Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jakby któraś mogła mi na priv podać swój numer telefonu, bo ja jak urodzę to będę miała przy sobie tylko mój stary wierny telefonik. A chciałabym tylko podać krótkie chociaż info, że urodziłam. Anastacia dokładnie dziś dziadki dzielą się na tych którzy posikani są za swoimi wnukami albo są całkiem obojętni. Moi niestety należą do tych drugich mimo, że mieszkają za granicą i widzą wnuka 1-2 w roku, myślą że prezenty zastąpią wszystko. A Teściowa jako babcia to zgroza: ani zainteresowania ani prezentów itp. Na Dzień Babci i Dziadka na występach w przedszkolu raz byłam ja (jako babcia), raz poprosiłam sąsiadkę a w tym roku była moja ponad 80 letnia babcia. A synek oddałby wszystko jakby któryś z dziadków zjawił się na takim występie. I swoją prababcię wręcz uwielbia. Justyska tak telefony są dobijające a jak nie odbiorę to bombardują męża w pracy. Pytanie "i co masz już dzidzie przy sobie?" ja odpowiadam "tak już od 9 miesięcy"
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyska pytan nie unikniesz. Bo to ludzka ciekawosc tylko. Ale zamiast sie denerwowac i nakrecac odpowiedz im krotko ze mozesz urodzic nawet dzis, albo i za miesiac i nie ty o tym decydujesz. przestana dopytywac i komentowac
ja tak skutecznie ucinam rozmowy na ten temat. I mam swiety spokoj. Sama tez o tym nie rozmyslam. Robie co mam zaplanowane, normalnie zyje jak miesiac, dwa temu glaskam brzusio, jem na co mam ochote, jak mnie cos boli klade sie odpoczywam. I tak leca dni. Nie wiem moze dziwna jestem ale nie zadreczam sie czy urodze tej nocy czy za tydzien. Kazda opcje biore na spokojnie pod uwage:-)
Scarlett2014, gabi30, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeh właśnie jem na co mam ochotę i to jest najlepsze puki co śmieje się ze mam jeszcze 3 tyg na pożegnanie się z kebabami i KFC heh i 2 razy w tyg tam jem heh a później dziwię się skąd + 20 kg ale już ba to nie patrzę tylko ładnie przeżywam koniec ciąży a i pije cole i gazowane napoje a później mam zgage heh ale coś za coś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 23:26
gosiaczek31, gabi30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya tak wogóle gosiaczek z jednej strony ja spokojna jestem i czekam a z drugiej meczu mnie zniecierpliwienie trochę taka rozdarta jestem ale nie serio mówiąc teraz uspokajam się i czekam będzie co ma być urodze czy w kwietniu czy w marcu obojętne mi to
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJustyska wyjdz z zalozenia takiego: jestem gotowa, spakowana, dziecko ma wszystko co potrzebne, nie musze sie o nic martwic.Teraz czekam na moj i dziecka osobisty jedyny najlepszy dla nas czas.
Zobaczysz lepiej ci sie bedzie nawet spalo jak sie za duzo nie rozmysla o tym non stop Co i kiedy bedzie.Krokodylica, Justyska89, gabi30 lubią tę wiadomość
-
Justyska89 wrote:Heh nowoczesne babcie zajęte swoimi sprawami. zawsze w pracy podobało mi się yo jak kobiety opowiadały o swoich wnukach z taką fascynacja a tu raczej na fascynację liczyć nie mogę heh. pierwsze zdanie mojej teściowej jak dowiedziała się ze w ciąży jestem to było "nnie chce być babcia do 50 lat" a drugie" chyba uderze dziecko które nazwie mnie babcia "
-
nick nieaktualnygosiaczek31 wrote:Justyska wyjdz z zalozenia takiego: jestem gotowa, spakowana, dziecko ma wszystko co potrzebne, nie musze sie o nic martwic.Teraz czekam na moj i dziecka osobisty jedyny najlepszy dla nas czas.
Zobaczysz lepiej ci sie bedzie nawet spalo jak sie za duzo nie rozmysla o tym non stop Co i kiedy bedzie.
No i tak będę myślała. Hania woli wyjść hak juz wiosna będzie pełna para. tylko niech wybierze moment zeby miał mnie kto do szpitala zawieść heh -
Justyska89 wrote:Heh właśnie jem na co mam ochotę i to jest najlepsze puki co śmieje się ze mam jeszcze 3 tyg na pożegnanie się z kebabami i KFC heh i 2 razy w tyg tam jem heh a później dziwię się skąd + 20 kg ale już ba to nie patrzę tylko ładnie przeżywam koniec ciąży a i pije cole i gazowane napoje a później mam zgage heh ale coś za coś
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:No takie teksty to nie na miejscu sa wstydzilaby sie cos takiego powiedziec.
nie komentuje tego. nie obraziłam się tylko głupio usmiechnelam bo co zrobię. ona by zaraz się obraziła jak za ten nos ja się nie obrażam większość rzeczy przyjmuje ze to żart bo co mi pozostaje -
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Ja pepsi dzis pilam...mam w pksnach karmić piersia jesli sie uda co wiaze sie z rezygnacja z gazowanych napojów takze korzystam póki mogę
No ja właśnie też i heh tym możemy pochwalić się przed dziewczynami które juz urodziły heh ze my jeszcze możemy a one już nieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 00:04
-
Justyska89 wrote:ja to tabletki na zgage ssam jak landrynki heh. bez nich dnia sobie nie wyobrażam będzie mi ich brakowało heh. bo polubiłam ich smak