Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi zgaga chyba juz odpuscila:-) sama sie zlitowala i poszla w cholere:-) ale o migdalach fakt slyszalam. Ja jadlam na mdlosci:-) a po cytrynie mialan jeszcze gorsza. Wiec chyba noe na wszytkich dziala:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 18:55
-
nick nieaktualny
-
Migdały+mleko+ tabletki to mój nocny zestaw pierwszej pomocy od jakiegoś czasu i może owszem jest ta zgaga lagodniejsza odrobinę ale najbardziej mi pomaga spanie/siedzenie w pozycji polleżącej.Tak jakby nie sam kwas był problemem tylko ten żołądek jest już tak scisniety ze mi się wszystko do przełyku cofa i pali ogniem . jeszcze jak młody zadecyduje ze musi mnie trochę po żołądku pokopać to wymiotuje
-
Justyska89 wrote:Anastacia loszcz gosiaczek i ewelaa dziewczyny zw zgaga znalazłam sposób na zgage
znaczy mama mi podpowiedziała i skutkuje o dziwo jak macie zgage to przegryzajcie migdały masakra jak zaczęłam mieć zgage zjadłam kilka i przeszlo wiec może coś działa
. Znów moja fryzjerka podpowiedziala mi żebym piła wodę z cytryna i mięta wiec zrobiłam i pije może coś da
tak samo z woda z cytryna.
Juz duzo czasu do porodu nie zostalo wiec jakos sie przemecze -
Krysti jak ty to robisz ze masz prawie 7500 wpisów na forum? To chyba jest rekord na skalę całego belly...
Mi się wydaje ze nie robię nic prócz siedzenia tutaj i spania a mam ledwo 766 postów. Ty masz 10 razy więcej niż ja !!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 19:22
Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie wiem czy to działa czy tylko jakoś tak się złożyło ze nie mam zgagi po zjedzeniu migdałów i wypiciu wody. no w sumie nie dużo dzisiaj jak zobaczyłam na kalendarzu belly ze zostało 16 to się zszokowalam dziwne to jeszcze pamiętam jak było 200 dni a juz tylko 16 zostało
a
ja wszem i obec ogłaszam ze skończyłam prasowanie hehe stała reklamówka z pieluchami tetrowymi białymi które moja mama wyprala chciała poprasować a ja ze nie ze dam rade sama i tak zabrać się nie mogłam i tak stała 2 tyg hehe ale dziś skończyłam z prasowaniem jeszcze tylko łóżeczko ubrać na przyjście małej ale to już zrobi moja mama jak będziemy w szpitaluloszcz, gosiaczek31, Emartea lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Mi migdaly na zgage nie pomagaja.
Zimne mleko troche.
Rennie w sumie pomaga.
Mi renni nie pomaga pomogło na 5 minut i dałam sobie z nim spokój. ja tylko gaviscon mąż się śmieje ze mnie ze ja juz uzależniona od tej tab. jestemKrokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRennie to bylo moje wybawienie ale na krotki czas dzialalo. W zeszlym tyg mialam jeszcze tak mocne zgagi ze myslalam ze nie wyrobie, bralam tabsa Rennie i pomagalo doslownie na pol godziny a pozniej znow to samo. A teraz juz 2,3 dni i nic zgaga odpuscila.
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelaa wrote:Gosiaczek odpuscila bo pewnie brzuszek juz ci sie opuscil
niby wlasnie ona ustaje jak brzuch sie opuszcza.
Chociaz mi podobno sie opuscil a franca zgaga nie odpuszcza :p
moze mloda zsunela sie juz w kanal i przestala cisnac wkoncu stopkami I pupa. -
kasss wrote:A mam jeszcze pytanie bo przyszedl pesel Julki i pierwsze cyfry to jest dzien miesiac i rok urodzenia a ona tam gdzie jest miesiac zamiast 02 ma 22 nie wiem czy sie pomylili?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny