Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Patryska, Scarlett powodzenia! Trzymam kciuki &&&.
Ja wlasnie sie obudzilam i powoli szykuje do szpitala. Cala noc mialam mega twardnienia brzucha, ale bezbolesne. Czyli standardowo nic sie nie chce samo zaczac dziac. Obym juz dzis mogla wytulić tego mojego uparciucha!
Aha u mnie po czopkach glicerynowych efekt nastepuje w ciagu 3-5 min. nawet nie zdazy sie do konca rozpuscic...gosiaczek31, gabi30, MamaAdasia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Pola trzyma kciuki za ciocie, ja tez
Z frontu- jestem zmęczona, boli znośnie, ale jest mocwczoraj ryczałtam bo trzeba było mała dokarmiać mimo ze była 3 godziny przy cycusiu ;( no ale w nocy ładnie pospala i sie karmilysmy ładnie. Miałam juz nawet chęć wyjsc na zadanie ale zobaczymy co powiedzą - do jutra dam rade.
Scarlett2014, gosiaczek31, gabi30, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJaś urodził się o 5.40. Bolało ale poszło ekspresem
54 cm i 3540 gramów.
p.s. skurczy nie da się przegapić!
Powodzenia Marta i Patryśkabella82, gosiaczek31, Ewelaa, Justyska89, SunSun, konwalianka, Rubi, jostek81, anet525, Emartea, noa8, kaczamila, patryśka83, Sarah88, gabi30, Rybeńka, Pocahontas, loszcz, czekaja, jasmin, Emrica, Emca, MamaAdasia, kasss, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyScarlett, Patryska powodzenia. Ale noc:-) moze juz nawet macie maluchy obok:-)
A ja przespalam:-)
Budzialam sie kilka razy bo maz w nocy wrocil i sie krecil z gracja slonia i zapalal po kolei wszystkie swiatla:-) ale spalam. Sny nawet jakies mialam dziwne.
Bella nie wiem co ci doradzic. Jesli czujesz ze cos sie dzieje jedz sprawdzic na ip. Jesli nie jestes pewna poczekaj na jas regularnosc bolu, skurcze -
nick nieaktualnyBella ja cały czas czułam tylko skurcze krzyżowe i ból w okolicach pleców. Obudziły mnie ok 1 a po 2giej były już regularne co jakieś 5/6 minut. Na znieczulenie nie było szans. Inaczej wyobrażałam sobie skurcze...Myślałam że są bardziej czuje brzuch niż plecy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyScarlett gratuluję
lista mam się zmniejsza w ekspresowym tempiePatryska MartaM trzymam kciuki.
ja się obudziłam ale zaraz idę jeszcze chwile pospać.
dziwne noce ostatnio nam przed każdym oburzeniem na siku czyli około 4 razy śni mi się ze wody mi odchodzą i sprawdzam pierwsze co po przebudzeniu czy naprawdę nie odeszły -
nick nieaktualnyScarlett tak ze skurczami jest, nie ma schematu. Kazda moze czuc inaczej. Mnie przy 1 tez dokuczaly najardziej krzyzowe. Brzuszne mialam ale smialam sie z nich ze takie bole to nie bole. A z krzyza... Masakra stalam zgieta w pol i ruszyc nie chcialam:-)
-
Scarlett2014 wrote:Bella ja cały czas czułam tylko skurcze krzyżowe i ból w okolicach pleców. Obudziły mnie ok 1 a po 2giej były już regularne co jakieś 5/6 minut. Na znieczulenie nie było szans. Inaczej wyobrażałam sobie skurcze...Myślałam że są bardziej czuje brzuch niż plecy.
nie wiem chyba pojedziemy do szpitala i tak mialam jechac na KTG. mnie strasznie bola plecy i brzuch mi sie napina, plus jest strasznie twardy. strasznie mnie ciagnie i czuje bol w pachwinach. chyba lepiej to sprawdzic -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry z rana.
Lista się powiększa. Serdecznie gratuluję świeżo upieczonym mamusiom.
Życzę Wam, by dzieciaczki szybko zaadoptowały się w domku jak już tylko wrócicie no i oczywiście szybkiego powrotu do sił i do domku.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
oli wrote:Pola trzyma kciuki za ciocie, ja tez
Z frontu- jestem zmęczona, boli znośnie, ale jest mocwczoraj ryczałtam bo trzeba było mała dokarmiać mimo ze była 3 godziny przy cycusiu ;( no ale w nocy ładnie pospala i sie karmilysmy ładnie. Miałam juz nawet chęć wyjsc na zadanie ale zobaczymy co powiedzą - do jutra dam rade.
Nie martw się z laktacja czy karmieniem na poczatku są problemy jest ciężko bo i maleństwo musi sie nauczyć ssać i my prawidło pierś przystawić co nie zawsze jest latwe i wymaga cierpliwości
. Ale damy rade:)
Scarlett gratuluję jejku zazdroszczę tak szybkiego porodu:)
Trzymam kciuki za rodzace i te oczekujące. Nie mam czasu nawet popisać ale ciągle was podczytuje