Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygratuluję nowym mamusia
noa nie martw się ją też się zaczynam bać i płakać mi się chce. bardzo bym chciała mieć to już za sobą. strach ogromny mnie ogarnia. jeszcze teraz mój ma nocki a ja sama na noc zostaje a boje się tych skurczy nocnych ze szok i boję się że rodzic zacznę juz moi rodzice wiedzą że mają tel odbierać bo jednak boje się taki starach mnie przed tym tyg ogarnia ze płakać mi się chce -
Justyska89 wrote:gratuluję nowym mamusia
noa nie martw się ją też się zaczynam bać i płakać mi się chce. bardzo bym chciała mieć to już za sobą. strach ogromny mnie ogarnia. jesztcze teraz mój ma nocki a ja sama na noc zostaje a boje się tych skurczy nocnych ze szok i boję się że rodzic zacznę juz moi rodzice wiedzą że mają tel odbierać bo jednak boje się taki starach mnie przed tym tyg ogarnia ze płakać mi się chce -
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Eh to ty masz dobrze mojej mamie juz 100 razy mowilam zeby nie wylaczala tel na noc bo moze sie zaczac w kazdej chwili a ona co....dzis o 10 sprawdzalam to miala wylaczony i spala dopiero kolo 11 do mnie zadzwonila z pytaniem czy moze cos sie dzieje
Sory anastacia ale ta twoje mama to strasznie wiedzmowata się wydaje rozumiem żeby teściowa do synowej ale matka do córki tak. moja teściowa dla mnie wredna ale swoje córki na każdym kroku całuje przytula opowiada jakie one cudowne masakra głaszcze je a jedną ma 19 lat a druga 27
właśnie drugie moje legginsy z dziura przetarte zostały mi tylko spodnie i legginsy w pepitkeniech to moje ochane dziecko się już zacznie pchać na świat bo matka nie ma w czym chodzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 21:21
-
Justyska ja już mam dwie pary legginsow z dziurkami i zostały mi tylko jeansy z panelem..i dziś rozsmarowalam końcówkę palmersa:/ bez sensu kupować kolejny i zarazem bez sensu zaprzestać smarowanie skoro byłam przez tyle czasu tak konsekwentna..
Jutro ktg i kontrolne badanie u ordynatora..Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Justyska89 wrote:Sory anastacia ale ta twoje mama to strasznie wiedzmowata się wydaje rozumiem żeby teściowa do synowej ale matka do córki tak. moja teściowa dla mnie wredna ale swoje córki na każdym kroku całuje przytula opowiada jakie one cudowne masakra głaszcze je a jedną ma 19 lat a druga 27
właśnie drugie moje legginsy z dziura przetarte zostały mi tylko spodnie i legginsy w pepitkeniech to moje ochane dziecko się już zacznie pchać na świat bo matka nie ma w czym chodzić
-
Nie jestem w sanie was nadrobić, ale..
po pierwsze gratuluję wszystkim mamą, które już urodziły i cieszą się swoimi pociechami tak jak ja. Widzę, że problemy ma prawie każda z nas, nie wszystko idzie gładko.
po drugie kobitki, które czekają na poród - jeśli możecie to śpijcie i odpoczywajcie na zapas, bo po porodzie może być różnie, mi zostało kilka stron książki do doczytania i nie mam kiedy tego zrobić, lub po prostu nie mam sił.
u mnie przewijanie i karmienie za jakieś pół godzinki, albo i wcześniej:)
smoka moi chłopcy dostali już w szpitalu, byłam zła, bo potem nie chciały ssać piersi, ale teraz zaczynają się uczyć i coraz lepiej im to idzie. a smok czasem pomaga, bo mają dużą potrzebę ssania.
co do pępuszka na wypisie mamy, że pielęgnować na sucho, ale położna mówiła, że psikać octaniseptem, a jak odpadnie i będzie ropa czy ropa z krwią to mozna kilka kropel wody utlenionej nalać, a jak się chwilkę popieni to wytrzeć tam gazikiem te wydzieliny. Nikosiowi pępuszek już odpadł, a i mikołajkowi ledwo się trzyma i pewnie lada dzień odpadnie.Krokodylica, loszcz, anet525, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Rubi wrote:Justyska ja już mam dwie pary legginsow z dziurkami i zostały mi tylko jeansy z panelem..i dziś rozsmarowalam końcówkę palmersa:/ bez sensu kupować kolejny i zarazem bez sensu zaprzestać smarowanie skoro byłam przez tyle czasu tak konsekwentna..
Jutro ktg i kontrolne badanie u ordynatora..noa8 lubi tę wiadomość
-
Rubi wrote:Justyska ja już mam dwie pary legginsow z dziurkami i zostały mi tylko jeansy z panelem..i dziś rozsmarowalam końcówkę palmersa:/ bez sensu kupować kolejny i zarazem bez sensu zaprzestać smarowanie skoro byłam przez tyle czasu tak konsekwentna..
Jutro ktg i kontrolne badanie u ordynatora.. -
nick nieaktualnyRubi wrote:Justyska ja już mam dwie pary legginsow z dziurkami i zostały mi tylko jeansy z panelem..i dziś rozsmarowalam końcówkę palmersa:/ bez sensu kupować kolejny i zarazem bez sensu zaprzestać smarowanie skoro byłam przez tyle czasu tak konsekwentna..
Jutro ktg i kontrolne badanie u ordynatora..
Właśnie mam tylko jeansy z panelem w tych dziurawych chodzę bo co mam zrobić. będę je szyć jak więcej dziur będzie. wszyscy mi mówili żebym schowała legginsy na nast ciążę a ciekawe co mam schować sitko. a co do palmersa to jeszcze mam ale będę tak jak dziewczyny mówią po porodzie się smarowała jeszcze. najgorsze ze ud nie smarowałam i na jednym pojawiło mi się kilka rozstępów ale coz na udach przeżyje -
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Tez jej nie rozumiem...powtarza ze moge ba nia liczyc i mam dac znac jak porod sie zacznie eh sęk w tym Jak mam dac jej znac jak tel ma wyłączony i śpi do poludnia?
ona zawsze taka była ????Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 21:51
-
nick nieaktualnyEwelaa wrote:Ja tez mam dziury w legginsach ciazowych :p ale mam w nosie i nowych juz teraz nie kupie !
Dzis ciocia mojego S powiedziala mi ze brzuch mi normalnie wisii na pewno za 2 tyg bd juz po wszystkim . Takze czekam na rozwoj sytuacji
wiesz licze ze urodze jednak wcześniej niż lekarz mówił bo nie chciałabym przeżyć przenoszenia i meczenia się dlatego ja też czekam na rozwój sytuacjiEwelaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastacia33 wrote:Bardxo sie zmienila od kuedy jesy na rencie rodzinnej. ..niby ma duzo wolnego czasu bo nieraz mowi ze sie nudzi a z drugiej strony np nigdy nie ma czasu posiedziec z wnuczkami.
dziwne to jest ale co zrobisz nic na nią nie poradzisz. a mówiłyscie jej coś z siostra ze zmieniła się czy coś ??? -
nick nieaktualnyzwrucilam dzisiaj uwagę na siebie ze chyba dużą część mojej wagi jest mój puchniecie zatrzymuje mi się woda w organizmie bo widzę to zwłaszcza na stopach popuchniete mam ze szok wcześniej nawet na to uwagi nie zwracałam a teraz masakra palce od stóp mam jak serdelki
-
Justyska89 wrote:wiesz licze ze urodze jednak wcześniej niż lekarz mówił bo nie chciałabym przeżyć przenoszenia i meczenia się dlatego ja też czekam na rozwój sytuacji
dzis taka super pogoda byla i wyobrazalam juz sobie spacerek z moja coreczka
-
nick nieaktualnyEwelaa wrote:Ja tez nie chce przenosic. Wiem ze to moje dziecko zdecyduje kiedy wyjsc ale tak bardzo juz jej pragne
dzis taka super pogoda byla i wyobrazalam juz sobie spacerek z moja coreczka
Właśnie ja teżale cóż zobaczymy kiedy te nasze dziewczynki będą chciały wyjść może czekają na wiosnę w pełni po co mają męczyć się w grubych kombinezonach
Krokodylica lubi tę wiadomość