Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj miałam bóle krzyżowe ,całą noc nie spałam bo ból i wymioty mnie meczyly udało mi sie przysnac przed 7 rano i budzę się z bólem menstruacyjnym.Nic z tego nie ogarniam.To może tak się zmienić z boli krzyżowych na brzuszne?
Ból jest ciągły a nie skurczowy.To już te porodowe czy przepowiadajace?
Nie przeszło mi po długim prysznicu ale też nie widzę nasilenia...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 14:27
-
Antoni jest nna swwiecie. 2560g cc 37+3tc
MamaAdasia, Scarlett2014, loszcz, gosiaczek31, Krokodylica, SunSun, jasmin, Justyska89, Suri97, Madzik82, Ewelaa, Emca, noa8, kasss, Rubi, bella82, konwalianka, gabi30, Emartea, Rybeńka, Pocahontas, kaczamila lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
nick nieaktualny
-
loszcz wrote:Ból jest ciągły a nie skurczowy.To już te porodowe czy przepowiadajace?
Nie przeszło mi po długim prysznicu ale też nie widzę nasilenia...
Podpinam sie pod pytanie:
Mialyscie bole podwozia, takie jak na @?
Nie skurczowe, tylko ciagle.
Dlugo sie tak bede z nimi bujac czy to raczej swiadczy ze porod blisko???
-
nick nieaktualnyLoszcz wspolczuje, bole, wymioty. Nacierpisz sie kochana w tej ciazy...
Niestety bole moga byc i brzuszne i krzyzowe jednoczesnie... Ja z tego co pamietam jak miam indukcje, to pierwsze po cewniku w szyjce to byly krzyzowe, pozniej po oxy brzuszne, a jak porod sie rozkrecil mocno to i takie i takie bardzo bardzo silne. Nie ma reguly. Wczoraj szwagierka opowdla mi o swoim porodzie i mowila ze bolal ja tylko brzuch tak znosnie, normalnie lazila nie spieszac sie do szpitala a jak juz tam dochala to bylo 7 cm. Wiec nie ma reguly z tymi skurczami. Sama sie boje czy rozpoznam te wlasciwe:-)loszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
10.42 urodziła sie Pola w 38+0. 2725g, 52 cm
Je i teraz słodko śpi
Jestem bardzo szczęśliwa! Zdjęcia bedą jak będzie komputer
Tess- u mnie wlasnie były różowe, myslalam ze to mocz na początku ale rano juz było tego wiecej. Zatem trzymam za Ciebie kciuki!
gosiaczek31, Justyska89, Madzik82, Krokodylica, SunSun, Scarlett2014, Ewelaa, loszcz, Emca, Sarah88, konwalianka, bella82, gabi30, Rybeńka, Pocahontas, kaczamila lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oli wrote:10.42 urodziła sie Pola w 38+0. 2725g, 52 cm
Je i teraz słodko śpi
Gratulacje
Tess- u mnie wlasnie były różowe, myslalam ze to mocz na początku ale rano juz było tego wiecej. Zatem trzymam za Ciebie kciuki! -
oli wrote:10.42 urodziła sie Pola w 38+0. 2725g, 52 cm
Je i teraz słodko śpi
Tess- u mnie wlasnie były różowe, myslalam ze to mocz na początku ale rano juz było tego wiecej. Zatem trzymam za Ciebie kciuki!
Gratuluje -
nick nieaktualnyTess wrote:wody caly czas odchodza, rozwarcie ledwo 1cm, skurczy brak, takze siedze na patologi i czekam..
A na skurcze ponoc jeszcze draznienie sutkow pomaga:-) tz przyspiesza bo wydziela sie naturalnie oxytocyna -
Oil Blanka gratulacje zdrówka dla maluszków;)
A jak to jest z tą wydzielina bo u nas ępek odpadł w 4 dobie ale dalej oniseptem psikamy i oczyszczamy a dzis załważyłam pod strupkiem żółtą wydzieline i przestraszyłam sie ze to ropa dzwonie do położnej ale nie odbiera a was tez tak jest?Blanka85 lubi tę wiadomość
[/url]