Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Skarb mamusi najukochańszy Szymon
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:56
Ewelaa, Sarah88, Emily83, Justyska89, Scarlett2014, noa8, Niunia86, kasss, SunSun, gosiaczek31, bella82, Emartea, Emca, loszcz, kaczamila, Krysti, Krokodylica, Pocahontas, Rybeńka lubią tę wiadomość
-
jeżeli ktoś lubi kapsułki do prania tak jak ja, to dla dzieci są nowe perlux baby
https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11046336_1573822252894273_8781274597347142773_n.png?oh=c6f574f0555f2971613f60b22f8e7adb&oe=5582F5B1gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
Witam.
Nie odzywałam się dłuższy czas, ale mały pochłania każdą moją chwilę.
Jest bardzo grzeczny. Ze szpitala wyszliśmy w poniedziałek. W szpitalu mały spadł do wagi 2495 kg i ma wpisaną w karcie hypotrofie, no i okazało się że jedno jajeczko nie zeszło i trzeba pilnować czy zejdzie albo będzie potrzebna operacja
Ja po cc czuje się lepiej ale dalej takie dziwne uczucie zdrętwiałej skóry w miejscu cięcia i spuchnięta skóra z jednej strony. Podobno przejdzie
Z wagi spadłam o 3 kg i jestem przerażona tym faktem, ale mam bardzo spuchnięte nogi i mam nadzieje że jak nadmiar wody mi zejdzie to waga też spadnie.
Gratuluje nowym mamusiom!gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ewelaa ale super pamiątka
Justyska cieżko powiedzieć , straciłam apetyt , brzuch mam nisko , na ktg raz sie pisza skurcze raz nie , nie mam pojecia kiedy urodze... Moze to byc dzisiaj w nocy ale rownie dobrze moge urodzic tydzien po terminie.Plus jest jeden - przestałam przybierać na wadze
Scarlett wieczorem pisala ze czuje sie doskonale a nad ranem urodzila , takze nie znamy dnia ani godziny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:27
gosiaczek31, loszcz lubią tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno wlasnie noa a jeszcze wczoraj pytalam poloznej bo w piatek lekarz powiedzial ze mala sie nie szykuje na dzien tamten a teraz polozna mi powiedziala ze moze byc tak ze w jeden dzien szyjka 2 cm a w drugi idzie sie rodzic
noa8, gosiaczek31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justyska89 wrote:Anastacia loszcz gosiaczek i ewelaa dziewczyny zw zgaga znalazłam sposób na zgage
znaczy mama mi podpowiedziała i skutkuje o dziwo jak macie zgage to przegryzajcie migdały masakra jak zaczęłam mieć zgage zjadłam kilka i przeszlo wiec może coś działa
. Znów moja fryzjerka podpowiedziala mi żebym piła wodę z cytryna i mięta wiec zrobiłam i pije może coś da
-
nick nieaktualnyNoa ja też przestałam tyć krótko przed porodem
A dzień przed nie tylko czułam się doskonale ale i na ktg skurczy ciężko u mnie było szukać a lekarz który badał mnie oo ktg stwierdził że to chyba jeszcze nie ten tydzień. Wróciłam do domu zjadłam kolacje, przygotowałam rzeczy do prania i na obiad kolejnego dnia. Poszłam spać a dalej już wiecie co było
noa8, gosiaczek31, loszcz, Krokodylica lubią tę wiadomość