X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Marcowe Mamusie 2015
Odpowiedz

Marcowe Mamusie 2015

Oceń ten wątek:
  • Anastacia33 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Później wkleje zdjecie mojego slodziaka.dostal porcje mleka mojej produkcji i śpi

gosiaczek31, loszcz lubią tę wiadomość

860isg18r6bpss11.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia33 wrote:
    Dziewczyny prosze dopisac mnie do listy rozpakowanych
    Fabian urodzony 16 marca godz.6.20 59 cm waga 3850g silami natury.ciezko bylo bo maly mial spora glowe i barki ale udalo sie i obylo bez naciecia.bolalo okropnie

Gratuluję!!!
    Szybciutko Ci poszło! :)
    To teraz życzę szybkiego powrotu sił. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluję Anastacia :)

to z kim ja będę wieczorami pisała o naszych dolegliwościach identycznych :)

• oli Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nooo super, Anastacia, wielkie gratulacje :)
    po wyjątkowo spokojnym weekendzie :) zaczyna nam się chyba "pracowity" tydzień...

Nasz ssaczek powoli się budzi...
    A mamusia w wolnej chwili organizuje niespodzianki dla Taty :) personalizowane body dla Młodej pokazujące jego ważność i wartość

Trochę mi smutno było wczoraj - pani od sesji noworodkowej przełożyła ją z jutra na piątek (ma chore dziecko więc to zrozumiałe) a w piątek akurat Tatusia nie ma :( bo idzie do roboty ... a tak chciałam żeby był z nami i miałam nadzieję na wspólne foto .. nic to - sami sobie zrobimy mini sesje jak przyjdą bodziaki :)

gosiaczek31 lubi tę wiadomość

km5svcqgfaw599l1.png
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyska89 wrote:
    gratuluję Anastacia :)

to z kim ja będę wieczorami pisała o naszych dolegliwościach identycznych :)

Ze mną. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krokodylica wrote:
    Ze mną. :)

No dobra tylko musisz mieć dolegliwości jak ja i być co wieczór heh

Krokodylica lubi tę wiadomość

• madziutek 23 Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaja wrote:
    Ja siedze i wietrze piersi bo moje sutki nie wyrabiaja:(

Czekaja skoro jest az tak zle to kup sobie kapturki - nakladki na piersi

Moj maly mial problem z jedna brodawka i tak mi poranil ze mi krew leciala i kapturek to mega ulga...

Roznie lekarze mowia, jedni ze nie sa dobre inni ze polecaja... moja pani z poradni laktacyjnej sama kazala kupic kapturki jak widziala ze oboje z malym sie meczymy przy karmieniu a teraz karmienie dla mnie to mega przyjemnosc... :* (nadal karmie z kapturkami)
    Polecam nakladki silikonowe medela ;* kosztuja ok 30/40 zl za pare... ;)

f2w3rjjgx78wxuhp.png
    y7y4ocjz2n6l6nvq.png
  • Emrica Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia gratuluje, dużo zdrówka dla Was

iv09gu1rhahn9m8p.png
    nzjdgzu3g71ob4w1.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia super! Odblokowalas nasz wątek :P
    Loszcz jak Twoje krocze?
    Od kuzynki z anglii dostałam jakieś kompresiki na sutki..powiedziała że uratowały jej życie..są jakieś chłodzące i łagodzą ból jak wrócę do domu to napisze Wam nazwę..ale sprawdzałam i w PL są dostępne za ok 30 zł

Krokodylica, czekaja lubią tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • czekaja Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przez kapturki nie chce jesc:(

iv099vvjggrlv6wt.png

hchydqk3i4qembie.png

• kasss Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej ANASTACIA gratulacje czekamy na zdjęćie Fabianka Bella Rubi powodzenia na ktg
    Gosiaczek a ty nie bedziesz miec wywolanego porodu? teraz dopiero zalwazylam ze u ciebie juz 41 tydz
    nasza mala zrobiła wczoraj kolejna kupe giganta ubrudzila body spiochy i az bokami wychodzilo ale pieknie przespala cala noc polowe w swoim lozeczku a druga w naszym i oprocz placzu zaczeła krzyczec Ejjj tym swoim slodkim glosikiem
    Emily nie na raz tyle sciagnęłam moja zjada 100 ml i z ledwoscia przez caly dzien miałam 300 a nie raz po nocy zdarzylo sie sciągnąć 350 za jednym razem milego dnia mamuski;)

gosiaczek31, loszcz, bella82, Emily83 lubią tę wiadomość

3i49io4pte9np2kc.png[/url]
    gann3e3k1ojenyv4.png
  • Rubi Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już znalazłam w tel w ostatnio wyszukiwanych multi mam kompresy..czekaja spróbuj ona je bardzo wychwalala..a zanim ja je wyprobuje to Ty już będziesz miała pewnie problem z głowy..

czekaja lubi tę wiadomość

Styczeń 2014 [*] 9t
    Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
    Grudzień 2016 [*] 11t
    Marzec 2018 ❤️
  • Rybeńka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratuluję kolejnym Mamusiom!!! <3 Niech Maluchy zdrowo rosną :*

Kochane, przepraszam Was ale na prawdę nie chce mi się wchodzić na kompa ostatnimi czasy. Wolę porobić inne rzeczy odkąd Majusia jest z Nami. Chciałam Wam ją przedstawić bo jakoś nie było okazji ;p

f4232baa97be17fdmed.jpg
    ac7bed33c4694006med.jpg

Pozdrawiam Was serdecznie i wysyłam buziaczki od Majusi dla Wszystkich e-cioć :*
    I oczywiście trzymamy kciuki za kolejne Mamusie w kolejce :* szczęśliwych porodów <3

loszcz, gosiaczek31, Emartea, Emrica, anet525, madziutek 23, ines31, Ewelaa, bella82, kasss, Justyska89, Scarlett2014, Krokodylica, Emca, kaczamila, SunSun, MamaAdasia, czekaja, Niunia86 lubią tę wiadomość

Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa <3

<3 MAJUSIA <3
    28.02.2015r.

<3 MICHAŚ <3
    05.10.2017r.

On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..

Zaczynamy 9cs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekaja sprobuj tak jak robilam ja jak mialam poranione sutki, gruba warstwa maltanu na to gazik jalowy przyloz zrobi sie cos w rodzaju kompresu i tak po kazdym karmieniu trzymalam. Nie scieralo sie tak szybko i wchlanialo dlugo. Pare dni i mialam sutki jak nowe. Moze i u ciebie zadziala

czekaja lubi tę wiadomość

• loszcz Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja jest boska <3
    Zdjęcia zabierają dech w piersiach.Też chce zrobić małemu sesję.Świetna pamiątka.

Rybeńka lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • loszcz Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia gratuluję :-)
    Nawet szybko ci poszło.Ciesz się synkiem.Tyle na niego czekalas:-)
    Zdrówka dla Was

Anastacia33 lubi tę wiadomość

201503231678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasss wrote:
    hej ANASTACIA gratulacje czekamy na zdjęćie Fabianka Bella Rubi powodzenia na ktg
    Gosiaczek a ty nie bedziesz miec wywolanego porodu? teraz dopiero zalwazylam ze u ciebie juz 41 tydz
    nasza mala zrobiła wczoraj kolejna kupe giganta ubrudzila body spiochy i az bokami wychodzilo ale pieknie przespala cala noc polowe w swoim lozeczku a druga w naszym i oprocz placzu zaczeła krzyczec Ejjj tym swoim slodkim glosikiem
    Emily nie na raz tyle sciagnęłam moja zjada 100 ml i z ledwoscia przez caly dzien miałam 300 a nie raz po nocy zdarzylo sie sciągnąć 350 za jednym razem milego dnia mamuski;)
    Kass bede bede:-) dzisiaj klade sie do szpitala, badania itd. Jutro pewnie coreczka bedzie na swiecie.

loszcz, anet525, Krokodylica, SunSun lubią tę wiadomość

• loszcz Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dalej bardzo boli ale co tu się dziwić jak się w profesjonalną gimnastyczne zabawiam.Ledwie chodzę.Po schodach jak idę to cała ulica słyszy bo dre się jak w czasie porodu.Mam wizytę w czwartek.muszę jakoś dotrwać .

201503231678.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rybenka cudowne zdjecia, Maja jak prawdziwa modelka. I jakie ma piekne usteczka:-)

• Emartea Autorytet

Wysłany: 16 marca 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastacia gratuluję.

Rybeńka śliczna córeczka i zdjęcia boskie.

Loszcz, ja swojego czasu w ciąży "łapałam zająca". Tylko ja upadlam na kolana i oprócz rozdartych spodni i poździeranych kolan nic sie więcej nie stało.

4e3f84b95f.png
‹‹ 1528 1529 1530 1531 1532 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: