Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya ja wam coś powiem właśnie z moja coreczka porozmawiam i mamy ustalone ze ja będę czekała ładnie grzecznie na czas kiedy jej się będzie chciało wyjść a ona w zamian szybko się urodzi
i to my pobijemy rekord hehe
Emartea, Ewelaa, loszcz, gosiaczek31, bella82, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Emca wrote:He he przepraszam, możesz wpaść na placki :)to Bella pewnie na dniach się rozkręci o ile nie w nocy. Trzymam kciuki.
Super, że już i porody rodzinne, i odwiedziny są.
gdybys tylko blizej mieszkala to juz bym u Ciebie byla
Pomorskiego tez dzis widzialam, mial chyba nockew ogole wszyscy sie tam krecili:-)
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za wsparcie! Powiem wam ze.....NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ
ale cos mi sie wydaje ze to nie będzie szybka noc ;-)atmosfera napięta;-) mąż siedzi jak na szpilkach ,a moja mama podejrzewam ze najchętniej urodziłaby za mnie
no i fakt.Scarlet od początku mowila ze sie spotkamy na porodowce hehe najśmieszniejsze ze miałyśmy rodzić w innych szpitalach nawet! Życie:-) Już sie kładę lulac ostatni raz z brzuszkiem..dobranocWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 22:21
bella82, gosiaczek31, Emca, loszcz, Krokodylica, noa8, Ewelaa, MamaAdasia, kasss, gabi30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bella82 wrote:gdybys tylko blizej mieszkala to juz bym u Ciebie byla
Pomorskiego tez dzis widzialam, mial chyba nockew ogole wszyscy sie tam krecili:-)
No niestety, mieszkam na tzw wypizdowiu w porównaniu z Tobą, a od października będzie Kiełczów - jeszcze dalej, ale będzie też ogródka skrawek dla bawiących się Juniorów
bella82 lubi tę wiadomość
-
SunSun wrote:Dzięki dziewczyny za wsparcie! Powiem wam ze.....NIE MOGE SIE DOCZEKAĆ
ale cos mi sie wydaje ze to nie będzie szybka noc ;-)atmosfera napięta;-) mąż siedzi jak na szpilkach ,a moja mama podejrzewam ze najchętniej urodziłaby za mnie
no i fakt.Scarlet od początku mowila ze sie spotkamy na porodowce hehe najśmieszniejsze ze miałyśmy rodzić w innych szpitalach nawet! Życie:-) Już sie kładę lulac ostatni raz z brzuszkiem..dobranoc
Znając mnie pewnie bym nie mogła spać całą noc, ale Tobie życzę przespanej nocki