Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Tygrysek wiec jestes kolejna do porodu. Kazdej której wypadal czop wkrótce rodzila:)
Dziewczyny czy przed porodem czulyscie ruchy dziecka? Ja nóżki malej raczej kopniaki czuje pod pępkiem lub po bokach a mój gin powiedział że jest nisko ulozona wiec czemu ja czuje na takiej wysokości? -
nick nieaktualnyAle przynajmniej cos sie dzieje Tygrysku:-)
U mnie skurczy brak, czopu brak, zwiastunow brak. Jedynie zgaga doskwiera wieczorem:-) jejku ja to naprawde bede do kwietnia chodzic sobie jakby nigdy nic:-) mam ambitny plan dzis za sprzatanie sie brac:-) wczoraj rozkrecilam lozeczko i przelozylam poziom na najwyzszy, wymylam, skrecilam przewijak. Tylko zalamalam sie bo nie mam w sypialni miejsca zeby to ustawic. Obmierzylam wszystko dokladnie i nijak zadne miejsce nie jest odpowiednie. Trzeb by calkowicie meble przestawiac a tej olbrzymiej szafy nikt nie ruszy:-) chyba musze kupic inne male lozeczko dostawke... -
nick nieaktualnyAneta to dobrze czujesz jak jest nisko tz ze glowa jest nisko w miednicy a reszta cialka i tak nadal w brzuszku. Dno macicy sie obnizylo i czujesz w okolicach pepka. To normalne.
Ja czuje dalej wysoko nogi:-) a jak sie rozpycha to i nawet pod zebrami.
anet525 lubi tę wiadomość
-
Cześć, gratulacje dla Pocahontas, Madziulek. Pięknie sobie poradzilyscie.
Blanka, współczuję tego stresu i oczekiwania.. Oby szybko się skończyło.
Co do golenia się na wypadek rozcięcie krocza to nie jest to konieczne. Do CC warto ogolic się pod ew. Blizna, bo później przyklejaja tam plaster a oderwanie go to nic przyjemnego.
I co ja jeszcze chciałam.. Witaj Agawa.
U nas dziś znowu położna, mały trochę dużo kicha, wiec ciekawa jestem co powie.. Poza tym mamy juz problem z kupka, spina się, sab simplex juz podaje.. Chrzciny juz zamówione, konta chłopcom założone.. No i najważniejsze.. Zaczynamy układać sobie życie.. Sami, wszyscy wyjechali, teraz dopiero się zacznie..
Buziaki i trzymam kciuki za zbliżające się porodyWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 09:59
SunSun, nick nieaktualny, noa8, noa8 lubią tę wiadomość
-
39+5anet525 wrote:Rybenka w ktorym tyg urodzilas?Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa

MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Madziutek jestes wielka!!!! ogromne gratulacje!!!!
Blanka wspolczuje, ja chyba bym zwariowala. moze naprawde powinniscie pogadac z lekarzem?
Agawa witam
ja dzisiaj ide na kontrole do swojego gina i baaaaarzo nie moge sie doczekac! Dziewczyny trzymajcie kciuki
nick nieaktualny, Emca, nick nieaktualny, madziutek 23 lubią tę wiadomość
-
Hehe ja to nie zdarzyłam i pojechałam owłosionaTess wrote:To z serii głupich pytań ja zadam kolejne, zwłaszcza do mamuś które urodziły i były nacinane - powiedzcie jak byłyście wygolone do szpitala?

Bo jeśli szczerze, to wolałabym usunąć włosy tylko tam gdzie jest to niezbędne, bo niestety po goleniu wyskakują mi paskudne ropne krosty, a golenia kremem jednak się trochę obawiam w ciąży...
a tam też mnie nie golili.
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
Jeszcze nie wychodzimy, może jutro ale najprawdopodobniej w środe. Bo mam słabą morfologie i jutro rano mają mi pobrać. Malutka jest cudowna, prawie cały czas śpi hehe mam jeszcze problem z karmieniem, bo jeszcze Nie mam pokarmu za dużo. A sutki już bolą jak nie wiem co
od wczoraj co chwile płacze, bo mnie to dołuje 
No ale wczoraj zdecydowałam się na butle o 22.30 zjadła trochę i spala do 4.30 potem kolejna, zjadła 20ml i dalej poszła spać do ok. 7 także nocka fajnie przespana
mała póki co śpi ze mną w łóżku, bo tak mi prościej.
Wrzucę zaraz jakieś zdjęcie na Fb.
Madziutek gratuluję synusia :-* duży chłopak. Niech zdrowo rośnie a Ty szybko dochodz do siebie :-*
Tygrysku czekamy na Ciebie
Trzymam kciuki za każdą z Was! Mamy już marzec więc teraz może w każdej chwili się u Was zacząć :-*
nick nieaktualny, Tygrysek lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA 
28.02.2015r.
MICHAŚ 
05.10.2017r.
Zaczynamy 9cs -
w drugiej dobie czyli o 15,20 Alex bedzie mial badania i wychodzimy

moje dziecko jest cudowne,w brzuchu szalal a teraz cale noce przesypia,tzn po 5h,idzie sie wyspac i zregenerowac sily!!!
i w ogole jest grzeczny,poki co nie lubi baaardzo zmiany temperatury przy przewijaniu,kapaniu,ubieraniu wtedy placze ale poza tym jest super
Tess, nick nieaktualny, Krokodylica, ines31, Tygrysek, noa8, gabi30, bella82, kasss lubią tę wiadomość
-
To pocieszające bo moja w brzuch jest bardzo aktywna wiec tez pozostaje nadzieja ze będzie spokojniejsza jak sie urodzi. Mój brzuch narazie faluje jak opętany ciągle się rusza
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygratuluję madziutek wczoraj nie gratulowalam bo nadrabialam zaległości. a jak nadrobilam to zasnęłam bo po tabletce zgaga mi przeszla jakimś cudem. także madziutek silna z ciebie kobieta dałaś rade
takiego klocuszka urodzić super
ale co lepsza ta ci uważała ze jest w marcowkach niepotrzebnie bo jest niby lutówka okazała się prawdziwą marcowkach i jak ładnie otwiera nam marzec
-
nick nieaktualny
-
Witajcie kochane.
Jestem tak zaległa w forum,ale postaram się to nadrobić.
Dziękuję pięknie za gratulacje
Jesteśmy już od wczoraj z synkiem w domku,pierwsza noc za Nami
z marudzeniem i płaczem 
Chciałam serdecznie pogratulować wszystkim mamusiom,które urodziły w dniach weekendowych.
W wolnej chwili będę zaglądać. Trzymam kciuki za następne mamusie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2015, 11:33
Krokodylica, SunSun, nick nieaktualny, anet525, noa8, MisiaMonisia, gabi30, bella82, nick nieaktualny, Rybeńka, kasss, Emca lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny.
Dziekuje jeszcze raz za ciepłe przyjęcie. Loszcz i za dopisanie do listy.
My sie wyspalismy do 9- tej, chociaż synek nie śpi od 6 rano, chyba głodny był. Bo o godzinie 00.30 mi w brzuchu burczało, ale nie chciałam juz dojadać, bo sie ledwo tocze.https://www.maluchy.pl/li-70452.png