Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Emartea wrote:Ines moja mała przybrała 110 gr w pierwszym tygodniu po wyjściu ze szpitala i 220 w drugim. Pediatra powiedziała, że ładnie przybiera. Chyba nie ma jakichś norm ile dziecko powinno przybierać. To bardzo indywidualne.
anet525 lubi tę wiadomość
-
Justyska89 wrote:Ines a jak karmisz to jak masz nogi bo wczoraj na SR położna nam mówiła o pozycjach karmienia i mówiła ze tak jest i ze karmiąc trzeba ułożyć się tak żeby nogi były wyżej bo często zdarza się tak z w ciąży nogi nie były spuchniete a po ciąży przez karmienie e jednej pozycji puchna
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Melduje się
oczywiście nie muszę mówić ze mała jest CUDOWNA!?
czujemy sie obie bardzo dobrze.Urodziłam o 9 a o 10.30 już przywieźli mala i pięknie ssala.Zabrali ja dopiero o 21:-) ja już wstałam,wymylam sie.Ból był faktycznie popoludniu ale spodziewałam sie ze będzie znacznie gorzej! Teraz pobolewa ale to naprawdę pikus
jestem bardzo zadowolona:-) Pozdrawiamy
bella82, Justyska89, gosiaczek31, kaczamila, Emartea, Emca, ines31, Ewelaa, loszcz, noa8, Krokodylica, flores lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny.
Ines widzę że synkowi ubierasz skarpetki na rączki, tak jak jamój mały szkrab ściąga niedrapki i ubieram mu właśnie skarpetki.
My po szczepieniu, zaszczepili nas tylko na żółtaczkę bo małemu wyszły bakterie w moczu już drugi raz ale p doktor mówi że chyba znowu źle złapane siuśki bo gdyby były bakterie faktycznie to by nie przybierał na wadze a tu w 6 dni przybrał 280g czyli teraz waży 3580gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kaczamila wrote:Hej dziewczyny.
Ines widzę że synkowi ubierasz skarpetki na rączki, tak jak jamój mały szkrab ściąga niedrapki i ubieram mu właśnie skarpetki.
My po szczepieniu, zaszczepili nas tylko na żółtaczkę bo małemu wyszły bakterie w moczu już drugi raz ale p doktor mówi że chyba znowu źle złapane siuśki bo gdyby były bakterie faktycznie to by nie przybierał na wadze a tu w 6 dni przybrał 280g czyli teraz waży 3580niedrapki mu spadały a po porodzie miał długie pazurki i bałam się że się podrapie.
-
nick nieaktualnyloszcz wrote:Krysti jak ty to robisz ze masz prawie 7500 wpisów na forum? To chyba jest rekord na skalę całego belly...
Mi się wydaje ze nie robię nic prócz siedzenia tutaj i spania a mam ledwo 766 postów. Ty masz 10 razy więcej niż ja !!! -
loszcz wrote:Jutro mam wizytę na 9.00 i obawiam się że zaspie bo jak zwykle nie mogę spać w nocy za to nad ranem czolgiem mnie nie obudzisz
Miałam dodać zdjęcie brzucha i cosik mi nie wyszło.loszcz lubi tę wiadomość
-
Justyska89 wrote:Ines a jak karmisz to jak masz nogi bo wczoraj na SR położna nam mówiła o pozycjach karmienia i mówiła ze tak jest i ze karmiąc trzeba ułożyć się tak żeby nogi były wyżej bo często zdarza się tak z w ciąży nogi nie były spuchniete a po ciąży przez karmienie e jednej pozycji puchna
Mam pytanie czy wasze maluszki tez tak charczą? Bo moja tak robi czasem przez sen a nosek ma czysty bo nie dusi sie przy jedzeniu chociaz na wszelki wypadek czyszczę jej nosek solą fizjologiczną. I jeszcze jedno jak u was z odbijaniem? Ja po jedzeniu ja biorę przez ramie by się jej odbilo i wcale tego nie robi chociaż dlugo czekam a jak tylko ją położę to jej się ulewa