Marcowe Mamusie 2015
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastacia33 wrote:Dziewczyny prosze dopisac mnie do listy rozpakowanych
Fabian urodzony 16 marca godz.6.20 59 cm waga 3850g silami natury.ciezko bylo bo maly mial spora glowe i barki ale udalo sie i obylo bez naciecia.bolalo okropnie
Gratuluję!!!
Szybciutko Ci poszło!
To teraz życzę szybkiego powrotu sił. -
nick nieaktualny
-
nooo super, Anastacia, wielkie gratulacje
po wyjątkowo spokojnym weekendziezaczyna nam się chyba "pracowity" tydzień...
Nasz ssaczek powoli się budzi...
A mamusia w wolnej chwili organizuje niespodzianki dla Tatypersonalizowane body dla Młodej pokazujące jego ważność i wartość
Trochę mi smutno było wczoraj - pani od sesji noworodkowej przełożyła ją z jutra na piątek (ma chore dziecko więc to zrozumiałe) a w piątek akurat Tatusia nie mabo idzie do roboty ... a tak chciałam żeby był z nami i miałam nadzieję na wspólne foto .. nic to - sami sobie zrobimy mini sesje jak przyjdą bodziaki
gosiaczek31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czekaja wrote:Ja siedze i wietrze piersi bo moje sutki nie wyrabiaja:(
Czekaja skoro jest az tak zle to kup sobie kapturki - nakladki na piersi
Moj maly mial problem z jedna brodawka i tak mi poranil ze mi krew leciala i kapturek to mega ulga...
Roznie lekarze mowia, jedni ze nie sa dobre inni ze polecaja... moja pani z poradni laktacyjnej sama kazala kupic kapturki jak widziala ze oboje z malym sie meczymy przy karmieniu a teraz karmienie dla mnie to mega przyjemnosc... :* (nadal karmie z kapturkami)
Polecam nakladki silikonowe medela ;* kosztuja ok 30/40 zl za pare... -
Anastacia super! Odblokowalas nasz wątek
Loszcz jak Twoje krocze?
Od kuzynki z anglii dostałam jakieś kompresiki na sutki..powiedziała że uratowały jej życie..są jakieś chłodzące i łagodzą ból jak wrócę do domu to napisze Wam nazwę..ale sprawdzałam i w PL są dostępne za ok 30 złKrokodylica, czekaja lubią tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
hej ANASTACIA gratulacje czekamy na zdjęćie Fabianka Bella Rubi powodzenia na ktg
Gosiaczek a ty nie bedziesz miec wywolanego porodu? teraz dopiero zalwazylam ze u ciebie juz 41 tydz
nasza mala zrobiła wczoraj kolejna kupe giganta ubrudzila body spiochy i az bokami wychodzilo ale pieknie przespala cala noc polowe w swoim lozeczku a druga w naszym i oprocz placzu zaczeła krzyczec Ejjj tym swoim slodkim glosikiem
Emily nie na raz tyle sciagnęłam moja zjada 100 ml i z ledwoscia przez caly dzien miałam 300 a nie raz po nocy zdarzylo sie sciągnąć 350 za jednym razem milego dnia mamuski;)
gosiaczek31, loszcz, bella82, Emily83 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Już znalazłam w tel w ostatnio wyszukiwanych multi mam kompresy..czekaja spróbuj ona je bardzo wychwalala..a zanim ja je wyprobuje to Ty już będziesz miała pewnie problem z głowy..
czekaja lubi tę wiadomość
Styczeń 2014 [*] 9t
Marzec 2015 ♡ moja mała wielka miłość
Grudzień 2016 [*] 11t
Marzec 2018 ❤️
-
Gratuluję kolejnym Mamusiom!!!
Niech Maluchy zdrowo rosną :*
Kochane, przepraszam Was ale na prawdę nie chce mi się wchodzić na kompa ostatnimi czasy. Wolę porobić inne rzeczy odkąd Majusia jest z Nami. Chciałam Wam ją przedstawić bo jakoś nie było okazji ;p
Pozdrawiam Was serdecznie i wysyłam buziaczki od Majusi dla Wszystkich e-cioć :*
I oczywiście trzymamy kciuki za kolejne Mamusie w kolejce :* szczęśliwych porodów
loszcz, gosiaczek31, Emartea, Emrica, anet525, madziutek 23, ines31, Ewelaa, bella82, kasss, Justyska89, Scarlett2014, Krokodylica, Emca, kaczamila, SunSun, MamaAdasia, czekaja, Niunia86 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualnyCzekaja sprobuj tak jak robilam ja jak mialam poranione sutki, gruba warstwa maltanu na to gazik jalowy przyloz zrobi sie cos w rodzaju kompresu i tak po kazdym karmieniu trzymalam. Nie scieralo sie tak szybko i wchlanialo dlugo. Pare dni i mialam sutki jak nowe. Moze i u ciebie zadziala
czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasss wrote:hej ANASTACIA gratulacje czekamy na zdjęćie Fabianka Bella Rubi powodzenia na ktg
Gosiaczek a ty nie bedziesz miec wywolanego porodu? teraz dopiero zalwazylam ze u ciebie juz 41 tydz
nasza mala zrobiła wczoraj kolejna kupe giganta ubrudzila body spiochy i az bokami wychodzilo ale pieknie przespala cala noc polowe w swoim lozeczku a druga w naszym i oprocz placzu zaczeła krzyczec Ejjj tym swoim slodkim glosikiem
Emily nie na raz tyle sciagnęłam moja zjada 100 ml i z ledwoscia przez caly dzien miałam 300 a nie raz po nocy zdarzylo sie sciągnąć 350 za jednym razem milego dnia mamuski;)loszcz, anet525, Krokodylica, SunSun lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny