Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
loszcz wrote:Kto mi wyjmie mała stopke spomiędzy żeber?
Bo już nie mogę wytrzymać
Jak wypina sie to mamusia musi ja posmyrac troszeczke to Nadulce pasuje wtedyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 16:46
loszcz lubi tę wiadomość
-
Wypadałoby pochwalić się brzuchem co nie Ewelaa?
Dziewczyny dodają zdjęcia swoich słodkich bobasow to my też musimy
Brzuchatki w dwupaku prosimy się przyłączyćWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 16:51
Ewelaa, noa8 lubią tę wiadomość
-
Ewka przeszlas swoje w tym szpitalu jak mozna w ogole tak traktowac pacjentki ale wazne ze wszystko dobrze sie skonczylo
Scarlet nie pociesze cie ale pierwsze dni po powrocie ciezko bylo znaleźć czas zeby sie wykąpac a do tej pory nie robilam makijazu
mamuski jak sciagam pokarm i zwykle w jednej piersi jest polowe mniej pokarmu boje sie ze pozniej bedzie jedna mniejsza druga wieksza ale co mam zrobic?
A mam jeszcze pytanie bo przyszedl pesel Julki i pierwsze cyfry to jest dzien miesiac i rok urodzenia a ona tam gdzie jest miesiac zamiast 02 ma 22 nie wiem czy sie pomylili?[/url]
-
nick nieaktualnyKass z peselem to nie pomylka. Kiedys pierwsze cyfry to zawsze byla data urodzin. Teraz tak nie musi byc. Moja starsza corczka tez ma inne cyfry. To wynika z tego ze moze sie zdarzyc ze nasze dzieci urodzone w 2015 roku moglyby miec pesel taki jak osoba ktora urodzila sie z taka sama data ale 1915 r
bo takie moga jeszcze przeciez zyc:-) tak mi tlumaczyla babeczka w urzedzie. Datego to zmienili i pesele sa rozne nie konicznie z data urodzenia. Czyli w jakims stopniu wyczerpala im sie pula wolnych numerow pesel.
loszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyno właśnie moja tez wypina dupkę z jednej strony brzucha z drugiej wyciąga nóżki czasem wydaje mi się ze na kręgosłup mi wejdzie bo tak czasem na boki nogi wyciąga. w zebrach tez jeszcze małej nie czułam.
a co do chwalenia się brzuszkiem wieczorem tez się pochwale zdj zrobione od piątku tylko zapominam wstawić.
zapomniałam pochwalić się kupiłam wanienke ze stelażem i wkładkę plastikowa do środka niewiem czy to praktyczne będzie ale zobaczymy. i wczoraj dostałam pościel do łóżeczka małej i w sumie mam wszystko juz tylko zastanawia mnie jeszcze poduszka klin i nawilzacz powietrzaloszcz lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwka wspolczuje przejsc w szpitalu ale najwazniesze ze szczesliwie sie wszystko skonczylo. I malutka jest juz z toba. Pochwal sie fotka skarbusia.
Ewela ja jak zobaczylam pesel corki to tez myslam ze to pomylka i wlasnie zadzwonilam do urzedu:-) i tam mi to wytlumaczyli.
Scarlet nie przejmuj sie chyba kazda kobieta po porodzie czuje sie malo atrakcyjna. Z czasem to sie zmieni. Trzeba najpierw ogarac nowa sytuacje i wypracowac staly rytm dnia obowiazkow a wtedy i znajdzie sie czas dla siebie:-)
Niestety porod weryfikuje wobrazenie troche o tym jak chcialybysmy wygladac ale to chwilowe. Pozniej wszystko wraca do normy sprzed ciazy:-) -
Kaczamila chodzi o to,ze jak ją przewijam to odchyla strasznie główke do tylu razem z nóżkami i robi literke C. A jak śpi to przewaznie głowke ma odchylona micno do tylu i musimy ja nosic przodem w pozycji jakby siedzącej zeby glowka byla oparta o moja klatke piersiowa,zeby nie miala mozliwosci jej odchylac.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 18:13
-
nick nieaktualnyTak serio to o wyglądzie nawet nie mam siły teraz myśleć
tylko ze zdziwieniem odkrywam kolejne siniaki poporodowe
Ale kiedyś wrócę do tematu:) niedługo mam nadzieję
Dziewczyny mam na świeżo dwa hity z wyprawki które mi bardzo pomagają. Przede wszystkim poduszka dobranoc karmienia! Mi bardzo pomaga i Junior zaczyna kumać że jest ssakiem. A druga rzecz to przeiwjak na łóżeczko. W szpitalu przewijam na łóżku i plecy dają mi popalić. Może to przez nacięcie ale czasami nie mogę się podnieść po zmianie pieluszki i marzę o moim przewijaku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 18:35
-
Niunia86 wrote:Kaczamila chodzi o to,ze jak ją przewijam to odchyla strasznie główke do tylu razem z nóżkami i robi literke C. A jak śpi to przewaznie głowke ma odchylona micno do tylu i musimy ja nosic przodem w pozycji jakby siedzącej zeby glowka byla oparta o moja klatke piersiowa,zeby nie miala mozliwosci jej odchylac.
u mnie z mniejszym jest identyczny problem... -
nick nieaktualnyAnastacia loszcz gosiaczek i ewelaa dziewczyny zw zgaga znalazłam sposób na zgage
znaczy mama mi podpowiedziała i skutkuje o dziwo jak macie zgage to przegryzajcie migdały masakra jak zaczęłam mieć zgage zjadłam kilka i przeszlo wiec może coś działa
. Znów moja fryzjerka podpowiedziala mi żebym piła wodę z cytryna i mięta wiec zrobiłam i pije może coś da
gosiaczek31 lubi tę wiadomość