Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyScarlett jestem twojego zdania jeśli będzie 40 tydz i żadnej akcji to niech lekarz robi mi masaż szyjki ale teraz niech mała siedzi do 40 tyg i mimo naszego zmęczenia nie powinniśmy nic przyspieszać ciąża trwa 40 tyg a nie 38 albo 39 wytrzymajcie dziewczyny bez przyspieszania porodu. wyciągnięcie z tego plusy ja np puki nie urodziłam jem wszystko ci chce zwłaszcza fast foody chociaż nie da się na zapas ale Coz później pożegnam się z tym
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzis o godzinie 11.30 przez cc przyszedl na swiat szymon 2,7kg 53cm ,10punktow. Jest piekny. Pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 13:05
Rubi, kasss, Ewelaa, SunSun, Scarlett2014, Madzik82, kaczamila, Emartea, Emca, Krokodylica, loszcz, jasmin, Sarah88, gabi30, Tygrysek, gosiaczek31, bella82, noa8, Tess lubią tę wiadomość
-
hej Kasha Czekaja Ines gratlacje Anet Tygrysek trzymam kciuki u mnie w szpitalu było tak ze jak komus robili test oxy to zawsze konczyło sie to porodem
MamaAdasia super ze wracacie do domu
gosiaczek zgadzam sie z toba bo moja nagle została wyjeta z brzucha i mimo ze ciaza była donoszona miała problemy z adaptacja musiala grzac sie pod lampami i teraz troche poradni musimy zaliczyc bo według lekarzy podchodzi pod wczesniaka wiec lepiej niech siedza sobie malenstwa w brzuchach nie ma co przyspieszac;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 13:02
Madzik82, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Pospałam zaledwie 3 godzinki. Mimo wszystko nadal jestem niewyspana. Ciężkie nocki. Nigdy nie zrozumiem kobiet, które chcą cesarkę. Co za masakra. Nigdy w życiu więcej się na to nie zgodzę,
Pod koniec szycia ciężko mi się już oddychało, tętno spadło do 101/ 55. Po za tym nie można wstać chwilę po porodzie i dziecia nie dają od razu. A brzuch ... ja pierdziele .... Do tego głodówka wielogodzinna.
Przepraszam jeśli któreś z Was urażę, ale trzeba być idiotą by decydować się dla własnego widzi mi się na cc.
Madzik82, Ewelaa, Krokodylica, loszcz, gabi30, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Kasha wrote:Pospałam zaledwie 3 godzinki. Mimo wszystko nadal jestem niewyspana. Ciężkie nocki. Nigdy nie zrozumiem kobiet, które chcą cesarkę. Co za masakra. Nigdy w życiu więcej się na to nie zgodzę,
Pod koniec szycia ciężko mi się już oddychało, tętno spadło do 101/ 55. Po za tym nie można wstać chwilę po porodzie i dziecia nie dają od razu. A brzuch ... ja pierdziele .... Do tego głodówka wielogodzinna.
Przepraszam jeśli któreś z Was urażę, ale trzeba być idiotą by decydować się dla własnego widzi mi się na cc.Rubi, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
Kasha zgadzam sie z Toba!! Do tego cewnik i duszenie macicy po operacji przez polozna. Masakra!
Dodam tylko ze druga cc boli 100x bardziej no wycinaja stare blizny i pasek miesni zezrostami i blizna.
Po pierwszej cc wstalam po 8h a po drugiej zostawili mnie z cewnikiem na 24h bo nie moglam sie ruszyc z bolu mimo morfiny.
Jestem 9 dni po cc i jeszcze mnie boli. Najgorzej wstac albo polozyc sie na boku.
Jak ktos sobie zyczy cc to jego sprawa ale skurcze przy rozwarciu 7cm nie bolaly mnie nawet w kilku procentach tak jak bol po drugiej cc. Pierwsza byla jeszcze w miare znosna ale tez najchetniej bym z niej zrezygnowalaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 13:22
Nadia, 24.02.2015 godz. 15:25
3080 gram szczescia i 53cm radosci!! -
Ja mialam wycinany torbiel i bylam przecieta tak jak kobiety po cc i wiem co to znaczy :(ja nie moglam dojsc do siebie, chodzilam zgieta przez 2tyg bo wyprostowac sie nie moglam bo tak mnie ciagnelo:(a co dopiero jak na drugi dzien dzidziusia ci przyniosa i musisz sie nim zajmowac-masakra. Mam nadzieje ze urodze sn
Madzik82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agaawa, będzie dobrze. Mi najpierw kazali na skurcze czekać do 17 marca. A ponieważ słabo czułam ruchy i miałam skierowanie to zapisałam się do szpitala. Córcia też wcale nie kwapiła się na te świat.
Przynajmniej będziesz miała tą świadomość że próbowałaś sn.
Co do opinii na temat cc jest tylko i wyłącznie moją opinią. Nie chciałabym kłótni przez to.
A co do cewnika ... nogi jeszcze bandażują.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 13:45
-
Agawa ja leżałam z dziewczynami które przenosily...chyba było ich łącznie ok 6.I u żadnej nie skończyło sie to cc.Najpierw masaż,później balonik no i później oxy.Ale fakt ze dopiero ta procedurę zaczynali w 41 tc.Jedna miała już 42+1.Szyjke dalej miała na ponad 2 cm i zero rozwarcia!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2015, 13:42
-
HEJ
przepraszam , że zawracam Wam głowę , ale gdzie się zgłosić po poradę jak nie do doświadczonych mamusiek .
Stoję przed wyborem zakupu pierwszej butelki , planuje karmić piersią ale plany planami a życie życiem ...
Jakąś flasie muszę mieć
interesuje mnie koniecznie ANTYKOLKOWA. Na oku mam antykolkową z Tommee Tippe z czujnikiem ciepła , ale jakoś średnio jestem nastawiona do tego czujnika. Co macie, co polecacie ? proszę o radę i zrozumienie
aha czy 20 pieluszek tetrowych wystarcza ? oczywiście będę używać pampersów ale tetra też sie przydaje. -
Kasha wrote:Agaawa, będzie dobrze. Mi najpierw kazali na skurcze czekać do 17 marca. A ponieważ słabo czułam ruchy i miałam skierowanie to zapisałam się do szpitala. Córcia też wcale nie kwapiła się na te świat.