Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Scarlet gratuluję. Prawie wstrzeliłaś się w swój termin. Wygląda na to, że u ciebie poród bez komplikacji - jak cała ciąża. No i Jaś nie jest małym słoniątkiem. Zdrówka dla was i szybkiego powrotu do domu.
Ciekawe czy za Patryśkę i Martę nadal trzeba trzymać kciuki? Na wszelki w trzymam. I za Bellę też. Zapowiada się piękny dzień. Pod względem pogody ale i dużo maluszków właśnie dziś chce wyjść na świat.bella82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Scarlett... aaa gratulujei nie przenosiłaś i poród chyba Cię zaskoczył
i faktycznie Jaś nie jest małym słoniątkiem
to dzisiaj szalejemy z forumowymi porodami, Scarlett już po ciekawe jak PAtryśka i Marta i jeszcze Bella, mocno zaciskam &&&bella82 lubi tę wiadomość
-
Scarlett gratulacje!! pozazdrościć tak szybkiego porodu
To niesamowite , że wczoraj mimo tego , że lekarze zapowiadali poród na dniach to nic nie wskazywało , że tak szybko pójdzie. Dlatego nie znamy dnia ani godziny
Za reszte dziewczyn trzymam kciuki...
Scarlett jak będziesz miała czas to napisz mi tylko czy te bóle pleców które miałaś od jakiegoś czasu to w lędźwi? Czy tak nisko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:29
bella82 lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
Dzisiaj o 5.25 SN urodził się Franek.Waga 3500 dł 57cm.
Porod super. O 4 byłam na IP z 8 cm rozwarciem a o 5.25 było po wszystkim. Nie byłam nacinana.Juz cchodzę i robie wszystko:)Ewelaa, anet525, Sarah88, noa8, gosiaczek31, Rybeńka, Emartea, Pocahontas, SunSun, gabi30, kaczamila, loszcz, Emrica, jostek81, Emca, MamaAdasia, bella82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wow dziewczyny gratuluję! ale szybko poszło
Trzymam kciuki za pozostałe
A my nadal w szpitalu, już nie mam siły... Trzymajcie kciuki żebyśmy dziś wyszligabi30, loszcz, Scarlett2014, MamaAdasia lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
patryśka83 wrote:Dzisiaj o 5.25 SN urodził się Franek.Waga 3500 dł 57cm.
Porod super. O 4 byłam na IP z 8 cm rozwarciem a o 5.25 było po wszystkim. Nie byłam nacinana.Juz cchodzę i robie wszystko:)