble przestawiac a tej olbrzymiej szafy nikt nie ruszy:-) chyba musze kupic inne male lozeczko dostawke... -
nick nieaktualnyAneta to dobrze czujesz jak jest nisko tz ze glowa jest nisko w miednicy a reszta cialka i tak nadal w brzuszku. Dno macicy sie obnizylo i czujesz w okolicach pepka. To normalne.
Ja czuje dalej wysoko nogi:-) a jak sie rozpycha to i nawet pod zebrami.anet525 lubi tę wiadomość
-
Cześć, gratulacje dla Pocahontas, Madziulek. Pięknie sobie poradzilyscie.
Blanka, współczuję tego stresu i oczekiwania.. Oby szybko się skończyło.
Co do golenia się na wypadek rozcięcie krocza to nie jest to konieczne. Do CC warto ogolic się pod ew. Blizna, bo później przyklejaja tam plaster a oderwanie go to nic przyjemnego.
I co ja jeszcze chciałam.. Witaj Agawa.
U nas dziś znowu położna, mały trochę dużo kicha, wiec ciekawa jestem co powie.. Poza tym mamy juz problem z kupka, spina się, sab simplex juz podaje.. Chrzciny juz zamówione, konta chłopcom założone.. No i najważniejsze.. Zaczynamy układać sobie życie.. Sami, wszyscy wyjechali, teraz dopiero się zacznie..
Buziaki i trzymam kciuki za zbliżające się porodyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 09:59
SunSun, gosiaczek31, noa8, noa8 lubią tę wiadomość
-
anet525 wrote:Rybenka w ktorym tyg urodzilas?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Madziutek jestes wielka!!!! ogromne gratulacje!!!!
Blanka wspolczuje, ja chyba bym zwariowala. moze naprawde powinniscie pogadac z lekarzem?
Agawa witam
ja dzisiaj ide na kontrole do swojego gina i baaaaarzo nie moge sie doczekac! Dziewczyny trzymajcie kciukigosiaczek31, Emca, Scarlett2014, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
Tess wrote:To z serii głupich pytań ja zadam kolejne, zwłaszcza do mamuś które urodziły i były nacinane - powiedzcie jak byłyście wygolone do szpitala?
Bo jeśli szczerze, to wolałabym usunąć włosy tylko tam gdzie jest to niezbędne, bo niestety po goleniu wyskakują mi paskudne ropne krosty, a golenia kremem jednak się trochę obawiam w ciąży...a tam też mnie nie golili.
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Jeszcze nie wychodzimy, może jutro ale najprawdopodobniej w środe. Bo mam słabą morfologie i jutro rano mają mi pobrać. Malutka jest cudowna, prawie cały czas śpi hehe mam jeszcze problem z karmieniem, bo jeszcze Nie mam pokarmu za dużo. A sutki już bolą jak nie wiem co
od wczoraj co chwile płacze, bo mnie to dołuje
No ale wczoraj zdecydowałam się na butle o 22.30 zjadła trochę i spala do 4.30 potem kolejna, zjadła 20ml i dalej poszła spać do ok. 7 także nocka fajnie przespanamała póki co śpi ze mną w łóżku, bo tak mi prościej.
Wrzucę zaraz jakieś zdjęcie na Fb.
Madziutek gratuluję synusia :-* duży chłopak. Niech zdrowo rośnie a Ty szybko dochodz do siebie :-*
Tygrysku czekamy na Ciebie
Trzymam kciuki za każdą z Was! Mamy już marzec więc teraz może w każdej chwili się u Was zacząć :-*gosiaczek31, Tygrysek lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
w drugiej dobie czyli o 15,20 Alex bedzie mial badania i wychodzimy
moje dziecko jest cudowne,w brzuchu szalal a teraz cale noce przesypia,tzn po 5h,idzie sie wyspac i zregenerowac sily!!!
i w ogole jest grzeczny,poki co nie lubi baaardzo zmiany temperatury przy przewijaniu,kapaniu,ubieraniu wtedy placze ale poza tym jest superTess, gosiaczek31, Krokodylica, ines31, Tygrysek, noa8, gabi30, bella82, kasss lubią tę wiadomość
-
To pocieszające bo moja w brzuch jest bardzo aktywna wiec tez pozostaje nadzieja ze będzie spokojniejsza jak sie urodzi. Mój brzuch narazie faluje jak opętany ciągle się rusza
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygratuluję madziutek wczoraj nie gratulowalam bo nadrabialam zaległości. a jak nadrobilam to zasnęłam bo po tabletce zgaga mi przeszla jakimś cudem. także madziutek silna z ciebie kobieta dałaś rade
takiego klocuszka urodzić super
ale co lepsza ta ci uważała ze jest w marcowkach niepotrzebnie bo jest niby lutówka okazała się prawdziwą marcowkach i jak ładnie otwiera nam marzec
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane.
Jestem tak zaległa w forum,ale postaram się to nadrobić.
Dziękuję pięknie za gratulacjeJesteśmy już od wczoraj z synkiem w domku,pierwsza noc za Nami
z marudzeniem i płaczem
Chciałam serdecznie pogratulować wszystkim mamusiom,które urodziły w dniach weekendowych.
W wolnej chwili będę zaglądać. Trzymam kciuki za następne mamusie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 11:33
Krokodylica, SunSun, gosiaczek31, anet525, noa8, MisiaMonisia, gabi30, bella82, Scarlett2014, Rybeńka, kasss, Emca lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny.
Dziekuje jeszcze raz za ciepłe przyjęcie. Loszcz i za dopisanie do listy.
My sie wyspalismy do 9- tej, chociaż synek nie śpi od 6 rano, chyba głodny był. Bo o godzinie 00.30 mi w brzuchu burczało, ale nie chciałam juz dojadać, bo sie ledwo tocze.https://www.maluchy.pl/li-70452.png