Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry
ja też po wizycie.Wszystko dobrze.Przepływy,ktg etc super.Mała waży 2900 więc niewiele
Niestety dalej -już do samego końca-muszę leżeć bo zupełnie mi się rozlazło to spojenie:/ a mała jest baaardzooo nisko i napiera okrutnie.
Dziś na obiad mam ogórkowa.Rany nie mogę się doczekać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!heheScarlett2014, gosiaczek31, Krokodylica, noa8, Emca lubią tę wiadomość
-
Mnie od czwartej boli miesiączkowo... tak, że spać nie mogłam.
Mój m. twierdzi, że te wszystkie telefony, sms od bliskich w ostatnich dniach wyglądają właśnie tak:
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HtrotXgrEHM#t=61SunSun, gosiaczek31, ines31 lubią tę wiadomość
Natalka 03.2015
-
Dziewczyny Wasz miesiac juz
powodzenia i wielkie kciuki za Was od lutowki
choc juz myslalam ze zostane marcoweczka razem z Wami i nawet tu to napisalam i w ten sam dzien zaczal sie moj porod hehe
a nie mialam zadnych objawow i jeszcze godzine wczesniej objadlam sie chipsami ;p to przychodzi z najmniej spodziewanym momencie
jak moge cos poradzic to bierzcie zzo buziaki i kciuki ogromne za szybkie porody
Emartea, SunSun, gosiaczek31, Ewelaa, Krokodylica, gabi30, Tess, Scarlett2014, noa8, ines31, czekaja, Emca lubią tę wiadomość
-
Sunsun super wygladsz masz nisko juz brzuch tak jak ja. Moja wazy 3 kg w 37 tyg tez jest juz nisko i czuć glowke. Czekamy noze jeszcze dwa tyg wytrzymam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 09:12
SunSun lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGratuluje udanych wizyt:-) sun sun lez i odpoczywaj. Na kiedy masz cc?
Moj maz tez zaczyna lapac stresik. Tak jak cala ciaze raczej byl obojetny w temacie tak teraz kilka razy dziennie pisze sms jak sie czujesz. W niedziele jak wyjezdzal pytal: wytrzymasz do wtorku? Bo wracam przed poludniem:-) hihi az smialam z niego. Jakbym potrafila przewidziec ile wytrzymam:-) -
Mój tez się zaczął juz przejmowac. Dociera do niego ze to juz niedługo. Ma w oczach przerażenie bo 8 lat temu bawil sie w pieluchy i noce nieprzespane i bardzo go to przeraza. Chciałby z jeden str bym jeszcze wytrzymała jak najdłużej a z drugiej str patrzy jak sie meczę i mówi ze mogłabym juz urodzić. W pracy ciągle dzwoni i pisze jak sie czuje hehe. To takie slodkie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 09:47
-
noa8 wrote:Dziewczyny czy regularne skurcze przepowiadajace moga o czyms świadczyć bo brzuch mi od 2h twardnieje regularnie co pare minut Do tego ból w krzyżu pojawia się i znika.
ja dokładnie tak miałam,skurcze były delikatne ale brzuch twardniał mocno i dodatkowo obczyściło mnie i wymioty dodatkowo. Początkowo myślałam,że to może być wirusówka a tu proszę 5 godzin później miałam już synka u siebie.noa8, SunSun, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ja tak mam od tygodnia. Twardnienie skurcze ale nic poważnego sie nie dzieje jeszcze. Na to nie ma reguły. Jedna zacznie lapac i nie puści a druga meczy co jakiś czas...
-
Ja nie czulam nigdy ani zadnych skurczy przepowiadajacych ani twardnien. Ale widze ze powoli skladam sie
czuje to w kosciach od wczoraj. Ale mam nadzieje ze wytrzymam do wizyty u gin ktora mam 12marca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2015, 10:14
-
nick nieaktualnySunsun bo ty z tym spojeniem masz takie problemy mój lekarz nic na to nie powiedział jak mu powiedziałam ze boli tylko ze tak ma być. teraz sobie myślę że może zlekcewazyl sprawę trochę ale może twój coś ci więcej na ten temat powiedział. ten bol znika zaraz po porodzie. ??
-
Ewelaa tak 19 marca to piękny termin. Własnie 6 lat temu 19 marca urodziłam swojego synka Gabrysia. Mi wychodzi z 3 USG 10 marzec, belly 11 marzec a u gina 12-13 marzec ale chciałabym urodzić w tym tygodniu, bo od poniedziałku mam problem co zrobić ze synkiem ale co ma być to będzie. Myślałam, że z racji tego, że to będzie mój drugi poród sn to będę bardziej spokojna i w ogóle a ja panikuje jak głupia, 6 lat temu poszłam tak sobie bez żadnych obaw a teraz masakra. Miłego dnia dziewczyny
Ewelaa, noa8 lubią tę wiadomość
-
Gabi ja tez przy drugim porodzie bardziej panikuje. Mam wrażenie ze mnie złapie wszystko wieczorem a nawet w nocy a skurcze przychodzą zawsze kolo weekendu. To daje mi do myślenia.
Mam pytanie do swiezych mam: Używacie te pieluchy dady? Ile wam 1 poszlo nieważne czy dady czy nie. Mniej więcej na dzien ile pampersów idzie wam? Uzywycie do pupki linomag? Sprawdza sie? Bo ja kupiłam linomag z witA i E, sudocrem i nivea na odparzenia.gabi30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAneta a ja to bym wolala wieczorem lub w nocy rodzic, moze byc weekend:-) moj G jest wtedy w domu:-) no i w nocy mniejszy tlok na drogach, w szpitalu itd, bez problemu sie zaparkuje pod szpitalem bo w dzien to obled jakis. Znalezc miejsce do zaparkowania w poblizu ip graniczy z cudem
anet525 lubi tę wiadomość
-
My zużywamy 6-7 pieluszek dziennie. Anet, ja kupiłam takie same kremy jak ty i okazało się, że wszystkie złe, bo mają tlenek cynku. Położna w szkole rodzenia to powiedziała i położna na wizycie patronażowej też. Poleciła kupić zwykły Linomag maść i teraz to stosujemy. Jak dotąd nic się nie dzieje i odparzeń nie ma.W SR polacała krem do pupy Palmersa.
-
ja mam tylko bephanten i mleczko nivea niebieskie..nie kupowałam sudocremu
Trzymajcie dzisiaj kciuki proszę bo idę sprawdzić wieczorem te przepływy i może lekarz poda wage "malucha"Tess, gosiaczek31, Tygrysek, anet525, SunSun, ines31, czekaja, Ewelaa, Krokodylica, Emca lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️