Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySunSun wrote:ja niestety je widzę ,ale tak jak powtarzam Scarlet-dopóki nie widzę 8 z przodu-przeżyje!A to jeszcze tylko...kg!!!!!!!!!!!!
Heh ja też puki nie widzę 8 jest oki ja też mam +16 czasem 17. i mam nadzieje ze 8 nie zobaczę he i wam też tego życzę -
Ha, ja niestety mam już 8 z przodu i nic na to nie poradzę... przebiję w wadze mojego M
Najgorsze, że taki głód mi się ostatnio włączył, że jak wstaję na siku o 6-7 rano to muszę coś przegryźć, jeśli chcę jeszcze sobie dodrzemać potem
Madzik - u nas w szpitalu niestety wszystko trzeba mieć ze sobą, od podkładów, pieluch, tetr itp... czasem nawet podają, że dobrze jest mieć własne sztućce...
A tak z ciekawości - czym Was karmili w szpitalu po porodzie? Bo jak dostanę na śniadanie białą bułę z serem to chyba umrę po niej... szkoda, że nie ma tam czajnika elektrycznego, bo bym sobie po prostu owsiankę górską zrobiła... -
nick nieaktualny
-
Witam w ten zimowy dzień
aż oczy przetarłam jak dziś przez okno rano popatrzałam a tam śnieg
U mnie noc koszmar, ale chyba za dużo myślałam i dlatego. Dziś muszę jeszcze ostatecznie do torby potrzebne rzeczy powrzucać i rano do szpitala. Z jednej strony strach a z drugiej podekscytowanie
Do mojego M też zaczyna docierać że to już niedługo. Zawsze miał taki sen że czołgi by pod oknami jeździły a on by się nie obudził, a od jakiegoś czasu jak zmieniam pozycję w łóżku i stęknę to od razu się budzi i pyta co się dzieje
Trzymam kciuki za małego MamyAdasia za szybki powrót do domu.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 19:02
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlub 16+? Proszę i mnie dopisać
ani pół kilograma więcej chyba nie przeżyje
ale czym zdrowiej jem tym więcej tyje więc zdaje się już na los w tej kwestii i jem to na co mam ochotę
właśnie pije maślankę i jem ciasto od mamy. Na obiad robię schab duszony z kaszą gryczaną i nie wiem czym jeszcze
Kaczamila super że się odzywasz też po porodzie. I Ty i inne dziewczyny!
Mi spojenie po raz pierwszy lekarz badał chyba miesiąc temu. Naciskał mi jakąś kość i pytał czy boli. Ale przy spojeniu ból musi być chyba masakrycznybo to ponoć nie jest zwykłe uczucie że chodzisz jak kaczka
Trzymamy kciuki za MamęAdasia! I Szymona!
Noa Ty polecałaś Jantar do włosów? Widzę na ulotce że będzie szampon w Biedronce.
Bella ja się umowiłam z SunSun na przyszły tydzień na spotkanie na porodówce więc też celuje w te okolicetzn tak mój lekarz obstawia ale zobaczymy
Ale to dziwne uczucie np. Teraz robię zamówienie na Tesco24 i.zastanawiam się co będzie jak zacznę rodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 12:14
Tess, kaczamila, SunSun, czekaja, gabi30 lubią tę wiadomość
-
Scarlett2014 wrote:Klub 16+? Proszę i mnie dopisać
Bella ja się umowiłam z SunSun na przyszły tydzień na spotkanie na porodówce więc też celuje w te okolicetzn tak mój lekarz obstawia ale zobaczymy
Ale to dziwne uczucie np. Teraz robię zamówienie na Tesco24 i.zastanawiam się co będzie jak zacznę rodzić
a tez pmoge sie dopisac, mam 16kg na plusie
my sie chcemy z Emca spotkac na porodowce
a zamawialas wczesniej na tesco? ja wlasnie zrobilam zamowienie ze spozywki i jestem bardzo ciekawa jakiej jakosci produkty mi przywioza...Emca lubi tę wiadomość
-
Scarlett2014 wrote:Klub 16+? Proszę i mnie dopisać
ani pół kilograma więcej chyba nie przeżyje
ale czym zdrowiej jem tym więcej tyje więc zdaje się już na los w tej kwestii i jem to na co mam ochotę
właśnie pije maślankę i jem ciasto od mamy. Na obiad robię schab duszony z kaszą gryczaną i nie wiem czym jeszcze
Kaczamila super że się odzywasz też po porodzie. I Ty i inne dziewczyny!
Mi spojenie po raz pierwszy lekarz badał chyba miesiąc temu. Naciskał mi jakąś kość i pytał czy boli. Ale przy spojeniu ból musi być chyba masakrycznybo to ponoć nie jest zwykłe uczucie że chodzisz jak kaczka
Trzymamy kciuki za MamęAdasia! I Szymona!
Noa Ty polecałaś Jantar do włosów? Widzę na ulotce że będzie szampon w Biedronce.
Ale to dziwne uczucie np. Teraz robię zamówienie na Tesco24 i.zastanawiam się co będzie jak zacznę rodzićScarlett2014 lubi tę wiadomość
-
Ja tez trzymam kciuki za mameadasia. Niech Szymek dojdzie szybko do siebie. Przerażacie mnie jak piszecie o spojeniu. Mnie bardzo boli kość ogonowa. Dzis troche sie poruszalam bo wzięłam sie za sprzatanie. Koszmar posprzątałam raptem kuchnie i wc a ziajana jestem jakbym nie wiem ile metrów ogarnęła. Ja na plusie jestem niecale 8 kg i nie wiem jak to możliwe skoro mala wazy ponad 3 kg do tego łożysko i wody. Ciekawe czy jeszcze przytyje
-
nick nieaktualnytess coś mi przypomniałas jak napisałaś o tym wiaderku bo ja odkąd w ciąży jestem dużo czytam o ciąży o dzieciach itp i dużo wiem mi się wydaje i tak sobie ostatnio pomyślałam albo to ja jestem jakaś dziwna albo inni ludzie bo mojego kuzyna zona mają 3 mies córkę i jak ostatnio
moja mama wspomniała o tym wiaderku to oczy jak 5 zł zrobiła wiec niewiem albo ja jakoś dziwnie podchodze do tego albo ona bo ja wszystko wiem a ona nic.ostatnio ona do mnie ze mam dzwonić jak bym czegoś nie wiedziała a wydaje mi się momentami ze ja id niej więcej wiemTess lubi tę wiadomość
-
Sunsun to Ty ważysz 79kg ? Dobrze zrozumiałam? Jeśli tak to wogóle nie widać
Scarlett tak , ja polecam Jantar ale stosowałam odżywke z wcieraniem. Szampon powinien mieć chyba takie same właściwości.Scarlett2014 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia