Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam paski do mierzenia ph w akwarium, tylko teraz patrzę, że one jakąś dziwną skalę mają... ale zdaje się, że to co ze mnie cieknie ma ph zasadowe...
Kurna, we środę miałam odebrać wyniki gbs... a bez nich mówili, że po odejściu wód płodowych trzeba od razu do szpitala... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
oli trzymam kciuki. Czyli ja na KTG wybiorę się też 1 dzień po terminie w środę i zobaczę co tam gin mi powie, liczył, że do 37tyg nie wytrzymam a tu zonk. Konwalianka zdrowia. Loszcz współczuje tych wymiotów. Mała nadal grzeczie siedzi a synek się rozchorował.
konwalianka, loszcz lubią tę wiadomość
-
Gratuluje wszystkim nowym mamusią, a za dzisiejsze porody trzymam kciuki
Dziewczyny trzymajcie się, na pewno wszystko będzie dobrze z Waszymi bobasami, trzymam kciuki.
.
My też pępek psikamy oscaniseptem i oczyszczamy żółtą wydzielinę patyczkami zgodnie z zaleceniami ze szpitala.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 17:38
-
nick nieaktualnyoj widzę dzisiaj akcja z Oli i tess trzymam kciuki
dzisiaj byłam w kościele mała zaczęła tak się w brzuchu ruszać ze szok chyba nigdy tak nie wierzgala aż się przestraszyłam chyba nie lubi kościoła i słuchać śpiewających mocherowgosiaczek31, Ewelaa, gabi30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam,
Trzymam kciuki Oli, Tess i inne rodzące
U nas pępek odpadł wczoraj, czyli po 7 dniach,a uzywałam octeniseptu i gazików nasączonych, teraz też przemywam gazikami i psikam.
Adaś dobrze zareagował na braciszka, mówi że jest malutki i słodziak i żeby dać mu cycusia. Szymuś jest bardzo grzeczny ( póki co), także narazie nie jest źle. Chociaż najgorsza była rozłąka z Adasiem... bardzo to przeżyłam, mały też, ale ważne że już jesteśmy razem.
U nas niby ciepło, ale ja się ze spacerkiem wstrzymam, bo u nas nie ma słoneczka.
Czy przepajacie czymś dzieci, mamy karmiące cycem? Dziś kupiłam herbatkę Hipp koperkową od 1. tygodnia.
Konwalianka, na co antybiotyk bierzesz? Zdrówka !Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 13:48
gosiaczek31, Madzik82, Krokodylica, kaczamila lubią tę wiadomość
-
Emrica, u mnie po 1.5 dobie naświetlania bilirubina spadła z 16.2 do 11 i wyszliśmy. Ale podobno te normy są uzależnione od doby życia i wagi dziecka.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 13:45