Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
noa8 wrote:Ewelaa ale super pamiątka
Justyska cieżko powiedzieć , straciłam apetyt , brzuch mam nisko , na ktg raz sie pisza skurcze raz nie , nie mam pojecia kiedy urodze... Moze to byc dzisiaj w nocy ale rownie dobrze moge urodzic tydzien po terminie.Plus jest jeden - przestałam przybierać na wadze
Scarlett wieczorem pisala ze czuje sie doskonale a nad ranem urodzila , takze nie znamy dnia ani godziny -
Tak więc cały czas trzymam się teori , że poród przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie. Teoretycznie dziecko ma dziwnie słabe ruchy , na twarzy jestem zmieniona, łypie mnie w kręgosłupie ale to tylko zwiastuny...które mogą znaczyć wszystko lub nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:55
Krokodylica lubi tę wiadomość
20.03.2015r 3600g 55cm szczęścia -
noa8 wrote:Tak więc cały czas trzymam się teori , że ten moment przyjdzie w najmniej spodziewanym momencie. Teoretycznie dziecko ma dziwnie słabe ruchy , na twarzy jestem zmieniona, łypie mnie w kręgosłupie ale to tylko zwiastuny...które mogą znaczyć wszystko lub nic
-
nick nieaktualnyja nie wiem ja niby przybralam na wadze miedzy ost wizytami ale dziwne to ejst powiem wam szczeze bo przybralam 3 kg przez tydz przed wizyta. ale widze ze ja nie tyje ja raczej puchne nogi to mam tak spucniete ze szok skarpetki wieczorem poodbijane nawet legginsy ktore sa luzne to kazdy szew widac
-
Justyska89 wrote:ja nie wiem ja niby przybralam na wadze miedzy ost wizytami ale dziwne to ejst powiem wam szczeze bo przybralam 3 kg przez tydz przed wizyta. ale widze ze ja nie tyje ja raczej puchne nogi to mam tak spucniete ze szok skarpetki wieczorem poodbijane nawet legginsy ktore sa luzne to kazdy szew widac
-
Anastacia u mnie to raczej nie spuchnięcie tylko takie właśnie zmęczenie albo osłabienie widoczne na twarzy. Na dodatek zniknął problem z zaparciami i chodze pare razy dziennie do toalety ... a całą ciąże byłam przytkana i czułam się ciężko , teraz już się chyba przyzwyczaiłam do tej ciąży i naprawde czuje się dobrze.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:57
Justyska89 wrote:ja nie wiem ja niby przybralam na wadze miedzy ost wizytami ale dziwne to ejst powiem wam szczeze bo przybralam 3 kg przez tydz przed wizyta. ale widze ze ja nie tyje ja raczej puchne nogi to mam tak spucniete ze szok skarpetki wieczorem poodbijane nawet legginsy ktore sa luzne to kazdy szew widac
Opuchlizna zejdzie nie martw sięwiększość kg to pewnie woda , a nie tłuszcz . Szkoda zdrowia na stres związany z wagą w końcu będziesz chudsza niż przed ciążą
Anastacia33 wrote:Noa tak sobie mysle ze w tej koncowce ciąży mamy prawo wygladac na zmęczone
Napewno , zwłaszcza Ty . Biorąc pod uwagę , że masz jeszcze dziecko i więcej obowiązków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 21:05
nick nieaktualnyNoa ja też wypruzniam się zaskakująco często niby organizm w taki sposób się do porodu przygotowuje takie naturalne oczyszczenie
Anastacia wiem o czym mówisz uda moje tez jakieś spuchniete się wydają jeszcze 2 tyg temu takie nie były lekko cellulit widziałam a teraz jakoś więcej i w spodnie nie wchodzę hehe -
nick nieaktualnynoa8 wrote:Opuchlizna zejdzie nie martw się
większość kg to pewnie woda , a nie tłuszcz . Szkoda zdrowia na stres związany z wagą w końcu będziesz chudsza niż przed ciążą
Wiem wiem czasem mam takie chwilowe zalamki ale chwilowe godzina i przechodzi jakby jakieś zmiany nastroju tu się śmieje z wagi mojej a za godz smutno mi z tego powodu i tak na zmianę -
Ale fajnie, dużo zdjęć na fb. Cudne te Wasze dzieciaczki
czy to z włoskami czy bez, czy śpiące czy nie, czy uśmiechnięte czy z grymasem, wszystkie śliczne i do wycałowania, i do przytulania!
Jak się tak napatrzy na Wasze szczęścia to już się nie można jednak doczekać swojego
gosiaczek31, ines31, Ewelaa, bella82, anet525 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDwa tyg temu miałam i za tydzień idę na uzupełnianie. Jakoś daje rade wylezec. Mam taką kosmetyczkę ze jakbym nie mogła wylezec to dala by mi moment na rozprostowanie się. uzupełnianie jej szybko idzie. A za uzupełnianie place od 50 do 70 zł zależy ile wypadnie mi rzęs czy dużo ma do uzupełniania
noa8 lubi tę wiadomość
-
Mam pytanko, Jak z wagą waszych maluszków tzn, ile tyją? Mój od poniedziałku rano do dziś przytył 130g i zastanawiam się czy to dobrze?
Ja w ciąży nie miałam opuchniętych nóg a teraz masz strrrrrasznie spuchnięte i mam nadzieje że dlatego mam bardzo mały spadek wagi po porodzie. Podobno opuchlizna zejdzie
-
nick nieaktualnyines31 wrote:Mam pytanko, Jak z wagą waszych maluszków tzn, ile tyją? Mój od poniedziałku rano do dziś przytył 130g i zastanawiam się czy to dobrze?
Ja w ciąży nie miałam opuchniętych nóg a teraz masz strrrrrasznie spuchnięte i mam nadzieje że dlatego mam bardzo mały spadek wagi po porodzie. Podobno opuchlizna zejdzie
Ines a jak karmisz to jak masz nogi bo wczoraj na SR położna nam mówiła o pozycjach karmienia i mówiła ze tak jest i ze karmiąc trzeba ułożyć się tak żeby nogi były wyżej bo często zdarza się tak z w ciąży nogi nie były spuchniete a po ciąży przez karmienie e jednej pozycji puchna -
Ines moja mała przybrała 110 gr w pierwszym tygodniu po wyjściu ze szpitala i 220 w drugim. Pediatra powiedziała, że ładnie przybiera. Chyba nie ma jakichś norm ile dziecko powinno przybierać. To bardzo indywidualne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 21:30
-
nick nieaktualny