X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 02:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kciuki za Scarlett &&&
    Powodzenia

201503231678.png
  • patryśka83 Ekspertka

Wysłany: 10 marca 2015, 02:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez zaraz jade na IP.Mam skurcze co 6 minut.Mam nadzieje ze to skurcze:)
    Scarlet trzymaj sie

loszcz, gosiaczek31, Ewelaa, anet525, Emartea, gabi30, Rybeńka, MamaAdasia, Krokodylica lubią tę wiadomość

1usa3e5edaup0yxb.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 02:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patryska to za ciebie też trzymam mocno kciuki.Latwego i szybkiego porodu &&&

201503231678.png
  • MartaM Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 05:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patryska, Scarlett powodzenia! Trzymam kciuki &&&.

Ja wlasnie sie obudzilam i powoli szykuje do szpitala. Cala noc mialam mega twardnienia brzucha, ale bezbolesne. Czyli standardowo nic sie nie chce samo zaczac dziac. Obym juz dzis mogla wytulić tego mojego uparciucha! :)

Aha u mnie po czopkach glicerynowych efekt nastepuje w ciagu 3-5 min. nawet nie zdazy sie do konca rozpuscic...

gosiaczek31, gabi30, MamaAdasia, Krokodylica lubią tę wiadomość

3jgx9jcg871bln7n.png

l22nhdge2kkv4qrq.png
  • oli Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pola trzyma kciuki za ciocie, ja tez ;)

Z frontu- jestem zmęczona, boli znośnie, ale jest moc ;) wczoraj ryczałtam bo trzeba było mała dokarmiać mimo ze była 3 godziny przy cycusiu ;( no ale w nocy ładnie pospala i sie karmilysmy ładnie. Miałam juz nawet chęć wyjsc na zadanie ale zobaczymy co powiedzą - do jutra dam rade.

Scarlett2014, gosiaczek31, gabi30, Krokodylica lubią tę wiadomość

km5svcqgfaw599l1.png
  • bella82 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej mmuski!

mnie o 5 nad ranem obudzil dosc mocny bol plecow, do tej pory nie spie. Bol sie nasila, bol jakbym miala dostac @. wzielam prysznic i nie pomoglo, mam budzic meza i Mu powiedziec, ze cos sie dzieje?

• bella82 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett, Patryska i Marta powodzenia! trzymam kciuki!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaś urodził się o 5.40. Bolało ale poszło ekspresem :) 54 cm i 3540 gramów.
    p.s. skurczy nie da się przegapić!

Powodzenia Marta i Patryśka

bella82, gosiaczek31, Ewelaa, Justyska89, SunSun, konwalianka, Rubi, jostek81, anet525, Emartea, noa8, kaczamila, patryśka83, Sarah88, gabi30, Rybeńka, Pocahontas, loszcz, czekaja, jasmin, Emrica, Emca, MamaAdasia, kasss, Krokodylica lubią tę wiadomość

• bella82 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett ogromne gratulacje!

Scarlett2014 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett, Patryska powodzenia. Ale noc:-) moze juz nawet macie maluchy obok:-)

A ja przespalam:-)
    Budzialam sie kilka razy bo maz w nocy wrocil i sie krecil z gracja slonia i zapalal po kolei wszystkie swiatla:-) ale spalam. Sny nawet jakies mialam dziwne.

Bella nie wiem co ci doradzic. Jesli czujesz ze cos sie dzieje jedz sprawdzic na ip. Jesli nie jestes pewna poczekaj na jas regularnosc bolu, skurcze

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella ja cały czas czułam tylko skurcze krzyżowe i ból w okolicach pleców. Obudziły mnie ok 1 a po 2giej były już regularne co jakieś 5/6 minut. Na znieczulenie nie było szans. Inaczej wyobrażałam sobie skurcze...Myślałam że są bardziej czuje brzuch niż plecy.

• Ewelaa Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett gratulacje :*
    Ja dzis prawie cala nac przez zgage nie spalam :(
    A mala to myslalam ze wyskoczy prsyodem brxucha tak szalala

<3 <3 Nadia <3 <3
    201503291765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SCarlett gratulacje:-) ale szybciutko ci poszlo:-) i z zaskoczenia sie zaczelo:-) super. Teraz odpczywaj i ciesz sie synczkiem

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaM trzymam kciuki:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett gratuluję:)

lista mam się zmniejsza w ekspresowym tempie :) Patryska MartaM trzymam kciuki.

ja się obudziłam ale zaraz idę jeszcze chwile pospać.
    dziwne noce ostatnio nam przed każdym oburzeniem na siku czyli około 4 razy śni mi się ze wody mi odchodzą i sprawdzam pierwsze co po przebudzeniu czy naprawdę nie odeszły

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett tak ze skurczami jest, nie ma schematu. Kazda moze czuc inaczej. Mnie przy 1 tez dokuczaly najardziej krzyzowe. Brzuszne mialam ale smialam sie z nich ze takie bole to nie bole. A z krzyza... Masakra stalam zgieta w pol i ruszyc nie chcialam:-)

• bella82 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scarlett2014 wrote:
    Bella ja cały czas czułam tylko skurcze krzyżowe i ból w okolicach pleców. Obudziły mnie ok 1 a po 2giej były już regularne co jakieś 5/6 minut. Na znieczulenie nie było szans. Inaczej wyobrażałam sobie skurcze...Myślałam że są bardziej czuje brzuch niż plecy.

nie wiem chyba pojedziemy do szpitala i tak mialam jechac na KTG. mnie strasznie bola plecy i brzuch mi sie napina, plus jest strasznie twardy. strasznie mnie ciagnie i czuje bol w pachwinach. chyba lepiej to sprawdzic

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella trzymam kciuki za rozwoj akcji:-)

bella82 lubi tę wiadomość

• Kasha Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry z rana.
    Lista się powiększa. Serdecznie gratuluję świeżo upieczonym mamusiom.
    Życzę Wam, by dzieciaczki szybko zaadoptowały się w domku jak już tylko wrócicie no i oczywiście szybkiego powrotu do sił i do domku.

Krokodylica lubi tę wiadomość

34bw9jcgrkz3yjz6.png

f2wlj44jlai3f3nz.png
    km5stv73nclev8zl.png
  • anet525 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oli wrote:
    Pola trzyma kciuki za ciocie, ja tez ;)

Z frontu- jestem zmęczona, boli znośnie, ale jest moc ;) wczoraj ryczałtam bo trzeba było mała dokarmiać mimo ze była 3 godziny przy cycusiu ;( no ale w nocy ładnie pospala i sie karmilysmy ładnie. Miałam juz nawet chęć wyjsc na zadanie ale zobaczymy co powiedzą - do jutra dam rade.

Nie martw się z laktacja czy karmieniem na poczatku są problemy jest ciężko bo i maleństwo musi sie nauczyć ssać i my prawidło pierś przystawić co nie zawsze jest latwe i wymaga cierpliwości
    . Ale damy rade:)
    Scarlett gratuluję jejku zazdroszczę tak szybkiego porodu:)
    Trzymam kciuki za rodzace i te oczekujące. Nie mam czasu nawet popisać ale ciągle was podczytuje

mój Aniołek Julia 22.05.2014 (14 tc) spij spokojnie moja iskierko
    24.09.2006 Nikola
    06.03.2015 Ineska
    q2diesc.png
‹‹ 1483 1484 1485 1486 1487 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ